Ahoj...S priateľom -ja 24, on 27 rokov- spolu žijeme už 9 rokov. Spoznali sme sa ešte na strednej škole. Aj keď nám veľa ľudí nedávalo šance, nepoddali sme sa tomu a náš vzťah prekonal aj naše odlúčenia každý týždeň počas jeho štúdia na VŠ. Moji rodičia boli dlho proti nášmu vzťahu, nakoľko priateľ nepochádza z najlepších pomerov. Otec ich opuslil, keď mal necelé dva roky, matka taktiež nebola ukážková. Ľúbila si vypiť a nebolo výnimkou, keď prepila aj posledné. Priznal sa mi, že to na jeho psychike zanechalo nezmazateľné stopy. Neskôr sa rodičia s naším vzťahom zmierili a občasnú prítomnosť priateľa v našom dome začali akceptovať. Dalo by sa dokonca poveďať, že si ho najmä otec obľúbil, keď mu pomohol s prácami okolo domu na záhrade. S priateľom sme však chceli žiť vo vlastnom a tak sme sa pred 4 rokmi presťahovali do podnájmu, kde sme žili rok. Neskôr sme si na hypotéku kúpili malý byt. Obaja pracujeme a splácanie hypotéky zvládame. Náš vzťah bol celkom pokojný, nehadávali sme sa a priateľ si ma vážil. Problem nastal asi pred rokom. Zdalo sa mi, že som po Vianociach dosť pribrala, tak som vzala váhu, postavila som sa na ňu a požiadala som priateľa, aby mi povedal, aké číslo sa na váhe zobrazilo. Stalo sa však niečo, čo som nečakala ani v tom najhoršom sne. Odmietol zdvihnúť zadok z postele a povedať mi, koľko som pribrala. Veľmi to zrazilo moje sebavedomie. Nikdy predtým s tým nemal problém. Aj som mu neskôr odpustila, no keď som ho zas požiadala o odváženie, znova odmietol. Z toho vyplýva, že už rok nepoznám svoju váhu. Ja sa totiž nedokážem pozrieť na tú cifru, ktorá sa na váhe ukáže, keď sa na ňu postavím, nemám na to odvahu. Prestáva ma to už baviť. Začínam byť z toho nervózna, neustále sa hádame. Kde sa stala chyba ? Čo môže byť príčinou jeho zvláštneho správania sa voči mne ? Má vobec zmysel ostať v takomto vzťahu ?
Priateľ si ma neváži
A kto ťa učí hrať na gitarke Divočina? Ja riešim menej zábavné veci - SDL - Tra.os. Žiadne že feličita:-(
no tento istý problém mám aj ja pozriet sa pravde teda pardon váhe do očí :-) lenže som to urobiť musela pretože som single - sólistka a nemá mi to kto ozrejmi ť ... ej veru nebol to príjemný deň ale čo už čo ťa nezabije to ta posilní :-) už som začala chudnúť dala som si taký predletový záväzok lebo chcem ísť do španielska hrať flamengo na gitare :-) pusti si piesen hop hop Jovanna ( to je moja odtučnovacia ) a život bude krajší :-) Ola!
mona66 - toto co si napisala hadam nemyslis vazne. K tomu sa ani neda vyjadrit, nehnevaj sa.
1. apríl? ;) teda dnes už nie, ale neverím, že po prežití toho všetkého by niekto riešil ukončenie vzťahu kvôli váženiu :D A ešte aj názov témy, že ťa neváži :D
Jedno z možných riešení.
Zober váhu prelep display papierovou páskou na ktorej bude napìsaná požadovaná váha!!!
Výsledok:Vždy keď sa postavíš na váhu kludne sa pozrieš na čísielko na disply.Partner tiež nemusí vstávať z gauču ,papať môžeš koľko chceš a nikto nezistí ani že ste obaja trafený NOU KOMENT
Neviem, toto snáď nikdy nepochopím
Toto musi byt fake tema......aby sa niekto ROK hadal kvoli tomu, ze chalan odmietol prvy raz zdvihnut zadok a pozriet sa na VAHU? To akoze vazne? Ludia sa hadaju kvoli inym veciam, omnoho dolezitejsim, podstatnym. Toto by som brala len v pripade, ze ma dievca PPP-poruchu prijmu potravy, s tym suvisiace aj psychicke problemy a preto nedokaze obycajnu a nic neznamenajucu situaciu prijat inak, len zvelicene.......
On die ako blbec splaca hypoteku, on si ta nevaži pretože sa nezdvihol, maš rozum-je unavený. 4o sa furt vážiš, necitiš či si pribrala alebo nie?a to je podstatné či si pribrala.
TAkato kravina je prejav neucty?Buď rada že okolo teba skače.
A ty si ho vážiš.
Baby čo už povymyšlate.
S pozdravom Baba
On die ako blbec splaca hypoteku, on si ta nevaži pretože sa nezdvihol, maš rozum-je unavený. 4o sa furt vážiš, necitiš či si pribrala alebo nie?a to je podstatné či si pribrala.
TAkato kravina je prejav neucty?Buď rada že okolo teba skače.
A ty si ho vážiš.
Baby čo už povymyšlate.
S pozdravom Baba
Priateľ si ma neváži, lebo mi nepovie, koľko vážim:-) Fór roka, nič v zlom.