omyl doktorky

Príspevok v téme: omyl doktorky
Siska1605

Dobrý večer. Chcela by som vedieť váš názor a čo mám spraviť. Vo štvrtok som bola u doktora že má ladviny bolia zobrali mi vzorku moču kde som mala leukocity zvýšené doktor mi dal antibiotiká po užití som prišla na kontrolu. Opäť mi zobral moc a výsledky ešte horšie. Leukocity 77 erytrocyty 28 [predtým tam ale neboli]. Doktor ma teda poslal urologičke .na druhý deň som tam šla znova mi brala moc a zrazu už výsledky boli dobré moč čistý. A teraz moja otázka. Myslíte že sa mi mohli zmeniť výsledky zo dňa na deň alebo pochybila doktorka. Problém je vtom že tam bola pani s rovnakým priezviskom .či nahodou nevymenili moč. Som stoho zúfalá lebo neviem či som zdravá či nie a neviem ani čo spraviť lebo bola na mňa protivna ako keby simulujem sa ku mne správala pritom ladviny stále bolia

Bibis1

Hm doktori sú už raz taký, podľa môjho názoru dosť náladový. Veď ak si s ňou už dlhodobo neni spokojná tak ju vymeň

a_dr1a

Asi tak ako pises, Princ))
Ale aj tak je to sila. Lebo ma vsetko klientelu znamu z tv net rozhlasu politiky ai a je na toto odkazana?? Ma penazi ako pliev. Tak asi s jedlom rastie chut

a_dr1a

Asi tak ako pises, Princ))
Ale aj tak je to sila. Lebo ma vsetko klientelu znamu z tv net rozhlasu politiky ai a je na toto odkazana?? Ma penazi ako pliev. Tak asi s jedlom rastie chut

a_dr1a

Presne ako ti tu pisu a radia.
Nedaj sa odbit a trvaj na opatovnom presetreni vzorkach ai. Ak odmietnu tak daj staznost ohladne lekarskej starostlivosti, prip.sa spoj so svojou poistovnou kvoli dalsim odberom, zmen lekara ai.

Moj kamos chodi v BA k jednej vychytenej zubarke. Ta mu zrazu "nasla" 4kazy. Sranda je ta ze takmer za kazdy zub moze u nej ratat aj 100-150e. Nedalo mu to (vsak chodi poctivo na preventivky, az nadmieru dba o svoj chrup, fakt denne si niekolko-krat umyva zuby, pouziva medzizubnu kefku, dentalne nite, ustne vody masticky ai na zuby), tak siel k zubarovi jeho rodicov. Ten mu opatovne prezrel chrup a nic nenasiel-ziaden kaz. Pre 100% istotu ten lekar poslal kamosa este na röntgen zubov, neviem ci aj sono ale rotgen mu isto robili. No a fakt mal zuby OK. Ani jeden kaz nemal. Sila. Takto by mu vrtala robila 4 zdrave zuby len aby si zarobila 500e ci kolko. A to sa stalo teraz 2017

Takze niekedy je lepsie podstupit aj viac vysetreni a navstevy u roznych lekarov

audreuy

isto chod zajtra rano znovu! nenechaj to len tak a necakaj ani do pondelka, oblicky nie su sranda, uz som si s nimi co to zazila... drzm palce, nech si cim skor fit ;)

timea225

najväčšia možnosť zámeny pacientov (resp. vzoriek) je samozrejme u lekárky alebo teda sestričky, keďže oni majú v ruke skúmavky a priraďujú ich k žiadankám ... je velmi malá pravdepodobnosť zámeny vzorky v labáku, pretože tam už vzorky olepené čiarovými kódmi alebo teda označené prídu a aj keby nie, laboranti nemôžu vyšetriť neoznačený moč bez nejakého mena a pod. pretože to si na zodpovednosť nikto nevezme keby to náhodou ten pacient nebol
...ale nemyslím že by sa výsledky zmenili len tak zo dňa na deň na negat. - skús požiadať o opätovný odber a nedaj sa odbiť

osol

hej, musis sa hajit, hlavne ked ta stale bolia. trvaj na svojom nech ti zase vezmu moc a povedz im to podozrenie zo zameny. alebo ako ti radi kycera.

Kycera

Ak došlo k omylu, mohol sa stáť aj v labáku. Choď naspäť k obvodnému, povedz mu to, čo si sem napísala a pýtaj sa k inej urologičke.