Už mi nechutia cigarety

Príspevok v téme: Už mi nechutia cigarety
Klmnop

Ahojte, fajčím už asi 4 roky.Teraz sa začalo diať niečo divné.
Z ničoho nič mi cigarety prestali chutiť.Namiesto môjho denného priemeru cca 12 cigariet, vyfajčím maximálne jednu cigu denne aj to nie celú. Bolo to takpovediac zo dňa na deň.
Neviete niekto čím to moze byt?Nepokusala som sa prestať fajčiť,neberiem lieky,tehotná na miliardu percent nie som a psychicky som tiež (myslím :D ) v pohode, v mojom živote nenastali žiadne zmeny ani čo sa týka zdravia nevidím na sebe nič iné.
Nie je to príznak nejakej začínajúcej choroby alebo niečo také?Nieže by som kvoli tomu plakala do vankúša ale zdá sa mi to dosť zvláštne

Nsbdjdksls

Mne sa to tiež stalo a beriem to ako dar z neba že nemám nutkanie si zapáliť cigaretu ani pri víne ani pri káve ani keď ma núkajú.. Úplne mi to prestalo chutiť aj voniat zo dňa na deň. Bud rada , že to tak mas, síce bohvie prečo ale ber to pozitívne , budeš sa cítiť lepšie a ušetríš kopu peňazí

stolverka

presne toto sa mi stalo za posledných pár dní a mám obavy či niesom nejak vážne chorá , zo dňa na deň je mi veľmi zle keď si len raz potiahnem z cigarety....tak snáď sa to môže stať aj bez nejakej príčiny...nebola som tuhý fajčiar tak dve cigarety vždy večer, ale už 20rokov