taji manzela na facebooku

Príspevok v téme: taji manzela na facebooku
mi11i

Mame obavy o nasu kamosku. Pred niekolkymi rokmi sa vydala do zahranicia, do Anglicka. Zvykli sme si pisat na narodeniny a Vianoce na FB. Pamatam si, ze tam mala fotky zo svadby s manzelom a potom vzdy pridavala aj ine a vzdy tam bola s manzelom. Status mala vydata.

Nedavno som jej zase gratulovala k narodeninam. Prekvapilo ma, ze z FB stiahla vsetky fotky s manzelom a nechala tam iba fotky, kde je ona sama. Dokonca si zrusila stav vydata a ma tam ziadne informacie o vztahoch.

Druha kamoska vravi, ze sa jej mame opytat. Ja vsak vravim, ze bude lepsie, ak nam ona sama povie, ci sa nieco stalo.

Ale aj tak ma to zaujima a bojim sa, ci je v poriadku.

Co sa tak mohlo stat? Preco by niektora zrazu tajila manzela?

Vdaka za odpovede.

a_dr1a

Princ, obcas zasnem) Tak sam pises ze keby si mal znamost, nemas ani na kavu aby si ju pozval a tu hned posielas do anglicka na otocku :D akoby to bola susedna obec)) taketo sa robi pre rodinu lasku naj.priatelov a nie "kamosov znamych" ktorych clovek mava cele hordy
A u zien je to tak, ze ony maju siroku siet socialnych kontaktov a vedia sa vyrozpravat vyzalovat zdoverit. Takze keby chcela, sama sa jej ozve, oslovi ju. Mozno tak aj urobila, ale vybrala si inu osobu nez dotycnu. Tu skor stoji za zvazenie, ze preco asi?)

kiddo

Dalsia drbna, ktora od nas iba potrebovala pocut, ze ma pravo vrtat sa v niecom, do coho ju nic neni. Keby si bola kamaratka, uz by si vedela, co sa jej v zivote deje. Kedze to nevies, serie ta to a chces o tom tocit, zvlast, ak sa fakt rozisli alebo rozviedli. Lebo skodoradost je taaaaaka dobra pre unudene knedle s prazdnotou vo vnutri. Ty nie si jej kamaratka.

Mesačný princ

Ja som ti neradil, aby si čakala. V podstate ti to neradil nikto. Čo ak sa naozaj rozišla a potrebuje oporu?
Možno čaká od teba nejakú akciu. Preto som ti navrhoval letieť do Anglicka na otočku, aby ste pokecali. Teda ak ti to nerobí problém. Možno sa nedeje nič ale možno ťa teraz potrebuje viac, ako kohokoľvek iného

mi11i

Dam na vase rady a radsej pockam, ze sa sama ozve, co je vo veci. Ved ona bude vediet, kedy sa bude chciet otvorit.

Mate pravdu, je to jej zivot, ona musi vediet,ci to chce vytrubit do sveta alebo nie. A moze byt, ze sa nedeje? Ze ich iba presla chut vesat spolocne fotky? Mozno iba robim somara z komara? Jedna kamoska podpichla, ze sa mozno za neho hanbi, ale hned sme ju uzemnili, ze vacsia blbost ju nemohla napadnut. Mozno to nakoniec dobre dopadne.

dadusdus

Keď bude chcieť, keď sa bude sama na to cítiť tak vyjde s pravdou von :) atreba si uvedomiť, že fb nie vždy odzrkadľuje realitu.

enterocolus

mario panna,
to čo už tu niektoré ženské nebudú riešiť? To vážne sa staráte do toho čo si kto dá alebo vymaže z facebooku? To vážne?
Nieje to každého osobná vec čo bude alebo nebude mať na fb? Nemáte dosť vlastných problémov a záujmov že už toto riešite?
Je to predsa len a len jej osobná vec predsa!
Ja tiež mám kopu priateľov na fb ktorí si ani len fotky nedávajú a čo teraz? Alebo mám aj takých ktorí potom čo sa s niekym rozišli dali skryť alebo si úplne že vymazali fotky s frajerkou či s frajerom všetky. Alebo s manželom manželkou. A čo? Nieje to ich vec? Každý má vlastný profil tak nech si robí s ním čo chce a vás do toho veľký prd!

MariolaK

Úplne banálny "problém" a ešte k tomu zbytočný.
Prečo by mala zverejňovať všetko na FB? Ja mám kamarátku, ktorá je vydatá už 3 rok, má dieťa a má status ešte ako keď končila VŠ. Žiadne fotky zo svadby, manželovi, žiadne fotky dieťaťa a je to v pohode. Prečo by tam mala dačo zverejňovať?
Kamoška je už výzorovo celkom inakšia a je to tak dobre. 75% z mojich bývalých spolužiakov to má tak.

WHISPER

ja mam taku známu resp. sesternica no nestretavame sa...
zije v zahranicí, na fb fotky s muzom,.....atd... a zrazu fotky s muzom fuč a uz ani nema v profile ze vydatá za "XY"...
ludia už vedia ze sa rozviedli....
ale ked nedávno prisli na SVK na navstevu tak pred ludmi sa tvárili akoby nič :-D pritom kazdy vie ...

Mesačný princ

mi11i - Anglicko nie je tak ďaleko, aby si nemohla za ňou prísť na otočku a aby ste si dali aspoň kávu! Riešiť takéto niečo cez správy na FB mi príde úplne choré. Ak si naozaj jej kamarátka, tak sa dohodnite že za ňou prídeš na návštevu a uvidíš. Potom sa budeš môcť regulérne spýtať.

Sprav radšej to, čo tento šikovný somárik :)

www.youtube.com