Liga proti rakovine-podvod

Príspevok v téme: Liga proti rakovine-podvod
Ukazka

Preco sa nikde nehovori, aka je tato LPR podvod? Bol niekto z vas na onkologickom oddeleni? Kde idu tie vyzbierane miliony? Ja som bola na oddeleni onkokologie. Povodne som si myslela, ze to budu normalne izby, nove, kedze sa stale zbieraju peniaze. Upresnim Roosveltova nemocnica v BB onkologicke oddelenie vyzera ako este z pred vela rokov, stare postele, take co ked chcete choreho pacieta nevladneho nadvihnut, aby mal hlavu vysie, tak odspodu tej postele silne tlacite aby sa to nadvihlo, a chudak pacient pri tom ako mu to nie je prijemne. Predstavte si, ze na takto propagovanom mieste, ved LPR pomaha nemaju ani len teplomere na lozkovom nic. Je to hanba. Do toho oddelenia ani euro rozhodne z vyzbieranych penazi neslo.
Skuste sa zamysliet kam idu tie peniaze. Ste tak sprosti, ze prispievate niekomu na vrchu pyramidy LPR, a ten sa smeje aki ste sprosti ako mu zbierate peniaze. A mozno par % z vyzbieraneho da naozaj na onkologicke problemy, ale vacsinu si necha. Skuste si o tom nastudovat, do vykazov ekonomickych da polozku ine. A to si necha. Tak opat sa buduci rok oznackujte kvietkom zltym, to som ja kreten co prispievam nejakemu bohacovi kazdy rok a usmievam sa :-)

pod

Ipsik, teraz som si nie ista, ci vies citat ironiu alebo ci ti ju treba v texte oznacit
a veci si vygugli, lepsie urobis, nez sa tu budes v 20 prispevkoch cudovat. diskutovat mozu len informovani ludia, ked niekomu chybaju info, tak sa to neda.

Ipsik

Tak a teraz sa budeme rozprávať vážne. Ak si dá niekto názov: Liga proti Rakovine a to dokáže zneužiť (nemyslím si, že organizácia), tak taký človek nech v živote nečaká nič dobré. Možno Vám to nikto tak na tvrdo nepovedal, ale ja vám to poviem. Toto by si nedovolil zneužiť nikto. "Až taká blbá nie je, lebo má krásne fáro?" Karma je zdarma. Vieš, nie je to až také jednoduché, ako sa to všetko zdá. Každý má svoj názor, áno, to áno, ale väčšinou dosť blbý. Vy sa smejete zo všetkého možného, ale nie vždy je všetko len na smiech. Nie, niekedy je človeku do plaču a má v pi.i aj peniaze, aj exekútorov, aj všetky ostatné pi.ociny. Zneužiť ligu proti rakovine? Ste v Pekle.

pod

to je uz stara pesnicka, vsetko ide na letaky a podobne voloviny, cez co sa to rozkradne. uz roky nic nedavam. staru zblbli, krpate deti na to zneuzivaju tiez a blbci im na to skacu. ale starej dcera ma z toho osoh, super faro a ine, takze az taka blba nie je. vsetko sa da najst a precitat, kto chce, ale to sa nikomu nechce.

Ipsik

Treba sa na veci pozerať racionálne a nie emotívne. Len si tak v duchu vyrátaj, koľko by stála renovácia jedného oddelenia v nemocnici, ak by tam chcela dať charita všetko do poriadku? Koľko by ťa to stálo, ak by si pomáhala trebárs len jednej rodine? Lieky, jedlo...

biela macka3

Neviem, či na to prispela LPR, ale na Heydukovej v BA je úplne vynovené gynekologické a radiačné oddelenia -konkrétnena každej izbe je WC so sprhou a vraj sa budä prerábať aj dalšie oddelenia.

Johanson

Asi pred 6-10 rokmi som ponúkol zadarmo vyskúšať GGW-BLV liečivú vodu LIGE proti rakovine poslal som to asi 2-3x . Videl so zubožené deti v televízii na lôžkach v nemocniciach.
A predstavte si ani len odpoveď ,že nemajú záujem sa mi neozvali. A téj starej predstaviteľke Lige p. r. som aj na jej kontaktný mail poslal a nič nijaký záujem, aby bolo deťom lepšie.
Tak si môžete predstaviť čo sú tam za podliaci, a zapredanci , ktorý slúžia chamtivcom, ktorý zbierajú eura do svojích vreciek. A já ich mám podplácať aby to vyskúšali na chorých ?
Toto Slovenské spoločenstvo si nič dobré nezaslúži.Keď nechcú detičkam pomôcť tak nebude nič,

gulugu

najjednoduchší sposob je tam urobiť brigadu aby to tam vylepšili, žiadny iní rýchly sposob neexistuje,to možu urbiť dobrovoľníci.a hotovo..