Pisanie si popri vztahu

Príspevok v téme: Pisanie si popri vztahu
Simonka1995

Ahojte! Mam 22 rokov, priateľa uz 4 roky. Tiez ma 22. Vsetko je super, dopĺňame sa, plánujeme budúcnosť, mame sa velmi radi. Rodicia si rozumejú, atd. Naozaj nemam co vytknúť.. na inu sa este ani len nepozrel, a viem ze to ani neurobí, velmi mu verim.
No pred mesiacom sme mali hádku, asi zo stereotypu, nervozity kvoli skole, praci.. velmi sme sa pohádali a následne udobrili, no vo mne to nieco zanechalo. V to obdobie mi napisal jeden chalan, s ktorým si pisem doteraz. Tiez ma frajerku, a maju problemy, tak si navzájom radíme a tak. No citim sa velmi zle, citim sa ze podvadzam. Citim sa ze ho klamem, lebo viem ze on by to mne nikdy neurobil :(
Mam to písanie ukoncit, alebo porkacovat ? Bojim sa ze sa to nejako dozvie, nechcem riskovať svoj vybudovany vztah len kvoli nejakému chalanovi.. ale naozaj mi to pomaha, ked mi radi a pise ako to chalani vnímajú atd.. poradte mi prosim, dakujem !

Prezyvka055

Rozoberat a pisat cudziemu cloveku veci intimneho a sukromneho charakteru v sukromnej komunikacii a ked popritom je to osoba opacneho pohlavia je asi take rozumne ako dat hlavu medzi dvere a zarubnu a trestnut.
Osobne by ma to ako chlapa nastvalo. Ani nie kvoli tomu pisaniu s niekym inym, ale kvoli tomu ze miesto toho aby si otvorila zobak a porozpravala sa so mnov ze co ta trapi a ze co chces zmenit, to vypisujes niekomu cudziemu a vynasas veci von "zo spalne".

Lollka

Sonnenschein to dobre napisala, nemozes cakat ze s partnerom budete uplne rovnaki a mat navsetko rovnaky nazor. Niekedy je dobre sa aj pohadat, precisti sa tym vzduch. Treba ale vediet ako sa hadat, nesnazit sa toho druheho zranit, ponizit, nevytahovat veci z minulosti a tiez nepouzivat slova ako vzdy a nikdy (napr. vzdy si neporiadny, nikdy mi nepomozes). Ak sa pohadate tak sa hadajte len o tom jednom probleme ktory vznikol. Na vztahu treba pracovat a to dnes vela ludi nevie/nechce. S tym tvojim kamaratom nerozoberaj vas vztah, ak by sa to dozvedel priatel citil by sa iste dotknuty ze s niekym cudzim riesis vase sukromne ci intimne problemy. Ked ta zaujima ako nieco vidia muzi, spytaj sa priamo priatela. Lebo aj muzi to nemusia vidiet rovnako, tvoj priatel moze mat na nieco iny nazor ako tento kamarat. S priatelom si aj prehlbite doveru vo vztahu ak sa budete rozpravat otvorene, vas vztah sa tym len zlepsi.

Sonnenschein

No problémy vo vzťahu sú úplne normálne a neznamenajú, že vzťah je zlý či nefungujúci. Logicky, stretnú sa dvaja ľudia z rozdielnych zázemí, s rozdielnymi skúsenosťami, rozdielnymi potrebami a túžbami... Je naivné si myslieť, že len ak sú vo všetkom za jedno, tak je to v poriadku... To píšem preto, lebo neviem či si priveľmi nedúfala v niečo nereálne a tá veľká hádka ťa vystrašila/odradila/zneistila... Kľudne sa aj pohádajte, hlavné je potom si odpustiť a nájsť opäť jednotu.
A čo sa týka toho chalana, no áno, máš pocit, že podvádzaš toho svojho lebo to čiastočne aj robíš. Veci a city, ktoré by si mala riešiť s ním, riešiš s iným mužom. Podvádzanie nie je len flirt, či fyzický kontakt. Hlavne žene sa môže stať, že sa s iným mužom priveľmi zblíži citovo ak riešia takéto veci, takže je to aj risk, ktorého by si si mala byť vedomá. A pomoc radšej hľadať inde, alebo v tom byť k priateľovi úprimná. Veci v skrytosti sú vždy na záťaž. Ľahšie sa žije tak, ak človek nemusí nič skrývať a žije čestne a úprimne ;)

neviem111111

ked chces vediet, ako nieco tvoj frajer vnima, tak sa opytaj jeho a nie random chalana na internete. kazdy vnima veci inak. mne by toto na jeho mieste vadilo. keby ste si pisali o pocasi, to by bola jedna vec, ale ty s nim riesis veci, ktore maju byt len medzi tebou a tvojim frajerom a to ja osobne povazujem za narusenie dovery a sukromia toho druheho.

Fantasyi

Lenze ty by si mala takto komunikovat so svojim partnerom. Snazit sa pochopit, ako to vnima on a nie chalani. Nemas vybudovany ziadny vztah. Vo vybudovanom vztahu ma totiz miesto aj dovera a komunikacia.
Jedine, co sa pri tej tvojej hadke zlomilo, bolo tvoje ego, ktore sa snazis napravat pisanim s inym.
Inak muzi toto robia normalne, maju taketo, aj ine, kamaratky, to iba zeny sa za to citia nejak vinne.

omalovanka

popri vztahu si nemas co pisat s inym. Vsetko, co chces zriesit mas
riesit so svojim partnerom. Tam treba budovat intimnu doveru, tam
mas investovat.. Ak budes takto pokracovat, zruca sa ti vsetko.
To je moja dobre mienena rada a vlastna skusenost.

Mesačný princ

Nepodvádzaš. Skôr sa medzi tebou a partnerom vytvára priepasť v komunikácií...Vzďaľujete sa

ten druhý muž je pre teba nejaká forma náhrady a spájajú vás problémy..