Ahojte. Uz dlhsie ma trapi jedna vec. Neviem, ci sa to v dlhodobych vztahoch stava, ale ked som bez partnera, sama doma napriklad alebo v praci, tak sa na neho tesim, chyba mi. Ale ked uz som s nim, tak mi ide na nervy :( Ked som aj mala dovtedy chut na sex, stretneme sa a prejde ma. Neviem, co si mam o tom mysliet a som z toho smutna. Ihned zostanem otravena, mam chut ist naspat domov...
Stava sa to v dlhsich vztahoch?
asi by to chcelo prestavku, aby si zistila ci ho este lubis. lebo ked ti uz lezie na nervy dlhodobo tak to nie je velmi dobre :/
Oprava *
"ked ma tu niekto zaujme" :)
Lary, neberiem to ako poucanie :) Prave naopak, ked ma tu niekto zaujem, teda to o com pise a ako premyska, rada debatujem. Ale mas pravdu, od toho tu nie sme, no mozno to pomoze zakladatelke temy :)
Ale inak, stotoznujem sa s tym co pises, mudro!
Možno by bolo fajn ak by ste si dali na chvíľu pauzu. Neviem príde mi, že sama nevieš čo chceš. Skôr ako by si chcela mať len spoločnosť ale jeho moc nie.
Pre Marunka.Viem čo myslíš áno nemusí byť ùplne pravidlom že človek čìm viacej vzťahov zažil tým mà "lepšì nos na ľudì"tak že máš kus pravdy pripùšťam.Aj to že človek sa menì ale uvediem modelovù situáciu a tam je to ale.Dvaja ludia sa stretàvaju chalan sa snažìdievča zìskať. Tak vždy príde nahodený
dàva si pozor aby ....
ukazuje aký vie byť ...potom sa to začne vytràcať (to dobré)
Proste po čase si dievča povie tohoto som takèhoto nepoznala to nieje on .!
Ale ano je to on ale ty si poznala to najlepșie čo je v ňom.
Za dalšie ludia ak su spolu navzájom sa ovplyvňujù a každý zùčasnených určuje trend.Nemyslìm ak su spolu tak že jeden tuká do mobilu a druhý čumì do telky.Alebo zaràba peniaze a príde len na výkend Myslìm spoločnà činnosť umývanie riadu ......robenie spoločných vecì kde sa ludia najlepšie spoznàvajù.Veď on bol taký už pred tým myslela som že sa zmenì...Ok debatovali by sme donekonečna v tomto som doma nechcel som ťa poučovať len som načrtol pohľad .
Lary, chapem. Ale stat sa to moze cloveku aj tisic raz. Aj keby sa neviem ako poucil, ten druhy vedla neho sa moze menit tak zasadne, ze to pre spolocne fungovanie oboch nema zmysel.
Zazila som podobne, ako zakladatelka temy. V mojom pripade islo o klasicke "uz si moja, naco sa mam snazit aby sme sa mali fajn, naco komunikovat, naco si davat pusu pri prichode, naco sa zaujimat jeden o druheho"...Aj ked som urobila v tom vztahu milion chyb, nie som si vedoma toho, ze by som sa pricinila o to, aby zacal cely vztah brat ako opisujem.
Mozno je to pripad aj tejto slecny, to uz neviem. Niekedy mozeme same za to, ako sa partner k nam sprava. Niekedy za to nemozeme, ktozvie o co ide v tomto vztahu
Pre.Marunka odpoveď..samozrejme že ano stalo sa mi to .Ale beriem to tak že vtedy tobolo ok poslùžilo a ideme dalej.
Lary, otazka :)
Ty si nezazil nikdy vo vztahu, ze sa partner casom akoby zmenil?
Lebo sa to stava takmer vsetkym. Jasne, vyberies si niekoho, ale nemozes akoby za to, ako sa casom partner vyvija, meni sa, menia sa jeho nazory a zivotne postoje, ktore casom nemusia korespondovat s tebou. Asi chapes co tym chcem napisat, dufam, ze sa moc nezamotavam.
Kupis si bundu, ktora ti vyhovuje, nie tu ktoru by ti najradsej nanutila mama. Naozaj sa ti paci, splna tvoje predstavy, super na tebe vyzera, je pohodlna, bude ucelna. Castym nosenim sa opotrebuje zips a roztrhne sa. Nemohol si to predpokladat, kupoval si ju v dost drahom obchode, presiel si ich niekolko, nevzal si tu prvu za par eur :) Ale bunda sa neda pouzivat, hoci si si ju starostlivo vybral. Das ju reklamovat alebo ju vyhodis, to je na tebe. Ale pochybujem, ze si budes nadavat, ze je to tvoja chyba, lebo to bol tvoj vyber :)
164Vladka z manželkou zme spolu už strasne dlho.Hovorila mi že predomnou ju každý prestal rýchlo baviť a rizmýșlala ako sa ho zbaviť.Vidíme to v pràci ke do kolektívu prìde novà tvàr môže by pre nàs zaujìmavy aj máme vela spoločnèho ale po case sa ho nejako najeme a z odstupom casu vidìme veci ùplne inak..Ako kedr si kùpiš nieco novè zo začiatku si z toho hepy potom už le tak tak a nakoniec zistìs že chceš nieco ùplne inè ale ak by si nemala to prvè nedopracovala by si sa možno k tomu čo naozaj chceš.
V živote stretávame ľudí okolo seba.Niektorý s nami prejdù kus spoločnej cesty a zato im ďakujeme.Ale nie každý ide s nami až do ciela.ps: som ràd že si pochopila z pokorou mój prìspevok.Nemyslel som to ani trochu ironicky skôr z nadhladom a možno aj vtipne držìm palce....