Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Napisat mu alebo nie?

Príspevok v téme: Napisat mu alebo nie?
Eemmaa16

Chcela by som vás poprosiť o takú radu..
Ide o.to že z jedným chalanom zo školy si uz dlho píšeme a aj spolu voláme a strašne sa mi páči.. a stále mi napíše ale uz sa to stalo druhýkrát že aj keď je online nenapísal 4 dní..Keď sa toto stalo 1.krat tak po tých 4 dňoch napísal on..Taktiež sa niekedy stáva že z hodiny na hodinu mi začne odpisovať Max v 3 slovách a bez smajlikov..Čo inokedy sa nestáva.. Mám mu napísať alebo radšej nie..?Predsa len sa mu nechcem vtierat..Možno keď mu napíšem tak si pomyslí že co tato chce..
Vopred ďakujem za odpovede :-)

Eemmaa16

No tak som mu napísala ..Najskôr odpisoval podla mňa celkom v pohodr ale vravim z minúty na minuty tak odpisoval že úplne že akoby nemal záujem..

WHISPER

zo školy.... ? s jednym pises a ak som dobre precitala druhy je z teba "paf" ?

vieščo... venuj sa radsej skole... aby si ju uspesne ukoncila.. zamyslaj sa nad tym čo budeš robit po skole,.. anie zmysluplne, co ta bude bavit, čo ta uziví a zebezpečí ti vlastne byvanie, ...
toto je priorita... a nie to ktory trkvas je z teba paf, lebo ty si to myslis a pritom je paf z kazdej sukne... co je u chlapcov nezrelých bezne...

Eemmaa16

Ale aj by tu bol jeden ktorý je zo mňa paf ale není môj tip ja mám rada takých vyšších odomna a ja mám 158 ..A aj kamoška vraví ze ty máš zvláštny tip lebo sú to väčšinou taký chlapci ktory sa nikomu moc nepáčia..A to už 4chalan sa mi takto Pacil..

Eemmaa16

No myslela som.to tak ze odpisuje normálne nie len v troch slovách a je snim sranda len niekedy zvykne tak odpisovať..Kamarátka mi povedala zevraj podľa nej je náladový..Ale vravím je to len jej názor..

Eemmaa16

No hej hra hry ale on mi zvykne odpisovať vtedy lebo on je fest na Pc.takze.to asi dôvod nebude..On inak.stale odpíše aj keď vravím Max v troch slovách ale tak aspoň odpíše..Ale teraz už nenapisal..