Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezaujaty nazor prosim

Príspevok v téme: Nezaujaty nazor prosim
Daniela 74172

Ahojte,

Pracujem v obchode s oblecenim,chodi tam pravidelne jeden pan.Niekedy pride parkrat do mesiaca, nikdy nic si nekupi ale namiesto toho sa velmi milo a slusne so mnou porozprava,proste gentlman.Musim uznat je mi velmi sympaticky.Toto uz trva od novembra,pred Vianocami mi dokonca doniesol malicky darcek a na Stedry den mi poslal smsku... Naposledy ked tu bol posedeli sme si pri kave a zacal rozhovor o nasich sukromiach.Bezny zakaznik mi nerozparava o svojom sukromnom zivote,bol velmi pozorny.Ked odisiel nedalo mi to a vyskusala som ho,napisala som mu spravu,ked bude mat cas nech sa kedykolvek zastavi na kavu, za polhodinu telefonat,ze velmi rad sa zastavi na kavu :) este aby sme boli v obraze ja mam 28r on nieco cez 40r.Neviem ci je to realne,ale ma o mna zaujem alebo chodi len zo zdorilosti?Som z neho zmätena. Ked je pan starsi a dama mladsia kto navrhuje tykanie?som zvedava na vas nazor

kiddo

Bodka, chlapov, co maju 28 a citia sa byt "zajacikmi" tiez schladim, nech sa zoznamia s realitou. A zeny, co maju 40, povazujem za relativne mlade.

bodka11111

keby to bolo opacne tak by ste tu povedali ze 28 rocny mladucky perspektivny muz a 40 rocna stara krava.... zo zakladatelky tu idete robit pomaly staru zensku aj ked je mlada baba.. na tomto fore sa vzdy kazdy zastava len muzov... slovaci uz sa spamatajte..

Messje

Ahoj Daniela
Nevadi ze si ho oslovila "pan".Podla vsetkeho ti pride oslovenie "chlap" nevhodne a "chalan ci chlapec"k jeho veku taktiez.Mas 28 co je na zenu pre chlapa v jeho veku fajn vek.Vyzera byt velmi zdvorily a slusny.A co ked si nic u vas nekupi?Mozno prave vas obchod nie je podla jeho gusta.Tykanie navrhuje zena v sukromi.V praci je to nadradena pozicia,napr sef.Nikdy nenavrhujes tykanie sefovi,svokrovi...
Kludne ho pozvi,zavolaj,navrhni tykanie.Kludne sa opytaj aj na dieta,ci ho vychivava sam.Nic na tom nie je.Ak mas o muza zaujem,chces vediet o nom viac predsa.14 rocne dieta je sice pubertak,co zvyknu byvat problemy,ale tak isto zalezi od vychovy.Vzdy jednoduhsie ako male dieta,ktore potrebuje neustalu pozornost.Ked sa neopytas,nedozvies sa.Ak ma zaujem,povie ti viac.Mne sa podla toho co pises nezda,zeby sa bavil.Tesi sa na tvoju spolocnost,preto tak rychlo prisiel.Zistuj,pytaj sa,povedz aj ty o sebe.Ved tak to zacina.Len si musis byt vedoma,ze to dieta k nemu patri navzdy.Su typy zien,muzov,ze chcu partnera len pre seba a dieta neprijmu.Toto je uz ale fajn vek.Clovek s dietatom neznamena ze ma lepru.Proste nieco v zivote nevyslo.Ale aj ten ma pravo este na pekny zivot a niekym.Prajem vela stastia.

a_dr1a

Mne pride divne to tvoje oslovovanie vas dvoch. Podla tvojich pomenovani by som cakala dakeho dedka a teba ako studentku :D Sorry, ale ste takmer "rovesnici" a ty o nom pises ako o panovi nad hrobom)) a zo seba zas robis pubertacku.
Dotycny sa nezabava. Ma zaujem. Ci uz vsak o priatelstvo alebo o nieco viac, musis zistit priamo od neho.

Mesačný princ

Daniela 74172 - ak sa len zabáva, tak ho ľutujem. Voľný čas by som vedel využiť aj lepšie :D

Podľa mňa sa nezabáva, veď si dajte normálne rande, kľudne ho pozvi ak sa ti páči a uvidíš.

kiddo

Daniela, ty mas z toho sou. Dufam, ze do teba nevklada ziadne nadeje. Ocividne si tu uz vyjadrila, co jeho zaujem znamena pre teba. Ty sa vidis stale ako mlada zaba, co mi pride v tvojom veku 28 rokov absurdne. A pride ti ako dobrodruzstvo zaujem niekoho, koho vnimas ako inu generaciu podla toho oznacenia ake si pouzila, ze pan po 40-tke. Zena, dospej.

Mesačný princ

Daniela 74172 - len sa ho nespýtaj ,,o čo mu ide,, pretože možno už viac nepríde.

Ale držím Vám palčeky. Muž by toto určite nerobil ak by nemal záujem :)