LIPOXAL XTREME II

Príspevok v téme: LIPOXAL XTREME II
EMOgirl

Zdravim chcem schudnúť. Každý večer cvičím brušáky a drepy. Mám 169cm a 56kg v podstate váha a výška sú v pohode ale som obalená tukom ako špajdla cukrovou vatou. Začínam sa hnusiť samej sebe. Cvičím ale chudnem pomaly. Nemá niekto skúsenosti s lipoxalom? Kolko tabletiek denne ste jedli? Kolko ste ho užívali? Fungoval? Ako dlho to trvalo?

munz

a po mesiaci sa odmeraj v cm, pretože tuk je ľahší ako sval, čiže ak by sa Ti aj hmotnosť nezmenila, v cm sa to krásne ukáže, aj na pevnosti postavy a nebudeš len špajdla obalená tukom. A musíš mať samozrejme dosť kvalitných bielkovín v strave.

munz

asi si mladé dievča podľa nicku, Tebe úplne stačí cvičiť, na blbosti typu tabletky na chudnutie sa vykašli, od tých Ti nespevnie telo. A navyše všetky sú absolútna kravina, len vyťahováky peňazí od zúfalcov. Ak vidíš na stránke niektorého prípravku fotky pred a po schudnutí od tabletiek, tak to sú len pokradnuté fotky z netu, a tí ľudia si to poctivo odcvičili a o existencii takých tabliet ani netušia :-). Ja Ti odporučím napr. cvičenie od Jillian Michaels, potrebuješ k nemu pol kilové činky plus jednu fitnes podložku a čas asi pol hodinku denne- je to 30 days shred, má 3 levely, každý level sa cvičí 10 dní. Na YouTube si pohladaj jej videá, aj ako sa zmení telo už po mesiaci, ako to poctivo odmakáš. Jej cviky sú presne tak rozložené, že Ti zapoja aj tie svaly, o ktorých ani nevieš, a strieda sa tam 2 min kardio plus 2 min posilovanie. Alebo cvičenie od Zuzky Light.

Monika354

čo by som ja dala za tvoju váhu! ja mám po porode 85 kíl pri tvojej výške! ale už to ide pomaličky dolu hlavne vynechaj sladkosti a čokolády cukry sú hlavný pôvodcovia priberania ...a samozrejme cvičiť treba aspon pol hodinu denne na problémové partie ..