Ahojte, mám taký problém.. asi budem musieť odísť od rodičov. Oni sú na mňa naštvaní a ja nechcem ďalej bývať doma a byť v tej zlej atmosfére...
Síce byť doma je super, žiadne výdavky na bývanie a tak, aj by som zostal, ale budem musieť utiecť, hlavne kvôli otcovi, ktorý má strašne výbušnú povahu a naserie ho každá maličkosť. A teraz sa stala jedna taká veľká vec a oni to ešte nevedia.. nebudem to tu rozoberať (a nie, nemám žiadnu tehotnú priateľku ani nič podobné)
Ale neviem čo mám robiť. Prácu by som mal v Bratislave, ale bývanie a náklady tam sú strašne vysoké a neviem si predstaviť ako by som z 450 € vyžil (nie prežil, VYŽIL)... ošatenie, strava, energie, toto všetko je veľmi drahé :/ Ja nemôžem mať dobre platenú prácu, lebo som mladý, neskúsený a nekvalifikovaný, takže jediné čo môžem robiť je "kopať kanále"...
Rozmýšľal som takto: Zoberú ma do práce, ak budem bývať na ulici? Aby som s výplatou vyšiel na stravu a nemusel platiť 500€ nájom zo 400 € platu... sprchovať by som sa chodil k známym, dohodli by sme sa, takže hygienu by som si udržiaval... ale problém sú náklady na bývanie, aj keby som býval mimo BA tak zas polku platu utratim na cestovanie, takže to nemá význam :/
Neviem čo mám robiť.. ešte som rodičom nepovedal o tej veľkej veci, ale ak sa to dozvedia, tak koniec, som skončil.... už teraz sú na mňa večne nasratí a majú za nepodareného, lebo nerobím nič podľa ich predstáv... neviem či sa vôbec bude dať zachrániť vzťah s nimi, ale dlho už to nevydrží, raz to praskne a dozvedia sa to.. potom koniec....stále mi len vychádza možnosť zostať na ulici, alebo chodiť prespávať u starých známych a na ubytovne, ale zas nechcem chytiť nejakú smrteľnú chorobu, tí bezďáci čo tam prespávajú, kto vie čo majú, až ma zatriaslo keď nad tým rozmýšľam :/