stále sama

Príspevok v téme: stále sama
lalalu

Mám 22 rokov a stále som nemala priateľa ani sex ani bozk. :( Keď sa sa kamarátky rozprávajú o vzťahoch a sexe je mi trápne pretože ani v podstate nemôžem nič povedať. Myslím si že nie som škaredá skôr taká normálna, ale nie som veľmi spoločenská chodievam von aj na diskotéky a vždy dúfam že tam niekoho stretnem ale nikdy sa to nestalo. Neviem prečo to tak je v čom robím chybu nie som ten typ ženy čo by sa pretŕčal a balil chlapov som už zúfala. Keď som mala okolo 15-18 rokov hovorila som si, že to nie je až také hrozné, že nikoho nemám. Mám ešte čas a príde to v pravý ten pravý moment. Teraz mám 22 a stále nič. Myslím že robím niečo zle ale neviem čo.

osol

diskoteka je blby napad, pokial nie si ten typ cloveka.
takze nezufaj, niekde inde urcite stretnes, aj chalani maju tento isty problem.

Azzaz

gabinaTN: hmmm to si bola asi na nejakej divnej zoznamke... skus nieco pre mladych, naozaj si budes moct vyberat, napr taky Tinder a podobne... lenze tam Vam zenam ide len o sex o nic viac... Uz davno neni pravda ze chlap chce iba sex, podla mna sa to v tejto dobe vyrovnalo, ale skor uplne otocilo... Pride mi dost blble sa najprv s niekym vyspat a potom sa spoznavat a tak vztah nechcem zacinat, ale asi budem muset, inak zostanem sam navzdy...

slnecnica000

No ja som mala prvý vzťah presne v 22. A vieš čo? Som fakt rada, že som pred tým žiaden nemala. Nikdy som nechcela chodiť s niekým len pre chodenie a hľadať si životného partnera v 18 mi prišlo priskoro... Zopár ich malo záujem aj pred tým (teda aspoň taký čo to dali najavo), ale nikto vhodný. A taký kde by som mala záujem sa nehlásili... Tiež som mala pocit, že je nejaká vada vo mne... Ale nebola. Sú ľudia, ktorých "chce" skoro každý, a ľudia, čo sadnú menšej skupine. Ja to spätne vnímam tak, že to bola moja výhoda, že ma nechcel "každý", aspoň som mohla ako tak dospieť a dostať rozum :) A prvý vzťah potom ozaj stál zato, stal sa aj posledným :)
Ale chápem tvoje pochybnosti o sebe samej. No skús uveriť tomu, že jednoducho niekedy sa niečo deje, nie preto, že je chyba v nás, ale proste, že ešte nie je ten správny čas.

gabinaTN

Azzaz, čo to hovoríš, vraj ženám chodia ponuky a ony si len vyberajú ??? A to si odkiaľ zobral ?? No neviem, mne žiadne ponuky nikdy nechodili... len raz som si zo srandy spravila profil na jednej zoznamke, a áno, vtedy som mala plnú poštu všelijakých "ponúk", ale od mužov o 15 - 20 - 30 rokov starších, boli to samí magori a zúfalci, jeden nechutnejší ako druhý, no vďaka za také "ponuky", asi je jasné o čo im išlo, ale aspoň som sa zabavila :)

Azzaz

Hmmm mne sa zda ze vy zeny to mate strasne jendoduche, ponuky vam chodia sami, vy si len vyberate a podla mna kazda si vybera, len niekore si nevsimnu ze maju "ponuku"... Ale co mudrujem, som na tom rovnako 23 a nic... ja ale uz ani neviem kde mam hladat, fakt netusim som neustale obklopeny iba chlapmi, a vyberat si na zaklade vzhladu mi pride strasne povrchne... + chcel by som niekoho ako ja, niekoho s kym by som sa mohol porozpravat otvoene o vsetkom, niekoho, s kym by som nemusel chodit neustale na party a podobne, nehovorim raz za cas paty je super, ale ak je toho vela som z toho strasne unaveny... A este romanticku dusu :-D

boop

Zeny zeny, hehe, ja mam 25 tiez nemam partnerku lebo som skaredy.. :D ale nezufajte! Sportujte, vzdelavajte sa, cestujte a uzivajte si zivot! To vam doda vela pozitivnej energie. Nesedte doma a nelutujte sa. Chodte a uzivajte si zivot kym ste mlade. Nie vsetko je len o laske.

Echoinme

Tiez mam 22 a ronaky "problem" ono to vlastne ani nie je problem, ale skor zalezi na tom ako sa na svoju situaciu pozeras. Rozdiel je v tom, ze som skareda jak pondelkove rano, som nespolocenska furt zavreta doma a mam taku debilnuuu povahu ze dovidenia. Takze som sa uz zmierila s tym ze takto to bude az do konca mojho zivota. Co uz nie kazdy ma vo svojom zivote zazit lasku.