Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Protivná sesternica

Príspevok v téme: Protivná sesternica
Zu_zka2

V auguste sa budem vydávať a posledné 2 týždne sme začali riešiť pozývanie hostí. Svadbu plánujeme dosť precízne, chceme si ju užiť a už ju organizujeme viac ako 2 mesiace, lebo sa organizuje ťažšie, nakoľko už máme 3 mesačného synčeka.
V piatok som bola pozvať maminej sestre rodinu a sesternicu, ktorú som chcela aj ako svedka. Už sme sa dosť dávno nevideli, nakoľko žijeme od seba na viac ako 400 km. Kým sme boli mladšie tak sme si rozumeli, neskôr sme sa odcudzili, lebo od mami som poväčšine počula na nich iba samé negatíva. Moja mama sa ani nezhodla so vlastnou sestrou, ale predsa si myslím, že by mi mali prísť na svadbu.
Prekvapenie prišlo keď sme došli k nim. Moja sesternica je už nevesta s obrúčkou na prste, s bruchom po nos, v pokročilom štádiu tehotenstva a mi sme o tom vôbec ani nevedeli, ba čo viac ani moja mama.
Pozvanie na moju svadbu odmietli, sesternica tiež, vraj ona už nie je sama a aj tak si myslí, že vzťahy, ktoré sú roky naštrbené sa nevyriešia na svadbe?! Keď som sa jej pýtala, prečo širšia rodina nevie o tom, že je už nevesta a je tehotná, tak mi odvrkla, že to nepatrí na nikoho. Nepochopím, jednak nosia obrúčky, brucho po nos a o tom, že by plánovali svadbu ani nemukla, hlavne, že má decko na ceste. To akože je normálne, že to nepatrí na nikoho? Naozaj, je taký škrob, že ľutuje peniaze na moju svadbu a svadobný dar?
Čo si o tom myslíte? Veľmi som sa sklamala ako môže byť niekto taký protivný?

WHISPER

takže ona je už vydatá a čoskoro bude mať prírastok...
no kedze neudržiavate kontakt, nie ste nejake super kámošky, tak ona nepovazovala za podstatne informovať fakticky "cudzých" ludí o svojom sukromnom živote... a na čo...

dnes je taká doba ...
kedysi sa rodiny stretavali ze sa zisli bratranci sesternice z 2,3 10 a neviem akeho kolena...
dnes ani sesternica sesternicu nepozná,.. už sa vzťahy neudržiavajú,..
"nie je čas.." atd...

a v podstaten je to jej život, nemusí nikoho informovať o svojom sukromi..
ja osobne to tiež nerobím,.. moja rodina su fakticky cudzi ludia, lebo moji rodicia mali so surodencami nezhody, pletky,..atd... a ono sa to potom taha,... a aj ked sa s nimi niekde stretnem náhodne napr. v nákupnom centre prehodíme reč ako sa majú, mám,..ale len ako s nejakymi cudzymi-známymi.. nič osobne im na nos nevešiam..

tak čo ťa mrzí...? ked ste spolu doteraz nevychádzali...?
či to že budeš mať o dar menej...?
kašli na nu...ked si zistila ze je uz vydata a tehotna ani si jej nemala hovorit , pozyvat ju na svoju svadbu, ked ona teba nepozvala..
mala si sa vyhovorit, ze len tak ste sli okolo z výletu..napr..

dopadlo to tak ako to dopadlo a viac nie je dovod to riesit...

žite si každy svoj život...

Bubliii

No Zuzka, ak také veci sa stávajú. Vidíš sama, že nie je ochotná prísť, a zrejme ani sa vami udržovať do budúcna kontakty. Ak si zvyknutá na milujúcu, otvorenú rodinu, je pre teba asi šok.. ale ľudia sú všelijakí a je celkom normálne, že sa časom menia (k lepšiemu ale aj horšiemu).
Nádych, výdych, hoď to za hlavu a sústreď sa na svoju svadbu. Viem, že sú to celkom stresy :D Proste si vyber nového svedka.
Drž sa a nech vám všetko výjde :)