Bud som úplne osamelá alebo natrafím len na nesprávnych ľudí...

Príspevok v téme: Bud som úplne osamelá alebo natrafím len na nesprávnych ľudí...
mirka002

ahojte ludkovia... rada by som sa tu zdoverila a trochu aj poradila o svojom velkom zivotnom probleme... som mlada baba ktora mala v zivote velke nestastie na ludi... ja viem poviete si bud rada ze si zdrava mas pracu a neries taketo veci atd atd samozrejme vsetky tieto veci si vazim ale ide o to ze ci som mala nejaku kamaratku ,kolegynu ci frajera vzdy to bol clovek co ma len vyuzil a odkopol popripade si odomna poziciavali peniaze (ja viem ze som bola riadne sprosta a nemala som to robit ale bola som rada ze som mala aspon niekoho pri sebe a nevedela som ako ludia vedia druhych vyuzivat...) ... ide o to ze som dobra az hlupa a vzdy som nato doplatila len ja...dala by som cokolvek za normalnu kamaratku, aspon jednu a normalneho partnera do zivota len sa uz normalne bojim ludi ci zasa moju dobrotu niekto nevyuzije... je to hrozne ze dobry ludia tahaju vzdy za kratsi koniec... je tu niekto taky ako ja?? ako sa naucit rozoznavat tu kvalitu ludi okolo seba?? vdaka :(

Kycera

Janno 84,
ja predsa viem, že Ty nie si Ipsik! : D A áno, Teba som sa pýtala. :) Lenže som pri Tvojom nicku vynechala číslo, a tak sa mi ozval omylom Ipsik (Ján) a ja som to nechcela rozmazávať, chlapci. : )

Kycera

Ipsik,
vďaka, že si mi poskytol informácie! Ploskačku mám aj ja a občas nie "do", ale "v" hrncoch udieram. Vtedy, keď varím. A pozor si dávam! Tak sa maj pekne, Janík, a dávaj na seba pozor! : )

Ipsik

Tak si nájdi trochu nenormálneho, však nikto nie je dokonalý:-)
Titanic je každopádne väčší ako kôň, to musíš uznať:-D

Ipsik

Nie, nie som sám a nikdy som ani sám nebol. Vždy som s niekým zabíjal čas tak, ako to robím aj tu:-)
Teraz ma trápia oveľa vážnejšie veci ako vážne vzťahy.
Si vieš predstaviť kýčera, čo tí mimozemšťania dokážu? Oni nám čítajú myšlienky. To je hrozné! Od zajtra už budem nosiť čiapku z alobalu, nie, nie, nič sa nedozvedia. A ešte sa ma telepaticky pýtali, že čo znamená slovo: ploskačka že vraj odpočúvali myšlienky môjho suseda a za celý týždeň zachytili v jeho prípade len 1 slovo: ploskačka. Tiež by ste si mali také čiapky zadovážiť a keď sa doma rozprávate, tak treba po tých hrncoch udierať vareškou, lebo odpočúvajú aj to, o čom sa doma rozprávate. Uwaga!

Kycera

@Mirka,
tak vidíš, už tu máš zopár SPRÁVNYCH ľudí!!! Aj mužov! Začni si vyberať a vyber toho správneho! Niektorí Ti poskytli svoje maily, iní majú zasa obáločku, v kt. je mail skrytý. Šťastnú ruku prajem! : )

@ Janno,
ešte stále si sám? : )

neznamy1986

Tak ja zas nemam presne tvoj problém, ale rad by som spoznal nejakú milú osôbku (aspoň na kamarátstvo a tak)... Čiže ak chceš, môžeš skúsiť napísať:
kai99.thomas@gmail.com