Milenec - odist ci zabojovat?

Príspevok v téme: Milenec - odist ci zabojovat?
Allie

Vopred dakujem kazdemu za precitanie a kto chce sudit, nech prosim ani nereaguje.. Ja viem ze takychto pripadov je milion, tiez som si nemyslela ze takto dopadnem, ale stalo sa.. Ide o to, ze uz 2,5 roka mam vztah so zenatym.. Odsudenia bokom, obidvaja sme sa do seba zamilovali ani neviem ako.. Taketo nieco proste clovek neplanuje.. Ja ho naozaj lubim a chcela by som a nim mat uz inu buducnost..viem ze on mna tiez.. Xkrat sme sa o tom rozpravali, popravde poslednych par mesiacov sa dost hadame pretoze ja to uz nezvladam, chcem viac a nie byt ta druha.. Velakrat som to uz chcela ukoncit, ale vzdy sa k sebe vratime, nevydrzime ani par dni bez seba.. A nejde o sex.. Je mi oporou, kamaratom, dovernikom, rozosmieva ma robi stastnou.. Viem ze to citi rovnako a nevie uz bezo mna zit, xkrat mi to dokazal.. Ja viem ze sa kazdy teraz spyta, tak preco sa nerozvedie. Deti, hypoteka na spolocny dom, praca, a je nerozhodny.. Je o 15 rokov starsi.. Ale nepredstavujte si 70-ka :-)) viem ze sa obava, ze uz by mi neposkytol to co by chcel a vie ze ja by som chcela aj dieta a on sa uz na to vekovo akosi neciti.. Boji sa toho ze tych problemov by medzi nami bolo vela keby sa rozviedol.. Predsa vzrahy s detmi, financie.. Boji sa ze by nas to rozdelilo a ja by som to nakoniec olutovala. Ja zastavam nazor ze radsej nieco skusit a nech to nevyjde ako cely zivot lutovat ze sme to neskusili.. Ale popravde, uz som z toho neskutocne unavena.. Je nam dobre a ja si zelam aby to pokracovalo ale vzdy ker odo mna odchadza, je to neskutocne tazke.. Nechcem takto fungovat do konca zivota, len neviem.. Dokedy mam cakat aby sa rozhodol?? Ak mate niekto podobnu skusenost poradte prosim.. Mam mu dat posledne ultimatum a zatlacit nech sa rozhodne? Alebo sa na to vykaslat? Prerusit kontakty len tak? Som slaboch viem, velakrat som mu povedala ze je koniec ale nevydrzim vez neho... Alebo mam uzivat to pekne co je medzi nami a dufat ze ak na neho nebudem tlacit, sam sa rozhodne? Co by ste robili? Ukazat mu co ma v zivote zmysel, alebo sa len o tom porozpravat? Lebo ja mam pocit ze tie rozhovory nikam nevedu.. Uz mam pocit ze by bolo lepsie mu pripomenut preco sme sa do seba zalubili alebo rovno seknut.. Lebo ja citim ze som v bode, kedy musim ist bud na jednu stranu alebo druhu.. Bud s nim alebo bez neho.. Ale sama neviem co robit..
Dakujem kazdemu kto docital do konca a ak sa vam stalo nieco podobne, podelte sa o skusenost.. Ja uz som bezradna.. A prosim bez moralizovania.. Aj sama viem ze to nie je spravne a neda sa takto ist donekonecna..

Lary

kafe povedala a vysvetlila si to tak perfektne že už netreba nič povedať .A ďakujem za všetkých ktorý si pri tvojom príspevku uvedomia čo majú doma a hlavne že keď je koze dobre ide na ľad tancovať .

kafe

ach yo, dievča! Ja ti to teda vysvetlím, aj ked všetko tu už bolo povedané. Ale preložím ti jeho reakcie do pochopiteľnejšej reči.
"nevie uz bezo mna zit, xkrat mi to dokazal." dokázal ti prd makový. Žije s tebou?? Nežije, takže ti dokázal jedine to, že si pre neho jednoducho príjemná TÁ DRUHÁ a vždy len budeš. Ono ani tak nejde o hypotéku a manželku, ale zlomiť srdce svojim deťom kvôli sprostej ženskej? To chce naozaj bezcitnú sviňu. A on vôbec neni nerozhodný, on len v živote neni schopný takéto niečo urobiť. Lebo pozerať sa do urevaných očí svojim deťom nevyváži ani sex s tebou, ani život s tebou (lebo až taká vše úžasná nie si) ani nič. A on si je toho veľmi dobre vedomý.
"Boji sa toho ze tych problemov by medzi nami bolo vela keby sa rozviedol..." toto je presný zásah, zabil klinec po hlavičke. On si je vedomý toho, že nech má s manželkou akékoľvek problémy, krízu, nesúlad a neviem čo, s tebou by to bolo (v manželstve alebo teda v plnohodnotnom vzťahu) TO ISTÉ len v žltom. Mali by ste asi iné problémy a trecie plochy, ale chodiť z dažďa pod odkvap určite rozumné neni. Proste vôbec by rozvodom nezískal, rozumieš? Preto to ani nikdy neurobí (ak neni sprostý), lebo tebe to síce niečo dá, ALE JEMU VôBEC NIČ. Preňho má cenu len a iba váš milenecký vzťah, pár chvíľ spolu, spestrenie jeho života ale nie každodenný život, stereotyp a starosť o všetko.
"Je nam dobre a ja si zelam aby to pokracovalo" šak ono to pokračuje, veď ste spolu, nie? Užívaj si čo máš a ked ťa to jedného dňa omrzí, budeš chcieť dieťa alebo "normálny" život s chlapom, odídeš od neho. Ono to takéto intenzívne nebude stále. Počkaj rok-dva a... možno to prestane baviť teba. Alebo jeho. Alebo sa naozaj k tebe presťahuje a budete mať plnohodnotný vzťah (a budeš trieskať hlavu o stenu alebo vám spolu naozaj bude dobre:)
Zatlačiť na neho aby sa rozhodol?? Ha-ha-ha, ale veď on rozhodnutý JE. To, kvôli čomu sa hádate je, že on vie čo chce. A neni to to isté, čo chceš ty. Lebo potom by ste sa asi nehádali.
Prepáč ale "Ukazat mu co ma v zivote zmysel," to teda nedokážeš. Lebo NEMÁŠ DETI, NEMÁŠ ani len poriadny VZŤAH.. akože čo mu chceš ukázať?? Že si 1.000x lepšia ako jeho manželka? Nie, nie si. Že mu dokážeš vytvoriť lepší domov, krajšiu atmosféru? Nie nedokážeš. Že ho lepšie chápeš, ste spriaznené duše a veziete sa na jednej vlne? To všetko (i viac) ale už raz mal i so svojou manželkou a vidíš, opadlo to. Nevedeli si to udržať dlhodobo (to sa žiaľ stáva) a presne to isté sa JEMU môže stať i s tebou. On už raz niečo skúsil, preto sa tak nehrnie do ďalšieho skúšania. Skúšaj s niekym iným, alebo si to skús takto - postav dom, poroď dve deti a potom odíď za iným chlapom. Bola by si na hlavu "skúšať" niečo za takýchto podmienok, keď platíš tak obrovskú cenu a výsledok môže dopadnúť rovnako. Samozrejme, že jemu to za tú cenu nestojí za to. Vži sa trochu do jeho kože.

Takže zhrnutie na záver. Momentálne sa s ním rozísť nedokážeš, takže zbytočne robiť takéto drastické rozhodnutia. Daj tomu čas (2 roky?), tá intenzita vášho vzťahu a porozumenia časom opadne a keď sa to stane, rozídete sa potom. Alebo sa váš vzťah časom prehĺbi a vy naozaj skončíte spolu.

Lollka

No ja som nieco take nezazila a to ma vela krat balili zenaci, tito muzi boli pre mna vzdy tabu. Je stale dost slobodnych chlapov tak naco sa trepat niekomu do rodiny a snazit sa ju rozbit. On keby odisiel od zeny vela by stratil, aj ten dom by zostal jeho zene a detom. Stratil by tiez zrejme dobru zenu, deti by sa mohli pridat na stranu mamky a stratil by aj tie. Preco by to vsetko opustal ked moze mat vsetko, zenu, deti, dom a este aj milenku s ktorou sa moze obcas zabavit. Vie velmi dobre, ze ty by si ho tlacila do deti a za par rokov by mal to iste, co ma teraz, teba, vase deti, milenku s vynimkou toho domu, na ten uz asi tak rychlo nenasetri.

Allie

Dakujem vsetkym ktori sa zmysluplne vyjadrili.. Kazdy mate v niecom pravdu.. Bohuzial kto to nezazil nepochopi.. Je lahke odsudit tu druhu ako rozbija rodinu a chlapa ze si chce len uzit.. Ale nic nie je ciernobiele.. A preto ani cesta z toho kruhu nie je jednoducha.. Kazdopadne dakujem ze som sa mohla vyrozpravat a ze ste ma "vypoculi"... :-) Dali ste mi par myslienok na rozmyslanie..

Lary

Pripájam sa ku všetkým piatim príspevkom zo všetkými sùhlasìm lebo majù pravdu.Muselo by mu šibať aby odišiel od ženy teraz má vsetko a môže všetko stratit prečo by riskoval a vsádzal povedzme 400 aby získal 100 to nerobí nikto.Ak nechápeš ako som to myslel vysvetlìm
Žena......100
Dieta.......100
Dieta.....100
Ty...........100
Spolu......400
Ak by ta zìskal povedzme celù mala by si hodnotu200 ale mohol by stratit 300.ty(zena+deti)
VSÁDZAS 100 ale môžes ziskat 200.

Mesačný princ

Ty vieš čo chceš. Ty chceš jeho a ostaneš aj keby si v tom boji stále prehrávala. Všetko čo ti hovorí sú len výhovorky. Podľa toho, ako si to opísala tak s tebou byť nechce a kľudne sa vracia k manželke.

Neviem čo ti poradiť. Ty sa musíš rozhodnúť len ty!

A áno, ak chceš ešte deti a rodinu, tak si hľadaj niekoho iného. Som si na 100% istý, že s týmto tu ju mať nebudeš.

BJ

Ukoncit to, ak su tam uz deti, co najrychlejsie. Ak si slaba, obrat sa k Bohu, on Ti pomoze. Neprinesie ti to stastie, v skutocnosti, len stracas drahocenne roky mladosti, co by si mohla hladat niekoho slobodneho a byt stastna s nim, uz skutocne.

nemoralizujem

buď ber situáciu takú aká je, alebo odíď
...keď si do tohto išla vedela si zrejme že je ženatý. ber to stále tak isto-je ženatý
patrí svojim deťom ako otec a kym je ženatý tak aj manželke ako muž.
zbav sa pocitov ktoré si na začiatku vzťahu nemala
nemaj potrebu to meniť (nezmeníš to)
váž si chvíl keď ste spolu a nebuď sebecká (uvedom si, že nemáš na to právo brať otca deťom, manžela druhej žene)
keby tak velmi chcel, tak je s tebou. všetko ostatné sú len výhovorky

Asik

Poviem ti ze ten chlap sa nikdy nerozvedie je to slaboch.Chapem ze jedina kto sa trapi v tom vztahu si ty, porozmyslaj co bude o 10-15 rokov kde sa vidis.Planujes mat asi rodinu partnera vsak?Teraz si len jeho milenka a tak to aj ostane musis sa s tym zmierit pretoze jemu to tak vyhovuje.Rozhodnut sa musis ty co dalej on sa uz rozhodol ma zenu deti hypoteku atd, uz ti dal najavo ze snim ta asi buducnost necaka.

kiddo

viem ze sa obava, ze uz by mi neposkytol to co by chcel a vie ze ja by som chcela aj dieta a on sa uz na to vekovo akosi neciti.. Boji sa toho ze tych problemov by medzi nami bolo vela keby sa rozviedol.. Predsa vzrahy s detmi, financie.. Boji sa ze by nas to rozdelilo a ja by som to nakoniec olutovala.

Tymito srackami ta krmi? :-DDDDDD

Ma ta u prdele, o nic ine nejde. Pochopis, az sa raz rozidete.