Ja napriklad zrovna teraz mam taky pocit nestability, kruti mi oci, hocikedy mi pride nevolno, az na odpadnutie, na vracanie, slabost, prestala som cvicit so zavazim, pridem na konci dna a len si lahnem, na nic sa kvoli tomuto netesim, pokazi mi to cely den, zatial nic take mi nezistili, mala som aj holter, mam nizsi tlak, sedave zamestnanie, bola som na MR mozgu, to je OK, iba ze poskodena os C lordozy, vidim aj rozmazanejsie na prave oko, predpisali mi len okuliare, potom teraz som bola na MR krcnej, tak mam ze vlahu napriamenie C lordozy, lahka subartikularna protruzia disku C5/6 dolava s miernou formainostenozou, tak idem k ortopedovi, mam aj nizky vit.D a magnezium, tak beriem vitaminy, mavala som aj nocne, kde som nie vzdy spala a odtial som isla hned do druhej prace, tak to som polavila uz , mam len 1nocnu a inak normalny, full time osmickovy job...ale stale nie som fit, ani necvicim uz asi 2mesiace vobec...:-/ chrbat ma bolieva uz dlho ale takto som sa nemala tak neviem co to je...aj by som cvicila ale nevladzem ani len tolko ze chodim a nahravam hlasovu spravu a uz citim nestabilitu, unavu, akoby malo kyslika...cudne no...
Problémy s vyskočenými, vybočenými alebo len preťaženými stavcami a ich okolím majú vplyv na vnútorné orgány, statiku tela a duševnú rovnováhu. Každá zmena na chrbtici zmení váš prirodzený postoj, posunie os tela iným smerom a k bolestiam chrbta sa pridajú aj bolesti niektorých kĺbov.