Nezaujaty nazor prosim

Príspevok v téme: Nezaujaty nazor prosim
Daniela 74172

Ahojte,

Pracujem v obchode s oblecenim,chodi tam pravidelne jeden pan.Niekedy pride parkrat do mesiaca, nikdy nic si nekupi ale namiesto toho sa velmi milo a slusne so mnou porozprava,proste gentlman.Musim uznat je mi velmi sympaticky.Toto uz trva od novembra,pred Vianocami mi dokonca doniesol malicky darcek a na Stedry den mi poslal smsku... Naposledy ked tu bol posedeli sme si pri kave a zacal rozhovor o nasich sukromiach.Bezny zakaznik mi nerozparava o svojom sukromnom zivote,bol velmi pozorny.Ked odisiel nedalo mi to a vyskusala som ho,napisala som mu spravu,ked bude mat cas nech sa kedykolvek zastavi na kavu, za polhodinu telefonat,ze velmi rad sa zastavi na kavu :) este aby sme boli v obraze ja mam 28r on nieco cez 40r.Neviem ci je to realne,ale ma o mna zaujem alebo chodi len zo zdorilosti?Som z neho zmätena. Ked je pan starsi a dama mladsia kto navrhuje tykanie?som zvedava na vas nazor

Daniela 74172

Fantasyi premyslala som aj nad touto verziou,ze sa spytam narovinu o com mu ide,ale nechcem byt neuctiva voci nemu.a ano lichoti mi jeho zaujem,je na tom nieco zle?

Daniela 74172

Podla jeho rozpravania je s dietatom sam,nikdy nikoho tretieho nespomina.Raz mi povedal,ze sa sam stara o dieta od jeho 9 mesiacov.Zdal sa mi to velmi tenky lad opytat sa ho preco je sam,hoci som velmi zvedava :D
Zda sa byt velmi uprimny a vyrovnany clovek.Vela rozprava o svojom dietati.

Daniela 74172

Fuuu,ako uznavam lichoti to ked chodi za mnou tento pan :D a naozaj sa citim s nim dobre,ked ho vidim nenormalne mi srdce zacne bit,nieco take som este nezazila so ziadnym predtym.
Preto som chcela vediet co si myslite o tom, lebo mam pocit,ze chodi za mnou alebo si to mozno len namyslam a veci su uplne inak.

Marosko-n

Najprv si zisti ako na tom je , či ma deti, či je vdovec,či e rozvedený, jednoducho jeho stav rodinný. Láska môže byť aj 50 rokov rozdiel naše duše aj naše Ja nestarne. Ide o romantický krásne prežitý vzťah. Ak človek nájde spriaznenú dušu ,tak aj chvíľka je cenná, ten cit sa nedá ani peniazmi, ani zdravím, ani ničím nahradiť. Je to niečo mimo nás. Ak sa dobre pri ňom cítiš tak je dobre.Ale zisti si o ňom viac never hneď .

Fantasyi

Mas 28 rokov. Mala by si sa priamo opytat jeho ake ma s tebou umysly a nie na nete. To je znak vyspelosti. My nevieme o co mu ide. A si pripravena na zavazok v podobe 14 rocneho dietata, alebo ti iba lichoti jeho zaujem?

WHISPER

no a...? mne sa tiez pacia starsí 35+ , poznám X 40-tnikov ktorý by stáli za hriech...

záleží od tvojej vyspelosti,.. ja som už v 15 mala rozum dospelej ženy a tak som aj mala o 11r. staršieho a boli sme spolu 10 rokov...
ale osud to zariadil inak,..už má inú a aj dieťa.. a tá jeho súčasná je odo mňa staršia len o 2r...

moji rovesníci ma nepritahuju, rozumovo su väčšina na urovni 15 ročneho.. pačia sa mi starší chlapi, ktorí uz maju niečo odžité, resp. vedia o čom je zivot, vedia čo chcú.. a nevidia ženu len ako nejaky sex. objekt a nepozeraju na vzhľad , že nechcu "Barbie girl"
ale chcu partnerku pre život..

som taka stara ako ty...

Daniela 74172

:D :D sak ano,neviem ako ty,ale ja sa citim este ako mlada žaba :D :D opatrovatelku ??? Pre seba alebo pre 14 rocne dieta ? :D :D