Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Závislý partner

Príspevok v téme: Závislý partner
Natalia277

Chcela by som vediet vas nazor na moj vztah. Som s priatelom 6 rokov , pocas toho sme sa parkrat rozisli a randili s inymi ludmi ale vzdy sme sa k sebe vratili lebo sme sa lubili. Teraz sme sa dali znovu dokopy no zistila som ze partner je zavisly na pervitine. Uplne sa zmenil, ma novych kamaratov s ktorymi je stale, cez vikend sa mi ani pomaly neozve, nezdvihne mi telefon, neodpise..Stale sa vyhovara ze sa mu vybil mobil, ze mu nedosli spravy, ze potrebuje byt aj s kamaratmi nie len so mnou. Je arogantny, no uplne iny clovek..ked je triezvy cez tyzden tak je taky ako predtym no pride piatok a ja uz neexistujem. Viem ze si samu seba nevazim ked to tolerujem a nemam ziadne kamosky s ktorymi by som bola cez vikend. Vzdy sa nastvem nevidime sa cely vikend a tak sa zacne ozyvat cez tyzden ako mu je to luto atd. Co by ste robili na mojom mieste? S drogami prestat nechce a ja uz nevladzem ale strasne ho lubim, je moj nablizsi clovek a kamarat a nikoho okrem neho nemam ..

Irina559

Dobre komentáre :D súhlasím so všetkými...

Láska za hory a doly, tak sa s ním zasa rozíď, však zasa príde....nie je problém skôr to, že berie pervitín a z toho mu kvápe ? Naozaj chceš byť s človekom čo berie pervitín ??? Berieš niečo aj ty ?

Neviem, snažím sa vžiť do situácie, keby sa to stalo mne. Akonáhle by som však zistila, že môj partner je zavislý na akejkolvek droge alebo hazarde, musim predsa aj zistiť že ma do budúcnosti nič dobrého nečaká...hlavne keď on to ako problém nevidí a nechce sa liečiť.

Druhá vec a aj KEBY nič nebral, isto ste mladí a jednoducho sa potrebuje vyžiť....kým sám nedospeje a nevylieta sa, tažko ho donútiš tráviť s tebou čas keď nechce...ignoruj to, nerob scény, nepíš, nevolaj, nechaj ho na pokoji a možno príde sám keď toho bude mať dosť...doteraz to bolo o výčitkách, skús opačnú taktiku. Asi to nebude lahké pre teba, ale to nie je ani teraz.

kiddo

Vies, pises ako ho lubis. Prdlajs. Si na nom iba zavesena, inymi slovami, nemas nikoho ineho a citis sa sama. Ja mam priatela, ktoreho milujem. Prve a jedine, co by som riesila, keby som zistila, ze je zavisly na pervitine, by bolo, ako ho zachranit a pomoct mu. Kdezto teba najviac trapi, ze s tebou netravi cas tak, ako ty si predstavujes. Moj nazor na tvoj vztah? Najdi si niekoho ineho, na koho sa zavesis. Alebo sa daj dokopy a nauc sa prezit sama so sebou. A az to dokazes, vtedy si najdi priatela. Na tohto uz zabudni. Ine by bolo, keby si nas tu ziadala o radu, ako mu pomoct.

Mesačný princ

Ste obaja rovnakí - on je závislý na drogách a ty na ňom. Veľa šťastia želám :) Nech vám to dlho vydrží ♥

boop

Vyzera ako zodpovedny muz ktory ma v zivote jasno. Mala by si si ho drzat, idealny prototyp milujuceho manzela.

..wtf..