Caute, snazim sa prist na nejake pozitiva rodiny, teda deti. Nejak sa mi nedari :D Moje hormony a telo chcu deti, uz aj mozog sa k tomu pomaly pridava. Len ja akosi neviem najst pozitiva ked sa pozriem do buducnosti s detmi. Dost ma zarazilo ked som si spisala svoju aktualnu situaciu a moznosti, k tomu plusy a minusy. Ked som prisla ku kolonke plusy co sa tyka rodiny tak som zistila ze po 5 minutach tam stale nic neviem napisat. Naopak, vynaravaju sa mi v hlave len negativa ako starosti, problemy, a kadeco dalsie. Dalsia vec je ze k detom nemam ziadny vztah, nikdy som ziadne nedrzala, nikdy ma ani nezaujmali, a uz vobec si neviem predstavit co budem robit s vlastnym. Myslim ze to sa ale zmeni ked sa narodi, takych kamosiek mam v okoli viac. Problem je asi aj to ze si to vobec neviem predstavit. Poznam len priklad mojej sestry ktora je strhana, ale jej vychova je uprimne povedane strasna takze sa tomu ani necudujem.
Tak mi skuste napisat pozitivne veci :) co sa zmeni a ako sa zmeni. Ale len pozitiva !!! negativ poznam dost :D Dakujem velmi pekne