ako schudnúť 20kg?

Príspevok v téme: ako schudnúť 20kg?
prosteprezyvka2

ahojte baby.. potrebovala by som poradit ako zdravo a hlavne dlhodobo bez jojo efektu schudnem 20kg... z 80 aspon na 60... mala som zenske problemy ktore mi lekarka liecila hormonalnou liecbou a pribrala som pritom 20 kil.. mam vysku 168cm a predtym som mavala vahu okolo 58-59kg vyzerala som normalne no teraz vyzeram fakt hrozne a to som sa pri liecbe ani neprejedala proste som zacala naberat a naberat... strasne ma to trapi a chcela by som mat aspon 60 kg vtedy by som bola spokojna.. ako po takejto liecbe zdravo schudnut na povodnu vahu?

prosteprezyvka2

fantasyi dakujem nastudujem si este dnes vsetko o tomto stravovani ktore si mi poradila .. ja som ani pred liecbou hormonmi moc neholdovala sladkemu fakt ze som si dala raz za cas na oslave zakusok a sladky obed som mala tiez raz za sto rokov ....ono nejde len o to ze som pribrala ale pocitujem aj ine zdravotne tazkosti bolia ma kolena tazko sa mi chodi do schodov..citim sa hrozne ze mam 80 kil skoro ako manzel :( dakujem inak za vsetky rady

Gima

Helikobakter pylori je bakteria v žaludku, no pre trávenie je prospešný len v určitých číslach. Pri ich zvýšení nastávajú žaludočné problemy. Acidofilné mlieko tieto kyseliny upravuje. Aj v tomto mlieku je dôležitá bakteria pre trávenie. Tato bakteria sa nazýva lacto bacilus. Mne veľmi pomáha po ťažkom obede. Taktiež mi pri chudnutí pomáha vláknina Psylium, bežne dostať v lekárni. Dam si iba lyžičku do čaju alebo kávy, nechám pár minut posobiť, čím sa vytvorí želé a to prečisťuje črevá. Chudnutie je jednoduché.

Fantasyi

Strava, ktora dava do poriadku hormonalny system a aj schudnes je bielkovinova, ci paleo, dukan.
Jednoducho musis prestat jest vsetky sacharidy a cukry.
Je to sice nieco hrozne, ale oplati sa.
Popri tom rob posilnovanie a najlepsie na sposob tabaty. Ziadne dlhe vytrvalostne cvicenia ako je kardio. Musis sa potit.
Kila pojdu rychlo dole a vo velkom mnozstve. Ver mi. Este jednu radu ti dam, uz nikdy sa nedaj liecit hormonalnou antikoncepciou. Je to svinstvo, ktore ti nadlho rozhadze cely organizmus.

mirka444

ahoj prezyvka moja mamina mala tiez hormonalne lieky kila idu v tomto pripade tazko dolu byvala normalnej priemernej postavy a za par mesiacov tiez pribrala na nepoznanie najhorsie je to ze taketo lieky rozhadzu hormonalny system a vtedy sa hrozne tazko chudne... mama moze zjest jeden rozok denne a pit len vodu tiez neschudne ani kilo...

seventyseven

Gima, vidno že máš veľké medzery čo sa trávenia a fyziológie všeobecne týka...v žalúdku nepracujú baktérie, ako ty hovoríš, pretože v žalúdku je silno kyslé prostredie, práve preto aby v ňom všetky baktérie uhynuli, jediný organizmus imúnny voči HCl je Helicobacter pylori!!!

Gima

Tak, žaludok pracuje na systeme spracovania potravy pomocou kyselin, zásadných kyselín a neutrálnych kyselin. Obsah kyselín sa mení druhom potravy a dlžkou spracovania obsahu. Takže sa menia. Na neutralizáciu pomáha Acidofilné mlieko, štava z kyslých uhoriek, kyslých rybičiek, kukuričiek a rozne zavarane potraviny. Dalej v žaludku pracuju bakterie, ktoré sô pre trávenie nevyhnutné. Tie su v jogurtových nápojoch, jogurtoch a syroch.