Ahojte preco mu nepekny ludia nemane sancu na vztah lasku.mozem da snazut ako chcem ale vyzor je dôležitý.som normalny ziaden humusak len nevyzeram tak svetu
Nepekny ludia nemane sancu
A co si sa ma pytal? Prepac, ale nemam casu na zbytocne filozofovanie a dotahovanie sa o slovicka.
Autor temy ma sam v nazve "nepekni" ludia. Pouzila som, len jeho vlastne slovne spojenie.
Ano, mas pravdu, Mesacny princ.
Mesacny princ. Pytal si sa sice Fantasyi, za nu hovorit nemozem a ani nechcem, ale zas nevidim dovod, preco by som ti nemohla k tomuto celemu nieco odpozorovane v zivote napisat aj ja :D
Neriesme teraz peknych nepeknych ludi. Tuto temu otvoril aj tak autor prispevku a jeho si sa napr.na to iste nepytal, koho on poklada povazuje akoze za nepeknych. 100 ludi 100 nazorov.
Ale vies v com by si mali brat zeny priklad od muzov??
V ich sebavedomi, co sa tyka poziadaviek narokov na partnera
A toho ma vacsina muzov nadbytok)
Lebo muzi maju tendenciu sa precenovat nadhodnocobat a zas opacne, zeny same seba neraz podcenuju podhodnocuju.
Zoberme si vseobecny priklad, kde aj napriklad daky priemerny podpriemerny muz (kdeaky neschopny trtko, asocial, s IQ priemernym az podpriemernym, mozno aj bez obycajnej maturity, ci s vyzorom neandertalca ai), by si v pohode trufal narokoval na zenu krasnu sexy pritazlivu inteligentnu vzdelanu uspesnu majetnu ai. To je totiz pre neho akoze normalka a priemer. Nieco automaticke a prirodzene. Najlepsie aby bola este daka superzena. Vo vsetkom. V kuchyni pracovni ("c" s makcenom :D) posteli obyvacke praci ai. Lebo ti muzito totiz povazuju za "normalku".
Zato vsak mnohe zeny a fakt pekne ai, si tu svoju latku same na svojho partnera znizuju a podliezaju ju.
Takze prizmuria neraz vsetky tri oci :D nad vyzorom vzdelanim ai faktormi a uspokoja sa aj s tym, len aby ten chlap bol aspon kusok krajsi od certa, trochu mudrejsi od hlupeho jana, a staci, aby mal aspon daku pracu prijem a bol ludsky dobry az priemerny))
Takze tu je ten zadrhel.
Ze daky vymlety truhlik od ferda mravca, bez vlasov a smrncu, pohodlny hnily vychcany, s postavou ubohou, pivnym bruchom, ako aj vsetkym ostatnym - pozeraju v pohode sebavedome po babach na ktore nemaju, chcu vsak take a este medzi nimi vyberaju preberaju ako na trhu dobytka, na ktore popritom ani nemaju, ktorym neraz ani co ponuknut nemaju a zas opacne, ze mnohe pekne mile sikovne mudre dobre baby pozeraju aj po "odpade", lebo ony si zas mylne o sebe myslia, ze na lepsie nemaju a len sa zbytocne podcenuju
Takze vacsine nasich zien fakt chyba zdrave sebavedomie v tomto smere a guraz poslat ten muzsky podpriemer do vecnych lovist) Neulakomit sa na nieco take))
Takto by si aspon niektori ludia uvedomili kto kde patri, na co nema/ma a kde maju svoje miesta
A mozno by sa potom vseobecne ludia aj vacsmi tesili vztahy si vazili, viac sa snazili a vazili si toho, koho maju po svojom boku)
Poviem vam teraz "tajomstvo" :D
Ze aj ludia tzv. krasni pekni pritazlivi sexi uspesni zabezpeceni mudri ai ai su single a nemusia mat vztahy lasky ai)
Takze to nie je o peknosti/nepeknosti
no ja ti neviem ja aj k svetu vyzeram a som sama... tuzim po laske vztahu partnerstve no zatial som nestretla muza s ktorym by som si rozumela po viacerych strankach, alebo aby sme mali aspon par zaujmov spolocnych.... tak radsej volim samotu. ale verim ze niekde ten pravy je :) tak nestracaj nadej a nezameriavaj sa na to ze nikoho nemas, ta prava je tiez niekde pre teba
V tomto prípade ti poviem moju skúsenosť. Ked som bola v zahraničí spoznala som tam úžasného kolegu. Bol nádherný a všetky ženy v okolí boli do neho zbláznené. Nemôžem sa sťažovať na nezáujem zo strany mužov, ale nikdy by ma nenapadlo že by som mala šancu. A mala som. Aj tak sme sa k sebe nedokázali dostať dlhé mesiace. On mal strach so mňa a ja s neho. Mala som pocit, že nedosiahnem jeho úroveň pretože je príliš dokonalý. A vieš čo stalo? Dal sa dokopy z úplne obyčajným, priemerným dievčaťom. A už vyše roka sú štastný. Tým chcem povedať to, že vzhľad nieje všetko. Popracuj na svojej osobnosti, to ti dá do života viac ako pekná tvár. Krása sa predceňuje a realita je iná.
Nieje dôležitý vzhľad ale postoj k sebe samému. Ak pôsobíš ako kopa neštastia bez sebavedomia samozrejme že o teba nik ani nezakopne. Poznám páry ktoré sú vzhľadovo nevyrované a napriek tomu sú štastný. Vzhľad môže pomocť, záujem je samozrejme príjemný a častokrát môže pohľadiť ego... ale kľúč ku štastiu v láske v nom nenájdeš ani náhodou.