Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam ju opustit?

Príspevok v téme: Mam ju opustit?
mysiacik

Ahoj.
Mam priatelku, ktoru velmi lubim. Mali sme velmi krasny vztah, az do chvile, ked isla s kamaratkami na chatu. Tie sa opili a grcali, takze tam s nimi nechcela cez noc ostat a isla prespat ku mne.Ked sa vratila jej "najlepsia" kamaratka jej povedala, ze ako si uzivala tu pretrtkanu noc, ci som ju riadne pretiahol a prestala sa s nou bavit.
Co ma zaskocilo je, ze moja priatelka sa so mnou chcela kvoli tomu rozist. Odmieta sa so mnou milovat, vratila mi prsten. Sme spolu 8 mesiacov, ja som bol vzdy pri nej, podrzal som ju, ked mala problemy s rodicmi, stale jej prejavujem naklonnost, kupujem kvety, varim jej obedy, chodime stale na vylety... Nechcem byt namysleny, ale asi kazda zena by chcela, aby sa k nej chlap takto spraval.
To co mi robi ma velmi ponizuje a aj ked ju milujem, rozmyslam nad rozchodom. Mam totiz vazne pochybnosti, co sa stane, ked budu nejake vaznejsie problemy.

nikuskaaa

fuuha, tak toto je dobry brutaaal...aj mna sa snazila "moja najlepsia kamoska" ovplyvnit tym ze sa hnevala ze som castejsie s farjerom a pohnevala som na mna, ale prisla som na to, ze zrejme za to nestala.....frajerke musis vysvetlit aby sa jej kamosky nemiesali do vasho vztahu....podla mma tie kamosky jej ta zavidia a preto sa snazia na nu utocit aby sa s tebou rozisla...no, aspon tak sa mi to vidiii...porozpravaj sa s farjerkou jednoznacne a vysvetli jej ze ti na nej zalezi a taaak, vela stastie;)

stanley

Za každú cenu sa pokús s ňou ostať...pošli jej kvety donáškovou službou napr. ona to isto nemyslela tak, ako to urobila, resp. to urobila v afekte...

xyxy

Myslím, že ked ti vrátila prsteň, tak ona teba opustila, takže už nemáš koho opustiť.
Podla mna je ešte v puberte, nehovoriac o jej kamoške.
Chápem ťa - ked ju miluješ, je to ťažké,ale asi bude najlepšie, ked si najdeš inú, čo si všetko to čo robíš bude viac vážiť.

lululu

no tak tvoja baba si nevazi co je m edzi vami...ved ty si uzasny chalan podla toho co pises

dufaj, ze sa priatelka spamata

mysiacik

Ahoj, dakujem ti za odpoved. To jej nepovedala predo mnou, ale pred jej ostatnymi spoluziackami. A mna sa dotklo, ze jej viac zalezi na tom, co si o nej myslia ostatni, ako na tom, co je medzi nami. naozaj neviem co mam robit

:)

mysiacik
normálne si mi pripomenul mna a manžela... este pred svadbou sme mali podobný problém a poviem ti, že mi strašne pripomínaš mojho miláčika, je ti velmi podobný, velmi ma rozmaznáva a stará sa o mna... no ale my, keby sme sa nezosobášili, tak by sme sa určite rozišli... nehovorím ti, aby ste sa vy rozišli, iba si so svojou polovičkou pohovor o tom, musíte to všetko riešiť spoločne. ale nerozumiem tej vete...
Ked sa vratila jej "najlepsia" kamaratka jej povedala, ze ako si uzivala tu pretrtkanu noc, ci som ju riadne pretiahol a prestala sa s nou bavit.
to povedala ta kamoška tvojej priatelke pred tebou alebo ako? nerozumiem tomu