Ahojte. Uz dlhsie ma trapi jedna vec. Neviem, ci sa to v dlhodobych vztahoch stava, ale ked som bez partnera, sama doma napriklad alebo v praci, tak sa na neho tesim, chyba mi. Ale ked uz som s nim, tak mi ide na nervy :( Ked som aj mala dovtedy chut na sex, stretneme sa a prejde ma. Neviem, co si mam o tom mysliet a som z toho smutna. Ihned zostanem otravena, mam chut ist naspat domov...
Stava sa to v dlhsich vztahoch?
Ja viem, ze za vyber partnera si mozeme sami. Snazim sa tie pocity potlacit, nemala som teraz najlepsie obdobie, presla som si depresiami a konecne to vsetko prechadza, ale bojim sa, ze tych chvil, kedy mi s nim je dobre je stale menej :( Teraz sa chystame na dovolenku, tak som zvedava, ci to bude ine, ked zmenime prostredie a nebude to stale rovnaka rutina.
Keď som bol malý a potreboval som vetrovku zašli sme z mamou do obchodu a kupili sme podľa maminych kritèrii cena ,farba strih atď.Nemal som predstavu ani výber nebol podla mojich predstàv.Vždy som mal vetrovku až po stehnà _vraj aby mi nebola zima.Rukàvy na gumičku _mne sa pàčili z patentom.Zmenilo sa to až keď som zistil že mamin výber mi nevyhovuje.Bunda do pása rukávy z patentom tak aby som sa v nej cìtil dobre to je moja predstava a to som si doprial až keď som naozaj vedel si vybrať .Ps:Priatela si si vybrala sama?
Nemalo by to tak byt, vo vztahu, v ktorom je laska, by naozaj nemali byt taketo zavany negativnej energie, a to laskanie, na ktore sa tesis, by tam rozhodne malo byt.
hej, stava sa to vo vztahoch, kde je viac zavislosti, nez lasky....dostanes od neho davku pozornosti na ktorej si zavisla a potom ho uz nepotrebujes, ba co viac, je ti a obtiaz
:D ty chodis s jednym mojim byvalym? :D
Posledny vztah som mala dlhy, vyse 6 rokov, ale nic take som nezazila. Ale vo vztahu pred tym som zazivala toto iste. Nemohla som mu dat pusu na privitanie, lebo som prisla z vonku studena, ked mrzlo. A v lete zas preto, ze mu bolo moc teplo. Raz ho bolelo ucho, raz noha a vtedy som ho nemohla ani objat, hoci sme sa videli konecne napriklad po dvoch tyzdnoch. Snazila som sa byt tolerantna, ale vzdy mi tak dokaslal naladu...Ked som sa opytala, ci je aj podla neho nejaka zena pekna, hned na mna vyskocil, ze co riesim take kraviny. Pritom som sa len zaujimala o jeho nazor, nikdy som nebola ziarliva :D
Co ti poradit...uvedomit si, z coho prameni to, aky je. Niekedy mame v tom podiel svojej viny aj my, zeny. Mozno ho stves v niecom aj ty, preto sa sprava takto. Pohovorte si o tom. Alebo je to prosto hulvat, ktory nema k tebe uctu
Ako stale nieco kritizuje, ze ho ani pohladkat nemozem, lebo ho to stekli...a taketo malickosti :-/ ze mi hovori, ze mam blbe otazky, ked sa opytam, ci je xyz herecka pekna, lebo je hned podrazdeny, ale on sa to pyta pri kazdom druhom...somariny totalne, ale uz ma to strasne rozculuje
A co konkretne ta na nom vytaca?