Nepekny ludia nemane sancu

Mesačný princ

Fantasyi - ja považujem ,,krásu,, za veľmi relatívny pojem, tak preto som sa ťa pýtal akí sú to ,,nepekní ľudia,, ohľadom na ten komentár, ktorý si tam písala. Ale to už nie je podstatné.

Fantasyi

A co si sa ma pytal? Prepac, ale nemam casu na zbytocne filozofovanie a dotahovanie sa o slovicka.
Autor temy ma sam v nazve "nepekni" ludia. Pouzila som, len jeho vlastne slovne spojenie.

Mesačný princ

a_dr1a - pekne si to odpozorovala :) A ďakujem

Len by som k tomu ešte podotkol, že to býva aj naopak a ženy robia často to isté čo si písala o mužoch a muži sa podceňujú...
možno sa mýli, ale....

a_dr1a

Mesacny princ. Pytal si sa sice Fantasyi, za nu hovorit nemozem a ani nechcem, ale zas nevidim dovod, preco by som ti nemohla k tomuto celemu nieco odpozorovane v zivote napisat aj ja :D
Neriesme teraz peknych nepeknych ludi. Tuto temu otvoril aj tak autor prispevku a jeho si sa napr.na to iste nepytal, koho on poklada povazuje akoze za nepeknych. 100 ludi 100 nazorov.

Ale vies v com by si mali brat zeny priklad od muzov??
V ich sebavedomi, co sa tyka poziadaviek narokov na partnera
A toho ma vacsina muzov nadbytok)
Lebo muzi maju tendenciu sa precenovat nadhodnocobat a zas opacne, zeny same seba neraz podcenuju podhodnocuju.
Zoberme si vseobecny priklad, kde aj napriklad daky priemerny podpriemerny muz (kdeaky neschopny trtko, asocial, s IQ priemernym az podpriemernym, mozno aj bez obycajnej maturity, ci s vyzorom neandertalca ai), by si v pohode trufal narokoval na zenu krasnu sexy pritazlivu inteligentnu vzdelanu uspesnu majetnu ai. To je totiz pre neho akoze normalka a priemer. Nieco automaticke a prirodzene. Najlepsie aby bola este daka superzena. Vo vsetkom. V kuchyni pracovni ("c" s makcenom :D) posteli obyvacke praci ai. Lebo ti muzito totiz povazuju za "normalku".
Zato vsak mnohe zeny a fakt pekne ai, si tu svoju latku same na svojho partnera znizuju a podliezaju ju.
Takze prizmuria neraz vsetky tri oci :D nad vyzorom vzdelanim ai faktormi a uspokoja sa aj s tym, len aby ten chlap bol aspon kusok krajsi od certa, trochu mudrejsi od hlupeho jana, a staci, aby mal aspon daku pracu prijem a bol ludsky dobry az priemerny))
Takze tu je ten zadrhel.
Ze daky vymlety truhlik od ferda mravca, bez vlasov a smrncu, pohodlny hnily vychcany, s postavou ubohou, pivnym bruchom, ako aj vsetkym ostatnym - pozeraju v pohode sebavedome po babach na ktore nemaju, chcu vsak take a este medzi nimi vyberaju preberaju ako na trhu dobytka, na ktore popritom ani nemaju, ktorym neraz ani co ponuknut nemaju a zas opacne, ze mnohe pekne mile sikovne mudre dobre baby pozeraju aj po "odpade", lebo ony si zas mylne o sebe myslia, ze na lepsie nemaju a len sa zbytocne podcenuju

Takze vacsine nasich zien fakt chyba zdrave sebavedomie v tomto smere a guraz poslat ten muzsky podpriemer do vecnych lovist) Neulakomit sa na nieco take))
Takto by si aspon niektori ludia uvedomili kto kde patri, na co nema/ma a kde maju svoje miesta
A mozno by sa potom vseobecne ludia aj vacsmi tesili vztahy si vazili, viac sa snazili a vazili si toho, koho maju po svojom boku)

a_dr1a

Poviem vam teraz "tajomstvo" :D
Ze aj ludia tzv. krasni pekni pritazlivi sexi uspesni zabezpeceni mudri ai ai su single a nemusia mat vztahy lasky ai)
Takze to nie je o peknosti/nepeknosti

sama29

no ja ti neviem ja aj k svetu vyzeram a som sama... tuzim po laske vztahu partnerstve no zatial som nestretla muza s ktorym by som si rozumela po viacerych strankach, alebo aby sme mali aspon par zaujmov spolocnych.... tak radsej volim samotu. ale verim ze niekde ten pravy je :) tak nestracaj nadej a nezameriavaj sa na to ze nikoho nemas, ta prava je tiez niekde pre teba

wimpfenka

V tomto prípade ti poviem moju skúsenosť. Ked som bola v zahraničí spoznala som tam úžasného kolegu. Bol nádherný a všetky ženy v okolí boli do neho zbláznené. Nemôžem sa sťažovať na nezáujem zo strany mužov, ale nikdy by ma nenapadlo že by som mala šancu. A mala som. Aj tak sme sa k sebe nedokázali dostať dlhé mesiace. On mal strach so mňa a ja s neho. Mala som pocit, že nedosiahnem jeho úroveň pretože je príliš dokonalý. A vieš čo stalo? Dal sa dokopy z úplne obyčajným, priemerným dievčaťom. A už vyše roka sú štastný. Tým chcem povedať to, že vzhľad nieje všetko. Popracuj na svojej osobnosti, to ti dá do života viac ako pekná tvár. Krása sa predceňuje a realita je iná.

mramon

Nieje dôležitý vzhľad ale postoj k sebe samému. Ak pôsobíš ako kopa neštastia bez sebavedomia samozrejme že o teba nik ani nezakopne. Poznám páry ktoré sú vzhľadovo nevyrované a napriek tomu sú štastný. Vzhľad môže pomocť, záujem je samozrejme príjemný a častokrát môže pohľadiť ego... ale kľúč ku štastiu v láske v nom nenájdeš ani náhodou.