Nepekny ludia nemane sancu

Pivko

eskii-palec hore! Pretože niektoré ženské sa namaľujú a myslia si že sú najkrajšie na svete a pritom sa ćudujú že ich žiaden chlap nechce. Veď nech sa pozrú na seba!

hmm-m

tiež si nemyslím, že to tak je. Pekný človek si získa ľahšie prvotný záujem a áno, sú ľudia, ktorí chcú len fešáka s ktorým sa môžu ukázať... Ale normálny človek ide do vzťahu po tom, čo mu zaimponoval charakter. Podľa mňa je problém skôr inde než vo výzore. Možno si kvôli výzoru príliš zakomplexovaný a to odradí ženy, alebo len proste doteraz žiadna vhodná po blízku nebola. Koľko pekných ľudí je bez vzťahu? A koľko krásnych žien (možno aj mužov) má problém, že sa vo vzťahu necítia ozaj dôležité ale len ako vec-trofej? A poznám nemálo ľudí, ktorých by som tiež zrovna čisto po fyzickej stránke neoznačila sa krásavcov a krásavice a majú normálne fungujúce vzťahy... Než vzhľad je pre vzťah oveľa dôležitejšie mať správny vzťah k sebe samému - byť vyrovnaným človekom, ktorý na sebe pracuje, ale zároveň sa prijíma taký aký je. Ľudia, čo sa majú radi, čo sú sami so sebou v pohode sú veľmi lákaví pre ostatných. Takí čo sa vkuse ľutujú a sťažujú či sa boja aj pozdraviť, alebo druhý extrém, takí čo vkuse potrebujú byť stredobodom pozornosti a mať obdiv okolia, to sú ľudia, ktorí druhých unavujú.

sissi8520

Nie vždy musí byť pekný vzhľad výhodou. Častokrát bývajú práve pekný ľudia bez partnera pretože ľudia majú strach ich osloviť. Pokiaľ nieje človek vyslovene zanedbaný tak určite nemôže byť vzhľad až takým problémom

amexandra

Nevieš si rady ? Napíš na ask na stránku ask.fm
Tam nájdeš všetky odpovede :)
Alebo píšte na mail lexiaa99@centrum.sk

Mesačný princ

Fantasyi - počula si už aj niečo také, že na tovar v hodnote ktorú spomínaš nepotrebuješ žiadne peniaze? Ostane ti aj euro a získaš aj tovar :)

Akí sú to podľa teba Fantasyi ,,nepekní,, ľudia? Len ma zaujal tvoj komentár trošku viac, tak ak nechceš, tak nemusíš odpovedať.

Ipsik

Lo...l, áno, prekukla si ma a máš pravdu, ale nebudem sa tu smiať ako nem-normálny, to isto nie.
P.S. Zakladateľ témy, daj na moju radu a budeš mať to, čo chceš.