Už mi nechutia cigarety

Príspevok v téme: Už mi nechutia cigarety
Klmnop

Ahojte, fajčím už asi 4 roky.Teraz sa začalo diať niečo divné.
Z ničoho nič mi cigarety prestali chutiť.Namiesto môjho denného priemeru cca 12 cigariet, vyfajčím maximálne jednu cigu denne aj to nie celú. Bolo to takpovediac zo dňa na deň.
Neviete niekto čím to moze byt?Nepokusala som sa prestať fajčiť,neberiem lieky,tehotná na miliardu percent nie som a psychicky som tiež (myslím :D ) v pohode, v mojom živote nenastali žiadne zmeny ani čo sa týka zdravia nevidím na sebe nič iné.
Nie je to príznak nejakej začínajúcej choroby alebo niečo také?Nieže by som kvoli tomu plakala do vankúša ale zdá sa mi to dosť zvláštne

Ovecky

Mala som to tak uz 3x, vzdy prestanem na rok, dva, potom znova zacnem, zasa prestanem. Momentalne 3x a mozno uz aj naposledy. Neviem, cim to je? Mozno telo same dava stopku, aby si vazne neochorela, kto vie?

cobolotobolo

Tiez som prestal fajcit zo dna na den ani som sa o to nepokusal?prislo mi to zvlastne.nakoniec mi diagnostikovali zapal hrubeho creva.v tom obdobi.ci to s tym suvisi neviem,ale nefajcim dodnes.2r.

Tiezzzz

Aj ja to tak sem tam mam ze mi z nicoho nic prestanu zo dna na den chutit ...proste bud nemam vobec potrebu a ani mi nenapadnu ...alebo fajcim tu jednu a hnusi sa mi .... niekedy to pomynie niekedy to trva dlhsie ...ale je to skvely cas na to prestat s tym alebo si dat aspon mensiu pauzu na precistenie organizmu

Kontrol0r

Tak to je super, život ti dáva šancu skončiť. Nezahoď ju :) Všetci robíme veci z nejakého dôvodu, chceme niečo dosiahnuť, niečo čo bude pre nás pozitívne. Zamysli sa, prináša ti fajčenie niečo pozitívne?

Stojí to €, poškodzuje orgány, všade kde prídeš nefajčiarom smrdíš, si otrokom obrovského biznisu, :/ Všetko negatívne veci, otázka znie, kto robí vedome veci ktoré mu nič dobre neprinesú?

Sám som niekedy pil a skončil, takže to poznám :)