Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

taji manzela na facebooku

Príspevok v téme: taji manzela na facebooku
mi11i

Mame obavy o nasu kamosku. Pred niekolkymi rokmi sa vydala do zahranicia, do Anglicka. Zvykli sme si pisat na narodeniny a Vianoce na FB. Pamatam si, ze tam mala fotky zo svadby s manzelom a potom vzdy pridavala aj ine a vzdy tam bola s manzelom. Status mala vydata.

Nedavno som jej zase gratulovala k narodeninam. Prekvapilo ma, ze z FB stiahla vsetky fotky s manzelom a nechala tam iba fotky, kde je ona sama. Dokonca si zrusila stav vydata a ma tam ziadne informacie o vztahoch.

Druha kamoska vravi, ze sa jej mame opytat. Ja vsak vravim, ze bude lepsie, ak nam ona sama povie, ci sa nieco stalo.

Ale aj tak ma to zaujima a bojim sa, ci je v poriadku.

Co sa tak mohlo stat? Preco by niektora zrazu tajila manzela?

Vdaka za odpovede.

princ harry

dievca ty si si nedala rano prasky aj s kamoskami ci ako? to si ste nikdy nikoho nevidela, kto by sa rozisiel/rozviedol? mozno zostala vdova.... ked si taka uzasna kamoska starostliva na aku sa tu snazis hrat a chces len umelo zakryvat svoju skodoradost (co sa ti tak ci tak nedari) tak by si si mala predstavit seba v jej kozi... tebe by to bolo mile, keby sa ta na to niekto vypytuje??? sa zobud princezna, raz mozno aj tebe spadne korunka.... (to len k tej tvojej skodoradosti)

a_dr1a

Nechapem, co sa nad tym tak velmi pozastavujes, ked takmer kazde 2-3 manzelstvo na SK je rozvedene.
Myslis, ze v zahranici je to inak?)
Logika hovori jasne. Su bud odluceni rozideni rozvedeni. Ak to nie je kriza tak rozvod. Iny dovod zmenit status a stiahnut ich spolocne fotky dotycna nemala.
Ak vam ako kamoskam posielala sama od seba fotky z ich svadby a dalsieho ich spolocneho zivota, a teraz sa stalo toto, tak keby mala potrebu zdoverovat sa vam, ci vysvetlovat jej sucasny stav a status, tak by vam to aj sama od seba povedala. Asi je jej to neprijemne, vsak kazdy rozchod boli a trapi dotycneho. Mozno casom, ked to u nej preboli, vam o tom aj ona sama napise. Ked bude ona sama chciet
Ak si vsak chces pohladit svoje ego ci skor skodoradost? (lebo to skor z teba citim /sorry ak sa mylim/ a nie skutocny uprimny zaujem empatiu ai), tak sa jej na to spytaj a jatri jej rany. Ax yo

laminat

no ty kokso tu som uz videla kadco, ale toto prebija vsetko... bud si fake aleo je to s tebou velmi zle... preboha...

mi11i

Chudinka, to by mi jej bolo ľúto, ak je pravda, že sa rozviedli. Jej manžel je cudzinec, taký rysavec a ona má vlasy prefarbené na ryšavé. Boli spolu rozkošni, priam rozprávkovi. Svadbu mali v Anglicku, síce iba takú malú na úrade, s pár známymi. Ale podľa fotiek, čo nám kamoškam preposlala, vyzerali obaja hrozne zalaskovani, same široké úsmevy. A potom hádam každý druhý deň posiela príspevky na stenu a nám občas MMS, kde bola s manželom a čo robili a to dlhé štyri roky.

A zrazu s tým prestala. Čiže by sme sa jej na to mali opýtať, či radšej nechať ju?

slovenskyblazon

nie kazdy ma potrebu pisat si kazdy svoj kakancek na fb a ty mila autorka nemas nic ine na starosti len spehovat druheho na nete?