ahojte ludkovia... rada by som sa tu zdoverila a trochu aj poradila o svojom velkom zivotnom probleme... som mlada baba ktora mala v zivote velke nestastie na ludi... ja viem poviete si bud rada ze si zdrava mas pracu a neries taketo veci atd atd samozrejme vsetky tieto veci si vazim ale ide o to ze ci som mala nejaku kamaratku ,kolegynu ci frajera vzdy to bol clovek co ma len vyuzil a odkopol popripade si odomna poziciavali peniaze (ja viem ze som bola riadne sprosta a nemala som to robit ale bola som rada ze som mala aspon niekoho pri sebe a nevedela som ako ludia vedia druhych vyuzivat...) ... ide o to ze som dobra az hlupa a vzdy som nato doplatila len ja...dala by som cokolvek za normalnu kamaratku, aspon jednu a normalneho partnera do zivota len sa uz normalne bojim ludi ci zasa moju dobrotu niekto nevyuzije... je to hrozne ze dobry ludia tahaju vzdy za kratsi koniec... je tu niekto taky ako ja?? ako sa naucit rozoznavat tu kvalitu ludi okolo seba?? vdaka :(
Bud som úplne osamelá alebo natrafím len na nesprávnych ľudí...
Podvedome ti do života prichádzajú práve takéto typy!
Jednoducho to tí ľudia okamžite vycítia a prisajú sa. Jednoducho vyžaruješ niečo, čo ti takýchto ľudí pritiahne. Ale celkovo sú ľudia vypočítaví a klamú, takže sa nečuduj ak budeš toto zažívať celý život. Existuje pár výnimiek ale tie človek len tak ľahko neobjaví.
Tí ľudia ťa majú niečo naučiť, ale v konečnom dôsledku ťa nenaučia nič a ty prídeš ešte aj o posledný kúsok nádeje viery a svoje sny.
Čím skôr niekoho takého objavíš, tým lepšie. No dá sa to len s interakciou s množstvom ľudí. Vtedy si môžeš z toho množstva vybrať.
Ahoj Mirka, no ja to mám tak nejak podobne, akurát, že som v živote nemal také ,,šťastie" na ľudí, ktorí by ma chceli len využiť, ako ty. Určite, z času na čas sa nejaký taký človek vyskytne, ale to skôr ojedinele a myslím, že na takých ľudí počas života narážame všetci.
U mňa je to skôr o tom, že u mňa až chronicky absentuje ľudská spoločnosť, to, čo má veľká skupina ľudí, teda veľa priateľov, partnera, rodinu...Mňa to akosi celý život obchádza. Nikdy som nejako netúžil, ani nemal potrebu mať nejako mimoriadne veľa kamarátov, ale viac-menej som sa akosi nedopracoval ani k tomu bodu, aby som ich mal aspoň zopár. Takže prevažnú časť svojho života, svojho voľného času a tak podobne, trávim sám. A hoci by človek v prvom rade mal vedieť byť sám so sebou, z času na čas nejaká spoločnosť a možnosť s niekým prehodiť to slovko poteší a nielen elektronicky, ale aj naživo.
A čo sa týka tej kvality ľudí, na ktorú sa pýtaš...Niekedy je to ťažké a neviem, či sa to vlastne aj dá naučiť, aby človek vedel od začiatku toho druhého správne odhadnúť. Ja mám pocit, že sa mi to vcelku darí, ale častokrát si aj ja spravím nesprávny úsudok.
Tento problem prameni v tebe :)
To co sama vyzarujes, to si aj pritahujes. Samozrejme, vzdy budeme stretavat rozne skupiny ludi, ale ked budes ty vnutorne vyrovnana, podiel rovnako naladenych ludi bude okolo teba daleko vyssi, nez tych "nenaladenych" :) Kde to zacalo u teba neviem. To by trebalo vediet o tebe viac. Vediet o tvojej rodine, ci si vyrastala len s jednym rodicom, ci sa takto nespravala aj mama...Ci sa dostatocne lubis, vazis si samu seba atd atd. Precitaj si knihu Miluj svoj zivot. Zena, ktora tuto knihu napisala, bola v ovela vacsich problemoch ako ty. A az ked sa naucila milovat seba, prisli jej do zivota ini ludia :) Skuus :)
Ja som tiež taký:-) History repeats itself.
Ahoj,ked si chces popisat,mozeme,viac radsej cez spravy na mozebytt@azet.sk