Chcela by som vás poprosiť o takú radu..
Ide o.to že z jedným chalanom zo školy si uz dlho píšeme a aj spolu voláme a strašne sa mi páči.. a stále mi napíše ale uz sa to stalo druhýkrát že aj keď je online nenapísal 4 dní..Keď sa toto stalo 1.krat tak po tých 4 dňoch napísal on..Taktiež sa niekedy stáva že z hodiny na hodinu mi začne odpisovať Max v 3 slovách a bez smajlikov..Čo inokedy sa nestáva.. Mám mu napísať alebo radšej nie..?Predsa len sa mu nechcem vtierat..Možno keď mu napíšem tak si pomyslí že co tato chce..
Vopred ďakujem za odpovede :-)
Napisat mu alebo nie?
Napokon mi napísal.ale ja už som stratila záujem ..Odpisovala som ale len tak že "surovo"ak má chapete ako myslím..Mám mu dať ešte šancu?
takze moja rada: prestan ich pouzivt tiez a bud sa s nim takym sposobom zosynchronizujes alebo pojdete celkom od seba...podla mna je to dobra vylucovacia metoda, bo aspon nebudes stracat zbytocne cas a ani investovat do toho nejake vacsie ocakavania a emocie s tym spojene
ja uz smajliky tiez radsej nepouzivam, bo ked vidim tie priblble indiviuda, tore hej, nemam na to ani chut
No je to vselijake..Pisala som si snim no a najskôr bol v pohode..Dával smajlíky všetko len z hodiny na hodinu začal písať že bez smajlikov Max v 3 slovách..Ja ho nechápem..
neriešila by som to nechala by som tomu voľný priebeh, keď bude chcieť tak príde na to na čo má :)
Nechaj tak, nech sa prvý ozve on. Aspoň budeš mať istotu, že sa mu nevtieraš a budeš môcť kľudne spať.
mozno velmi neoblubuje komunikaciu cez net, ale ved ty by si ho mohla lepsie poznat, ked si s nim pises dlhodobo a chodite spolu aj do skoly