Ahojte! Mam 22 rokov, priateľa uz 4 roky. Tiez ma 22. Vsetko je super, dopĺňame sa, plánujeme budúcnosť, mame sa velmi radi. Rodicia si rozumejú, atd. Naozaj nemam co vytknúť.. na inu sa este ani len nepozrel, a viem ze to ani neurobí, velmi mu verim.
No pred mesiacom sme mali hádku, asi zo stereotypu, nervozity kvoli skole, praci.. velmi sme sa pohádali a následne udobrili, no vo mne to nieco zanechalo. V to obdobie mi napisal jeden chalan, s ktorým si pisem doteraz. Tiez ma frajerku, a maju problemy, tak si navzájom radíme a tak. No citim sa velmi zle, citim sa ze podvadzam. Citim sa ze ho klamem, lebo viem ze on by to mne nikdy neurobil :(
Mam to písanie ukoncit, alebo porkacovat ? Bojim sa ze sa to nejako dozvie, nechcem riskovať svoj vybudovany vztah len kvoli nejakému chalanovi.. ale naozaj mi to pomaha, ked mi radi a pise ako to chalani vnímajú atd.. poradte mi prosim, dakujem !
Pisanie si popri vztahu
Ahoj. No síce mám iba 13 rokov tak sa ti môže stať niečo podobné ako sa stalo mne..Páči sa mi chalan...15 rokov. Tu v jednej téme(jazyckova-francuzak)môžeš si ju pozrieť ak chceš...Tam som to rozpísala...Ak vieš tak aj poradiť... :-) no ale ten chalan mal babu...Za ten čas čo sme sa spoznávali tak ju najprv ospevoval...Potom už mňa...Aka som úžasná...Dokonalá...Radil mi keď tak z pohľadu chalana ako sa oni na veci pozerajú...Na babské veci sa pýtal na môj názor atď...Ale od času to bolo také iné...Tak by som to povedala že mi až príliš prejavoval náklonnosť na to,že bol vtedy zadaný...Stále že...Tak by som ti doprial prvý bozk...Ale nemôžem...Najprv to bolo že nemôže...Potom..Dalo by sa to nejako urobiť...Už som vedela že je to na zlej ceste...Nedávno sa s ním tá baba rozišla, lebo zistila že si píšeme a ešte aj niečo ďalšie...čiže trochu som bola na vine aj ja. Tebe sa môže stať niečo podobné...Lebo keď to zistí tvoj priateľ tak asi by sa mu to veľmi nepáčilo, aj keď si také veci asi nepisete...A ako hovoríš tak ak ti dvaja majú nejaké nezhody tak je tu možnosť,že ich vzťah nie je taký silný ako váš a keď by sa im to rozpadlo tak je možné, že ten chalan čo si s ním píšeš by ťa chcel ako takú útechu...Ale ty by si asi odmietla...Len toľko chcem, že keď si píšete tak buď si dávaj pozor čo píšeš aby to neprekročilo hranicu, alebo to stopni aby to náhodou nepokazilo vzťah či už tvoj alebo jeho...Ste už veľkí, ale vaše polovičky to môžu ak by to zistili zlé pochopiť. No a viem ako sa cítiš...
Ak by si chcela tak sa pozri do tej témy a keď tak sa prosím vyjadri aký máš na to názor...Čo som tam písala.
Tak držím prsty.
Pekný deň. :-)