Problémy s vyskočenými, vybočenými alebo len preťaženými stavcami a ich okolím majú vplyv na vnútorné orgány, statiku tela a duševnú rovnováhu. Každá zmena na chrbtici zmení váš prirodzený postoj, posunie os tela iným smerom a k bolestiam chrbta sa pridajú aj bolesti niektorých kĺbov.
Ja mám silnú skoliózu a postihnutá je celá hrudná a bedrová chrbtica, podľa tohto článku by som vôbec nemala fungovať. Napodiv nie som slepá ani nemám vyrážky, depresie, nie som psychicky labilná a nemám nijaké mimoriadne bolesti a ani žiadne problémy, ktoré by mi bránili normálne žiť.
Do reštaurácií McDonald’s prichádza predvianočný čas a spolu s ním aj charitatívna zbierka na podporu malých hospitalizovaných pacientov. Kúpou balíčka náplastí v hodnote 2 eur môžu teraz zákazníci tejto obľúbenej reštauračnej siete prispieť na aktivity neziskovej organizácie Ronald McDonald House Charities. Tá sa už viac ako 20 rokov zameriava na zlepšovanie podmienok na detských oddeleniach v slovenských nemocniciach. čítať viac
Týka sa len 36 % ľudí z celého sveta, stojí za viac ako 60 % osobných a profesionálnych úspechov a formuje sa od útleho detstva. Čo je vlastne emocionálna inteligencia a ako na nej pracovať? čítať viac
Problémy s vyskočenými, vybočenými alebo len preťaženými stavcami a ich okolím majú vplyv na vnútorné orgány, statiku tela a duševnú rovnováhu. Každá zmena na chrbtici zmení váš prirodzený postoj, posunie os tela iným smerom a k bolestiam chrbta sa pridajú aj bolesti niektorých kĺbov.