Zdravím, potrebujem pocut nazory ludi co uz maju co to za sebou...Takze mala som 2 rocny vztah , nic mu nechybalo..no po 2 rokoch to zacal byt stereotyp...bola som jeho prva vazna znamost...planovali sme byvanie rodinu, chodi na tyzdnovky do Bratislavy ...a tam si nasiel inu ..trvalo mi dlho kym som sa z toho dostala...bal sa mi to povedat tak som to nakoniec po 3 mesiacoch zistila sama ...stale chodil zamnou ze ma miluje plakal vyhrazal sa ze si nieco urobi spomenkami ma vydieral...jeho priatelke som to nepovedala...nasiel si naivnu co je do neho zamilovana bezhranicne..a moje odfotene konverzacie a spravy atd...by mi neuverila , a niesom clovek co ublizuje schvalne...som nervacka ale mam charakter...tak to medzi nami skoncilo bola som vpohode spoznala som chlapa ktory stoji za to bojovat v zivote po jeho boku...a zrazu sa objavil aj on...EX...po.mesiaci od rozchodu...prerusila som snim kontakt a on sa objavi ako keby nic...ze je medzi dvoma klinmi a ze sa boji ze pride o pracu a papiere lebo ona ma kontakty a jej otec je policajt a je sa do tpho ponoril a chce cas aby z toho vycuval...plakal obhryzene nechty mal az do krvy...fajcil jednu od druhej...chcel ma objat ze mysli na mna kazdy den a je to tazke ze neni stastny ...ze si to musi vyriesit... pobozkal ma stravil somnou den a ked odchadzal povedal ze sa citi blbo...ze sa boji Ze jej poviem ze bol zamnou
..ze ona sa to nesmie dozvedet takto ze to jej musi povedat sam...len este nevie ako ...rozlucil sa somnou a povedal ze mu budem chybat a ze ma bude vzdy.lubit...nakoniec som mu napisala sms...ze toto bola posledna sanca aku som mu v zivote dala, a nech si je snou stastny a nech ma uz nehlada... a na jeho telefonat nasledny som neodpovedala a jeho spravu v kt. Bolo : ( nechapem ved si povedala ze uz mas inu znamost a ze ta robi stastnou ten tvoj novy kamarat) ... napisala som mu to lebo keby.ma vazne zaujem davno sa snou rozide....objavil sa ...nevedela som ze je pred domom...vtedy keby to viem zdrham do ineho štatu co najdalej...bola som vyrovnana zo vsetkym a zrazu pride a znicii ma znova ....potrebujem vas nazor...
Ex nevie co chce a tym ma nici
Ja som si prečítal tvoj príspevok, ale nejako som nepochopil, že o čo tam vlastne ide. Tak tvoj ex prišiel, aj odišiel a tým ťa zničil? Trochu zle si to celé opísala a zoštylizovala. Aspoň o ňom nehovor o tom svojmu aktuálnemu partnerovi, lebo ho začne ešte aj ten ľutovať. Fakt neviem.
Naco?