Chcela by som vediet vas nazor na moj vztah. Som s priatelom 6 rokov , pocas toho sme sa parkrat rozisli a randili s inymi ludmi ale vzdy sme sa k sebe vratili lebo sme sa lubili. Teraz sme sa dali znovu dokopy no zistila som ze partner je zavisly na pervitine. Uplne sa zmenil, ma novych kamaratov s ktorymi je stale, cez vikend sa mi ani pomaly neozve, nezdvihne mi telefon, neodpise..Stale sa vyhovara ze sa mu vybil mobil, ze mu nedosli spravy, ze potrebuje byt aj s kamaratmi nie len so mnou. Je arogantny, no uplne iny clovek..ked je triezvy cez tyzden tak je taky ako predtym no pride piatok a ja uz neexistujem. Viem ze si samu seba nevazim ked to tolerujem a nemam ziadne kamosky s ktorymi by som bola cez vikend. Vzdy sa nastvem nevidime sa cely vikend a tak sa zacne ozyvat cez tyzden ako mu je to luto atd. Co by ste robili na mojom mieste? S drogami prestat nechce a ja uz nevladzem ale strasne ho lubim, je moj nablizsi clovek a kamarat a nikoho okrem neho nemam ..
Závislý partner
Natalia277 - vidíš, keby si takto reagovala v súvislosti s tvojím partnerom, bolo by všetko inak :)
Naozaj v tom vidíš len to, čo si sem teraz napísala?
ale ok, nechám túto tému teda tak, možno ti niekto fundovaný lepšie poradí :)
Akú radu chceš? Žiješ s narkomanom a je to len tvoja voľba.
,,Sú len dve základné premenné v živote: prijať podmienky, ktoré existujú alebo niesť zodpovednosť za ich zmenu,,
Ostaň a znášaj všetko, odíď, alebo mu pomôž!!!
Ak niekoho ľúbim, tak mu pomôžem nech by ma to stálo čokoľvek a urobím pre tú bytosť čokoľvek. Je to neskutočný adrenalín ak niekoho naozaj ľúbiš, tak dokážeš vyvinúť nadľudský výkon a urobiť také veci, ktoré by nikdy človek neurobil.
To, že si mu ,,ty hovorila,, že si ničí zdravie je....
Aj kamaráta by som chytil pod krk a išiel by na liečenie či by sa mu to páčilo, alebo nie!
Môj názor je a z tých pár riadkov som vydedukoval, že ho nehnevaj sa na mňa ,,neľúbiš,, ale ani ,,rada,, ho nemáš!
natalia, vidime to, co je najdolezitejsie. ze je to fetak. a ty mu drogy veselo tolerujes, vadi ti vlastne najviac to, ze nie je s tebou cez ten vikend. psychicke problemy nepsychicke problemy, radsej budem cely zivot sama ako s fetakom, ktory mi s najvacsou pravdepodobnostou znici zivot a vybieli ucty. ak to ale nevies sama, asi musis padnut tvrdo na hubu aby si to zistila. komentare tu su ake tu su prave preto, ze ti ludia chcu pomoct, tak sa ti snazia tvrdo pomenovat co sa deje, aby si to pochopila.
odsudzovanie *
Clovek sem pride zufaly po radu a namiesto toho sa len nastve kvoli idiotom.
Cim ta odrovnal moj komentar ? Mala som pocit ze toto forum ma sluzit na radenie druhym ludom a pomahanie si. Ako mi maju pomoct vase ironicke poznamky, odcudzovanie a blbe reci? To radsej nepiste nic. Nepochopim co z toho mate..Chodte si radsej honit svoje ego a hejtovat na socialne siete .
Nepoznate ho a nevidite do nasho vztahu na zaklade par viet , jedine zeny tu napisali nieco v snahe pomoci a snahe vcitit sa do mojej situacie.
Čím skôr od neho preč. Bude to stále horšie a on ťa začne zneužívať a ty to obanuješ až bude už neskoro. Včera bolo neskoro !!!!!!
Ešte a prach čo po ňom zostane uprac vyhoď.
Alkohol sa dá liečiť, ale drogy nie !!!!! Aj keby on sľuboval, ničomu never !!! Muž čo nemá úroveň takto pri drogách skončí !!!!
na tvojom mieste? bud by som to akceptovala alebo spretrhala vsetky nitky put, ktore by ma k nemu viazali. Zavisi od priorit, ja nepoznam silne stranky vasho vztahu a specifika len na zaklade tohto strucneho popisu. Akoze radsej byt s fetakom, nez s nejakym plytkym idiotom.
Ked som zacal citat tvoj koment tak som si v duchu hovoril ako je to mozne, ze zeny su radsej s uboziakmi, fetakmi a chudakmi. Ale po tvojej poslednej vete mi je vsetko jasne.
Dakujem za komentare, v niecom mate pravdu ale ja ho naozaj lubim,velmi si rozumieme ako ludia, ked je normalny stale sa smejeme, mame sa o com bavit..Je pravda aj to ze som na nom citovo zavisla a viem ze to je zle .Samozrejme ze prve co som mu povedala je nech s tym prestane, dohovarala mu ako to skodi atd. ale ja ho nasilu neviem prinutit ist sa liecit. On chodi do prace, cez tyzden je normalny a cely vikend berie. Vravi ze to ma pod kontrolou, ze nie je ako ostatni fetaci. Neviem dokedy sa chce burit ked ma uz 32 rokov. Po naliehani a neustalych hadkach mi povedal ze bude lepsie ked ostaneme kamarati s vyhodami ze vidi ze s nim niesom stastna ale kto by bol? Asi naozaj jedine riesenie je ho nechat. Ja ale tiez niesom uplne normalna, sice nie som zavisla na drogach ale mam ine psychicke problemy ..
pervitin? fakt nie. precitaj si nieco o tom, napriklad o tej troske, co moderovala v cechach, kde skoncila.