Poviete si, čo ma je po tom..ale moja sestra sa zbláznila. Pred pol rokom začala bývať s chlapom, ktorého ledva poznala. Ale okej, neriešili sme to doma. Má 25 rokov, kto jej už len môže rozkazovať...Dnes však prišla domov s tým, že sa chcú vziať. Ani v tomto asi nemá nikto z nás právo jej to vyhovárať avšak z dôverných zdrojov som sa dozvedela, že partner sestry je v dákej sekte. Neviem akej, ale vstúpil do nej ako 18ročný. Či to sestra vie, to netuším. Sú v stave najväčšej zaľúbenosti a akákoľvek dobre mienená rada je nimi ignorovaná. Keď im môj otec začal vravieť, že nemá peniaze na veľkú svadbu, nahnevaní vstali a odišli od nás preč, vraj im len hádžeme polená pod nohy. Kebyže prídem za sestrou a poviem, že niečo o jej frajerovi viem, tak sa stavím, že zareaguje rovnako. Čo robiť? Čo by ste robili vy?
Uzavretie manželstva - pochybnosti
Ak ta to tak trapi,tak jej to povedz ale najskor si over ci je to pravda. Poznam to ake je to strasne fajnove,ked sa rodina miesa do vztahu dvoch ludi. Aj surodenci. Vies,ona si aj tak urobi podla seba. Samozrejme sekta znie hrozostrasne ale treba to mat niecim podlozene.
Na druhej strane by sa do vztahu dvoch ludi nemal vobec nikto miesat. Ked sa chcu vziat,nech sa vezmu. Je to ich zivot,ich problemy. Ja fakt strasne NEMAM rada ked sa druhi staraju do toho,do coho ich nic nieje. Aj ked si myslia,aku maju oni pravdu. Len ti radim jednat s citom.
Cigan, po piaty raz ti pisem, aby si mi dal pokoj, pretoze nestojim o tvoj nazor. Chod urazat svoju zenu a nie mna. Nestojim o tvoj nazor, tvoje doterne komentare ani o komunikaciu s tebou
ty budes nejaka problemova. uz len podla toho aka si arogantna k Michaele :-)
a vies vlastne co je zle na tych mojich dvoch otazkach ? mala by si sa nad nimi zamysliet lebo sory ale napisat ze poviem just sestre ze ten jej priatel je clenom sekty a ona nech uz to vezme ako chce je vyslovene hlupe. proste ty len jednas bez rozmyslu. tak ako aj tu :-D totalne bez rozmyslu. takze ok myslim ze nemas na to aby si sa srala do vztahu tvojej sestry a dojebes to ako sa da. ale tesim sa z toho :-)
Cigan, ze ti nie je luto sameho seba, ako sa ponizujes...anonymita je skvela ze. Ked vsak niekto o tvoje sproste reci nestoji, ma zmysel sa vtierat? ...chod vonku na slniecko alebo take cosi
ale ved ja viem :-D lebo si vypatlana. kolko krat ti to mam napisat.
Cigan, nezaujimaju ma tvoje nazory...potrebujes to mat napisane viac ako dvakrat?
Llily, podla mna vyskakuju nepravom na mojich rodicov. Ti im s usmevom na tvari a so zivotnymi skusenostami odporucili, aby sa vzali nie za mesiac ale po dlhsom case. Nasi si len myslia, ze sa este dostatocne nepoznaju, ze nezazili toho druheho v stresovych situaciach...A cokolvek im vraveli, nikdy nie so zlym umyslom. Mam tych najlepsich rodicov, povedia svoj nazor, ale nie tak, aby niekomu ublizovali. Ja som od sestry starsia a tiez by som si nikdy nedala do vztahu kecat. Ale keby mi niekto nieco radil, urcite by som sa nechovala ako onim ze sa zoberu, tresnu nasim dverami a ofucani bezia na svoj byt. Len preto napriklad, ze nasi chceli riesit rozpocet na svadbu, ktoru mimochodom budu platit....A teraz ako som zistila to s tou sektou...rada by som jej o tom povedala, ale bojim sa, ze sa strasne nastve. A ja len chcem mat ciste svedomie, ze som jej to povedala. Uz ako s tou informaciou nalozi je jej vec
cigan, ne vsetkym vyhovuje zit na hromadke jak tebe...najprv teda svadba, az potom spolocny zivot - naopak je to cele zle
:-DD a to je presne tvoj problem. ty totiz nerozmyslas. ani netusis ake dobre otazky som ti dal. dieta sproste zacat musis od seba. ale na to prides mozno, mozno neskor...
Michaela, vlastne od osoby, co si vzala niekoho po dvoch mesiacoch, asi nic... Vdaka :)