Zdravím, potrebujem pocut nazory ludi co uz maju co to za sebou...Takze mala som 2 rocny vztah , nic mu nechybalo..no po 2 rokoch to zacal byt stereotyp...bola som jeho prva vazna znamost...planovali sme byvanie rodinu, chodi na tyzdnovky do Bratislavy ...a tam si nasiel inu ..trvalo mi dlho kym som sa z toho dostala...bal sa mi to povedat tak som to nakoniec po 3 mesiacoch zistila sama ...stale chodil zamnou ze ma miluje plakal vyhrazal sa ze si nieco urobi spomenkami ma vydieral...jeho priatelke som to nepovedala...nasiel si naivnu co je do neho zamilovana bezhranicne..a moje odfotene konverzacie a spravy atd...by mi neuverila , a niesom clovek co ublizuje schvalne...som nervacka ale mam charakter...tak to medzi nami skoncilo bola som vpohode spoznala som chlapa ktory stoji za to bojovat v zivote po jeho boku...a zrazu sa objavil aj on...EX...po.mesiaci od rozchodu...prerusila som snim kontakt a on sa objavi ako keby nic...ze je medzi dvoma klinmi a ze sa boji ze pride o pracu a papiere lebo ona ma kontakty a jej otec je policajt a je sa do tpho ponoril a chce cas aby z toho vycuval...plakal obhryzene nechty mal az do krvy...fajcil jednu od druhej...chcel ma objat ze mysli na mna kazdy den a je to tazke ze neni stastny ...ze si to musi vyriesit... pobozkal ma stravil somnou den a ked odchadzal povedal ze sa citi blbo...ze sa boji Ze jej poviem ze bol zamnou
..ze ona sa to nesmie dozvedet takto ze to jej musi povedat sam...len este nevie ako ...rozlucil sa somnou a povedal ze mu budem chybat a ze ma bude vzdy.lubit...nakoniec som mu napisala sms...ze toto bola posledna sanca aku som mu v zivote dala, a nech si je snou stastny a nech ma uz nehlada... a na jeho telefonat nasledny som neodpovedala a jeho spravu v kt. Bolo : ( nechapem ved si povedala ze uz mas inu znamost a ze ta robi stastnou ten tvoj novy kamarat) ... napisala som mu to lebo keby.ma vazne zaujem davno sa snou rozide....objavil sa ...nevedela som ze je pred domom...vtedy keby to viem zdrham do ineho štatu co najdalej...bola som vyrovnana zo vsetkym a zrazu pride a znicii ma znova ....potrebujem vas nazor...
Ex nevie co chce a tym ma nici
Je mi ho luto na jednej strane lebo viem aka je citlivka a ze na vonok hra formu aj sam mi to povedal..drahe auto na pozicku atd..sam povedal ze je to len tapeta..a vnutri seba sa utapa..hlbsie a hlbsie vela krat place...a na druhej uz snim nechcem nic mat je z druhou naivnou ..tej mozno place na ramene ako mne.....alebo pred nou hra formu....snim nebude mat ziadna zena buducnost , to je taka rana na ktoru sa nezabuda, niesom clovek co odpusti vsetko..nechapem chlapom...mozno to bude tym ze je vo vztahoch neskuseny ...alebo co , bola som hlupa ze som mu chcela pomoct teraz je zase vpohode on ze ma videl a ja som smutna ze mi minulost zaklopala na dvere ( aha tu som milovala si ma dal som ti vsetko ja som ten na koho sa snazis zabudnut ) a on je vklude kym neprejde zase isty cas a ona mu uz zase nebude stacit , ach
Ja by som ho zosmiesnila, na take typy ako on, zabera len to. :-) Ked tak napisat mu peknu smsku, alebo sa s nim stretnut a tam ho zosmiesnit. Ako, to je na tebe. Ty ho z nas najlepsie poznas.
Ver tomu, ze ak ho zosmiesnis, nastve sa tak, ze az ale bude to prenho dobra lekcia, ktora mu mozno aj v zivote pomoze, takze mu vlastne aj pomozes a aj sa zbavis bremena. :-)
Mesacny princ, zeny nemaju ocakavat, ze alfasamec bude verny ale naopak to chlapi mozu ocakavat?
Ja si myslim, ze su aj pekni aj dobri chlapi a castokrat sa stretavam s opakom, ze cim skaredsi chlap ci zena, tym viac si potrebuje dokazovat. Vid,mozno je to aj priklad zakladatelky.
Jednoducho, kto je stastny sam v sebe, je stastny aj vztahu a plati to aj naopak. Taky nic vymyslat nebude. :-)
BJ - opravím ťa trošku ak môžem :) Podľa mňa nie ,,dnešní,, muži nevedia byť verní, ale muži, ktorých si vyberajú dnešné ženy za partnerov :)
Žiadna žena nemôže čakať,ak si vyberie za partnera alfasamca alebo sa orientuje na finančnú, sexuálnu či výzorovú stránku, že ten partner pri nej vydrží do konca života :D
Neviem co tu riesis? Okamzity rozchod. Teda, rozchod asi uz nie, ked ste sa rozsili, ukoncenie.
Muz musi vediet co chce a minimalne byt verny. Odpustaju sa jednorazove upadky, ked je realna sanca, ze to bolo len raz, proste preslap, ze sa niekde opil, a skoncil v posteli. Ale, ja by som nebral ani muza co sa opija, ani prilezitostne. Uvedom si, ze vztah muza a zeny a zalozenie rodiny, je hlavne kvoli detom. A tie nechcu otca, ktoremu hrozi, ze sa opije a pochybi. Prave preto, mame byt svati, nech ochranime svoje deti. Deti nechcu otca podvodnika, otca co sa opije niekde a skonci v posteli s inou, ponizi svoju matku. To iba deti nici, potom z nich vyrastu pokrivene charakteri. Myslis si, ze tento clovek by bol dobrym otcom?
Podla mna nie. Ja si dokonca myslim, ze dokym nevyriesi svoju slabu povahu, ktora si s nim robi co chce, ze to nema ani pod kontrolou, nikdy neurobi ziadnu stastnou, Ale ako ked chces zabijat cas vo vztahu, ktory bude mozno pekny na chvilu, na rok- dva a potom zase... stale dokola pad, tak nech sa paci.
Dnesni muzi si celkovo vsimam, ze nevedia absolutne udrzat vernost, myslim ako na cely zivot. Lebo to je potrebne na zdravu a fungujucu rodinu, aby boli vzornymi otcami, na ktorych mozu byt svoje deti pysne. celkovo si myslim, ze v dnesnej dobe sa to podari mozno tak 10% parom.... nenechaj sa znicit tymto. Z toho co si napisala, podla mna ziadnu zenu neurobi stastnou.
No vnútorne by som sa to snažila uzavrieť tak, že mu odpustím a úprimne poprajem, aby sa mu darilo a našiel svoju cestu (asi by som mu to nehovorila, len proste sama pre seba prijať takýto postoj). A na vonok prerušiť kontakt. Ak by to bolo nutné, tak zmeniť číslo alebo zablokovať to jeho a podobne... A ak som správne pochopila, ty si už po 1 mesiaci vo vzťahu s iným? Na to by som si asi netrúfla. Jednak z úcty k tomu novému a tiež sama pre seba, sa naučiť existovať a vysporiadať so životom bez partnera. Prosto nepodmieňovať moju pohodu existenciou partnera. Až keď by som bola naozaj v pohode, tak by som vstúpila do nového vzťahu. Ale takto by som to cítila ja...
OadrianaO - vobec sa neboj ze si nieco urobi, neurobi, nema na to... iba vydiera a je to iba psychicky natlak...vykrik do tmy, nech sa nad nim kazdy zlutuje chudacik ake to ma tazke...clovek ktory si chce nieco urobit naozaj, nepotrebuje o tom rozpravat aby ho vsetci zachranovali....
Nedokazem si predstavit znova snim zit,po tom vsetkom co urobil a co som ho znovu uvidela aj uzkost spomienky a len sa vyhraza ze ho nebavi zit a ked sa dozviem ze sa nieco mu stalo tak sa nemam cudovat,......ale vztah snou neukoncil , tak to je sila , chodi z inou a mne ako EX partnerke sa bude vyhrazat ze si ublizi ked snim nechcem obnovit kontakt a ze nechcem cakat kym sa on rozide , ja neviem ci sa mam smiat ci plakat ci sa odstahovat za hranice
Ja myslim ze ho trosku dobehla karma...aspon co si popisala z jeho vyzoru, verim ze si po rozchode vyzerala podobne :D .to ako prvýkrát ublízil tebe, sa mu vrátilo a on sa uvedomil jak sa mal s tebou dobre ale je pri*osraty to riesit....tak ako to neriesil vtedy s tebou a na vsetko si musela prist sama...on nevie povedat do tvare kde je problem...nevedel to povedat vtedy tebe nevie ani teraz a tiez mozno caka kym sa ta jeho vsetko dozvie sama, aby nemusel robit on nejake rozhodnutia....je pravda ze keby ta tak lubil ako tvrdi, tak to tak aj riesi...vravi sa, ze "riskuj tolko, kolko mozes stratit" nechcem to aplikovat na neho ale na teba....sama v sebe si vyries ci chces riskovat svoj aktualny vztah, celu tu fazu ako si sa vyrovnavala s jeho odchodom, konecne nadobudnutu rovnovahu pre nieco, co moze dopadnut uplne rovnako ako prvýkrát. Ci si tym chces prejst znova a ci to znova ustojis....tiez niekedy ked mi je tazko, chyba mi byvaly a najradsej by som sa za nim rozbehla s tym ze splnme si vsetko co sme si slubili ze urobime...ale ....je to ako citat tu istu knihu a cakat ze skonci inak...nechala som mu obrovsky kusisko srdca, ktorý mi chyba no bol to dar...nemôzem ho chciet naspät a vyrovnávam sa s jeho stratou najlepsie ako viem...nieco ma naucil do zivota, ja si to uvedomujem a nepotrebujem to zistovat znova...ak by bola pravda vsetko co mi vtedy povedal, nic by nemalo byt prekazkou na to aby zabrzdil pred mojim domom s obrovskou kyticou a vetou si zena mojho zivota(ako príklad)...no nie je to tak....myslim zeby si sa s nim trápila, mozno nie hned, ale az po case...mozno iba hladá nejaký vzruch, adrenalin, mozno si chce dokazat ze este stale ta má namotanú, mozno mu robi len dobre mat ten pocit mat na vyber, ale vybrat si nechce....vratim sa k zaciatku a znova poviem, ze zrejme zaziva znova stereotyp a zasa hladá zadné dvierka, ale chce aby si ich otvorila ty, aktualna nech mu ich zaplesne a on to ma bez roboty...rozhodnete za neho. Ak smiem poradit, tak neotváraj, nechaj ho nech sa utopí a dorastie do rozhodného muža, lebo ním ešte nie je...nemrhaj energiou.
Asi by si chcela 15 príspevkov ktoré by ťa uistili aby si mu dala šancu ,ale neverìm že sa nájde jeden .Staneš sa hlupaňou ak mu skočíš na ohryzené nechty,uplakaný výraz a zafajčený dych.Ešte by som sa nečudoval keby mal vypité .Vtedy sa to plače........Skutky moja milá nie reči a plač svädčia o jeho ùmysloch.Necháva si zadnè dvierka ak ho odkopneš aby mal aspoň ju.A ak sa môže k tebe vrátiť to mu už nevadì rozchod z tou dotyčnou a prìpadnè problèmi s tým spojené.? Keď to spravil raz je velká pravdepodobnosť.....navyše nemozes mu uz veriť .Ja si myslím ze svoju sancu uz premrhal!Nebu5 hlùpa.
Odpoved nato prečo to robí :( ked je z inou a pride zamnou ako keby sa nic nestalo place ze ju nemiluje a mna ano , nerozumiem preco sa tak chova ...este som to nezazilq....ved keby ma tak miluje tak sa snou davno rozide...