Meriam 182 cm. Mal som vahu 96 kg. Rozhodol som sa zhodit tak, ze som zacal menej jest a viac sa hybat. Prestal som sa prezierat. Zvykol som si na mierny pocit hladu v bruchu - nebolo to nic strasne, praveze naopak, lahko som si na to zvykol. Po 3 rokoch som sa dostal na cielovu vahu 82 kg, no nedari sa mi zastavit klesanie. Uz mam pod 81 kg. Nedokazem sa totiz tak najest ako predtym. Zvykol som si na male porcie, to ze jem iba do polosyta, citim sa lahko a dobre, len manzelke uz vadi, ze som prilis chudy a ze by som to mal zastavit, no neviem ako. Ked zjem toho viac, tak mi je zle a ani nemam na jedlo taku chut ako predtym, i ked sa snazim jest to co mi najviac chuti. Mal take nieco niekto? Ako sa z toho dostat?
Opak jojo efektu
Pomer vaha a zloženie tuku ,svalov sa pocas zivota menia.Je to normâlne.Dievca ktore ma 55-60 kg v dvadsiatke je v pohode ale v tridsiadke je 55 velmi malo podobne plati u chlapa.Hlavne schudnes zo zadku a potom to je tzv.zvesená riť.Radsej trosku tuku amat zadok ako byť vychudnutý bez proporcii .Športuj inak to nedoženieš chlap máloktorý po tridsiatke ak nesportuje ....'ja som vyssi od teba 1-2cm ale pod 95 kg nejdem
Ahoj, no ja by som povedala, že keď manželke na tom záleží, aby si už nechudol, tak by som radšej trošku pridala, možno kúsok väčšiu porciu a šport. Viem o čom hovorím, lebo mám takéhoto manžela, ktorý len chudne a mne už to začína vadiť, pretože som si zobrala chlapa a nie chudka. Chlap má vyzerať ako chlap a nie ako tintitko.
postupne zvysuj porcie jedla a telo si postupne zvykne :)
zacni cvicit, vahu mas dobru
Pozri, si zdravy? Ak odpovies ano, tak potom prestan riesit chobotiny. A manzelky sa spytaj, kedy sa z nej stala povrchna tupka.