Nepekny ludia nemane sancu

Fantasyi

No a preco by nemali sancu? Treba si najst rovnako nepeknych partnerov. Horsie je, ze nepekni muzi sa usiluju o pekne zeny, to je ako ked mas 1 euro vo vacku a chces nieco, co stoji 1000 euro.
Muz nemusi byt pekny, ale mal by to byt muz, rovny a vyrovnany.
Zakomplexovani plackovia snivajuci o modelkach zeny velmi nepritahuju a ani cavovia, ze aha aky som pekny, poskladaj sa zo mna moja.

WHISPER

po prvé vzhad vieš ovplyvniť životosprávou...
po druhé ak komunikuješ verejne tak ako píšeš tu, tak problem bude tam.. lebo žena chce chlapa na úrovni, ktorý sa vie vyjadrovať, aby sa za neho nemusela hanbiť...

pekne sa obleč, dodržiavaj hygienu, hlavne ústnu, s čím má teda vela chlapov problém, taktiež antiperspirant, nejaký príjemný parfem,
zájdi za kaderníkom nech ti urobí nejaky strih čo sa ti bude hodiť, pekne sa obleč... a zaujmeš...

Bojovnik31

Dakujem za reakcie..uz dnes som si bol zabehat nech vyzeram lepsie..budem bojovat aby som si nadiel nejaku lasku

divocina1

si spomínam na svoje posledné rande spred troch rokov kedy som mala 22 došiel mi malý chudý muž ktorého by som na jednej ruke bola odniesla a vyzerala som pri ňom ako big foot nuž na foto vyzeral lepšie a väčšie tak som myslela že sa pri ňom stratím :-) horšie ako on už ozaj vyzerať nemôžeš :-) to bolo horšie rande ako téma ktorú tu napísal jeden madar ktorý až hát sprdel frajerku :-)

divocina1

a čo je zlé na tom byť solistom? Kazdy sa nasilu tlaci do vztahu ktory mu potom aj tak nevydrzi :-) ked dostala nadej aj Joana preco by si ju nedostal aj ty? www.youtube.com posielam pre vsetky smutne duse fora tuto piesen :) nech kazdy dostane tu svoju hope :-) ej veru super sú tie moje nové lieky na chudnutie aj náladu mám lepšiu moj doktorko vyriešil 2v1 :-)

Ipsik

A ešte tip pre šťastie. Keď s ňou budeš komunikovať, tak uprednostni radšej verbálnu formu komunikácie. Dve, tri správy na FB popísať a potom už len verbálne. Uvidíš, ľady sa prelomia, voda ťa osvieži, kalcium sa v ľadvinách usadí a potom už len potopa. Všetko do bodky sa ti isto splní tak, ako ti to hovorím. Tak príjemnú zábavu!