Vopred dakujem kazdemu za precitanie a kto chce sudit, nech prosim ani nereaguje.. Ja viem ze takychto pripadov je milion, tiez som si nemyslela ze takto dopadnem, ale stalo sa.. Ide o to, ze uz 2,5 roka mam vztah so zenatym.. Odsudenia bokom, obidvaja sme sa do seba zamilovali ani neviem ako.. Taketo nieco proste clovek neplanuje.. Ja ho naozaj lubim a chcela by som a nim mat uz inu buducnost..viem ze on mna tiez.. Xkrat sme sa o tom rozpravali, popravde poslednych par mesiacov sa dost hadame pretoze ja to uz nezvladam, chcem viac a nie byt ta druha.. Velakrat som to uz chcela ukoncit, ale vzdy sa k sebe vratime, nevydrzime ani par dni bez seba.. A nejde o sex.. Je mi oporou, kamaratom, dovernikom, rozosmieva ma robi stastnou.. Viem ze to citi rovnako a nevie uz bezo mna zit, xkrat mi to dokazal.. Ja viem ze sa kazdy teraz spyta, tak preco sa nerozvedie. Deti, hypoteka na spolocny dom, praca, a je nerozhodny.. Je o 15 rokov starsi.. Ale nepredstavujte si 70-ka :-)) viem ze sa obava, ze uz by mi neposkytol to co by chcel a vie ze ja by som chcela aj dieta a on sa uz na to vekovo akosi neciti.. Boji sa toho ze tych problemov by medzi nami bolo vela keby sa rozviedol.. Predsa vzrahy s detmi, financie.. Boji sa ze by nas to rozdelilo a ja by som to nakoniec olutovala. Ja zastavam nazor ze radsej nieco skusit a nech to nevyjde ako cely zivot lutovat ze sme to neskusili.. Ale popravde, uz som z toho neskutocne unavena.. Je nam dobre a ja si zelam aby to pokracovalo ale vzdy ker odo mna odchadza, je to neskutocne tazke.. Nechcem takto fungovat do konca zivota, len neviem.. Dokedy mam cakat aby sa rozhodol?? Ak mate niekto podobnu skusenost poradte prosim.. Mam mu dat posledne ultimatum a zatlacit nech sa rozhodne? Alebo sa na to vykaslat? Prerusit kontakty len tak? Som slaboch viem, velakrat som mu povedala ze je koniec ale nevydrzim vez neho... Alebo mam uzivat to pekne co je medzi nami a dufat ze ak na neho nebudem tlacit, sam sa rozhodne? Co by ste robili? Ukazat mu co ma v zivote zmysel, alebo sa len o tom porozpravat? Lebo ja mam pocit ze tie rozhovory nikam nevedu.. Uz mam pocit ze by bolo lepsie mu pripomenut preco sme sa do seba zalubili alebo rovno seknut.. Lebo ja citim ze som v bode, kedy musim ist bud na jednu stranu alebo druhu.. Bud s nim alebo bez neho.. Ale sama neviem co robit..
Dakujem kazdemu kto docital do konca a ak sa vam stalo nieco podobne, podelte sa o skusenost.. Ja uz som bezradna.. A prosim bez moralizovania.. Aj sama viem ze to nie je spravne a neda sa takto ist donekonecna..
Milenec - odist ci zabojovat?
Je uplne jedno, co ti ludia napisu - ty ich nazor pocut nechces a maximalne si to precitas, aj tak sa potom presvedcis o tom, ze ta lubi a boji sa urobit krok k tebe. Ludia robia rozne chyby a city clovek bohuzial nevie ovplyvnit avsak v kazdom pripade aj ked tvrdi ze doma nie je vsetko v poriadku, zenu nemiluje bla bla bla neviem ci je zrovna spravne verit iba jednej strane, mozno ma doma uplnu pohodu a ty si proste jeho spestrenie casu :). Mala som spoluziacku na VS, priatel je od nej od 20 rokov starsi, rozviedol sa kvoli nej a ziju spolu- davam tomu este 2-3 roky ked z toho ona vytriezve a pojde inde. Neviem co by si chcela pocut? Ze robis spravnu vec? Nerobis a uz iba z toho moralneho hladiska by si mala trosku pouzit rozum a zobrat si to aj zo stranky tej, ze ked ty budes mat muza ( mozno aj jeho - a mozno ho omrzis aj ty a najde si zase inu vypln casu ) s ktorym budes mat deti a vsetko vybudovane, ci by sa ti pacilo keby ti takto ublizil. Nie je spravne co robis a bohuzial mozno aj ked ta ma rad, nema ta rad natolko aby ti obetoval vsetko. Posledne co ti k tomu poviem je to, ze clovek ktory si stavia stastie na ukor niekoho ineho nebude nikdy stastny- je to sebecke a ver tomu ze sa ti to vrati. Ja osobne by som chlapa, ktory podvadza svoju manzelku nechcela, kedze to moze urobit kedykolvek aj tebe :).
Nikdy, ale naozaj nikdy by som si nezačala so ženatých chlapom. Bože kedy tieto úbohé ženské dostanú rozum. Koľko máš rokov, že si tak neskutočne naivná?
Kycera, dobre napisane. A tieto mlade zabky, este nevedia, ze riskuju dieta... ubohe dieta, pri kazdom sexe je maly risk, aj s ochranou, ze sa to moze stat.
A stale im to nejde vysvetlit. Clovek robi stale tu istu chybu, kazda generacia.
Este sa opytam Allie, ci uz s nim spala... pises skor, ze ti je oporou a tak, ze ti je s nim fajn. Ako priatelstvo to nieje zle. Ale sex... to je uz ina otazka. Spala si s nim? Ak ano, tak na to teda nemas pravo, ked je zenaty, a ked ma uz deti tak vonkoncom. Nenapisala si, ci ste mali sex.
...nebudem,sudit...len tolko...moj ex od nas odisiel koli mladej,ktora mu dala to co mu manzelka popri dvoch detoch stavbe rodinneho domu a byvania v jednej izbe u testov nemohla dat....vies co sa stalo?nemohol sa preniest cez to klamstvo a znicenie vsetkeho spolocneho rodiny,domu... snov,planov.Chlap psychicky ochorel ostal sam je tomu 22 rokov zije sam a na tabletkach,posielam k nemu synov,nech ho obcas vidia ci je v poriadku a zije...Moja skusennost,chcela by si zazit?urcite nie,ked budes matkou pochopis o com pisem...Moja rada tebe,Zi a nechaj zit...si len plachetnicou v jeho zivote,nechce nic menit tak ho nechaj v jeho pristave a ty?si slobodna najdes casom ten svoj,urcite...
Ty si svoj boj prehrala v momente, keď si sa vyspala so ženáčom! Je dobojované, zatrúb na odchod!
Mam davno po 45 a nieco take prezil aj moj kamos. Poblaznil sa do asi 30 r.slecny. Chlap zenaty dve deti dobra praca rodinne zazemie. Proste vo vlaku sa nahodne stretavali az sa do seba zalubili a zbytok uz poznas.
Chlap zo zaciatku happy no po case zacal mat depky bol nervozny, stale sa bal ze sa to prevali. Tahali to asi vyse roka kym nezacala na neho tlacit ze ho chce pre seba a take tie blablabla. Potom jej to vysvetlil.
Muz v nasom veku uz moc nechce vlastne dieta,skor vnuka,vnucku. Pobavit sa vratit rodicom.
Dlhorocne manzelstvo ktore uz preslo krizami,hadkami je pevne zakotvene. Je to ako velka lod zakotvena v pristave. Obcas s nou burka zakyva no pevne stoji a dava pocit istoty.
Taky mlady ulet je ako jachta. Dava ti pocit slobody,mozes sa plavit kde chces,no riskujes prevratenie,potopenie.
Preto po case sa starsi muzi nabazia jazdy ktora po case ich viac obera o sily a energiu a snazia sa doplavat do pristavu na svoju velku istu lod.
A neraz ak by im ta jachta robila po case problemy,vedia sa jej navzdy zbavit, staci ak by sa drala na miesto velkej lodi.
Starsi muzi,su dozrety. Nemusia si v zivote nieco uz dokazovat. Maju co maju a skor vsadia na istoty. Taky ulet to je len chvilkove pobluznenie,nieco ako alkoholova opica.
Takze nakoniec sa rozumne porozpravali,dievca zistilo ve to buducnost nema a chlap so vratil k zene k detom a ver. Cely zbytok zivota ho to stve,co spravil svojej zene. Lebo nezasluzila si to.Tak aj ty bud rozumna.
Sorry za chyby a pravopis!
Už tu bola téma o podobnom vzťahu a ten muž nakoniec zdupkal. Tiež sú tam zaujímavé príspevky:
MP :) no nemožem písať hneď na začiatok, lebo bud tu nie som alebo si rada čítam aj komentáre iných.
Ešte mám jeden príbeh zo života. Ženatý chlap s deťmi si začal s mojou kámoškou (nezadaná, rozvedená s deťmi). Po dvoch mesiacoch známosti (MESIACOCH!) sa k nej nasťahoval, požiadal o rozvod a teraz sú s kámoškou už tuším dva roky manželia. A pohľad do zákulisia - truľko chlap, nabúchal svoju prvú lásku, tak sa teda zobrali, jeho manželka bola krava prvej triedy, ponižovala ho xy rokov, sex bol raz za rok a tomu chlapovi po fakt dlhyyyyyych rokoch jedného dňa došla trpezlivosť. Síce ďalší vzťah nezačali úplne kóšer, ale sú nádherný pár, prajem im to a ano, niekedy to aj so ženáčom môže vísť. Ale príbeh zakladateľky je trochu iný. Sa mi zdá.
ak je jeho manzelstvo nefunkcne ,to vyzisti a az ma uz deti velke tak
moja kolegyna urobila taky tah, ze neveru dala pani manzelke nenapad.
vedet. Je tovela rokov a mala volnu cestu , manzelka sama isla do rozvodu.
Az je to manzelstvo pevne , tak si uzi a uvidis dalej. Smola je taka ze
dvojciatka co sa narodili nie su celkom v poriadku cosa zdravotne tykaju.
Tak zvazuj