Byvala radodajka

Príspevok v téme: Byvala radodajka
Minulost

Pekny den vsetkym.
Som rada, ze ste si tento prispevok vobec otvorili. Potrebujem pomoct..
Vsetko to zacalo mojimi sedemnastinami. Nasla som si uzasneho chlapca, milovala som ho nadovsetko. Planovala som s nim buducnost, deti. Vravel mi, ze si ma vezme a budeme navzdy spolu. Verila som mu kazde slovo, milovala som ho a na to, ze ho raz mozem stratit som ani nemyslela, lebo som si to nedokazala predstavit.
Lenze raz sa stalo.. Otehotnela som. Rodicia boli nahnevani. V tom case som uz dovrsila 18. Akonahle sa to priatel dozvedel, zlakol sa, opustil ma a odvtedy o nom nic neviem.. Bola som uplna na dne. Neskutocne som sa ozrala. Aj som na to doplatila.. O dieta som prisla. Bolelo to. Vsetko. Velmi. Vtedy mi pomohla kamaratka. Nenavidela som chlapov a chcela som pomstu. Zacala som vyuzivat skoro kazdeho, ktory mal o mna zaujem. Kamaratka mi aj radila, nech sa spamatam, ale marne.. Skolu mam, dokoncenu obchodnu akademiu. Mohla som sa aj uplatnit lepsie. Ale ja som zacala v.. Bordeli.. Ano, hanbim sa za to a bola to moja najvacsia zivotna chyba. Ked to moja kamaratka zistila, strasne na mna kricala, ze sa spravam ako mala. Ze mam zabudnut, najst si normalnu pracu, normalneho chlapa a zacat zit plnohodnotne. Lenze mna to nastvalo a prerusila som s nou vsetky kontakty. Dnes viem, ze mala pravdu. Niekolko rokov som sa zivila ako (ano, priznavam to) stetka. Teraz mam 32, pracu upratovacky na ZS, prisla som o kamaratov aj rodicov. V skole to o mne vedia vsetci zamestnanci a aj mnohi starsi ziaci. Kazdy, kto ma pozna, si na mna ukazuje. Chlapi z regiona ma nechcu. Kazdy z nich bol v tom bordeli aspon raz a spoznavaju ma.
Prosim, ako to mozem zmenit? Nechcem takto zit. Chcem si zalozit rodinu, uz mi pomaly ale isto tikaju biologicke hodiny. Ale.. Ako to urobit? Kto by chcel za zenu byvalu ku*vu? Ved nikdy nevies, kde ta podvedie, komu vsetkemu uz dala/da a ci od nej nieco nechytis..
Da sa nemozne? :(

Bani

Ahoj..prispevok je uz stary,ale komentovany kocom jula...
Dufam ze si sa uz z toho nejako dostala.to ze si robila dievca za peniaze ...co je na tom??? Kolko z tych co na teba ukazuju prstom sami vyuzili tieto sluzby?keby nebol zaujem o to nikto by to nerobil...
Ja osobne sa priznam som chcel zenu ktora robila tuto pracu..ono je to uplne ine ked mam mat v postely skusenu fantaziam otvorenu zenu ako nejake poleno...navyse take zeny si vazim pretoze dokazu byt velmi poslusne a verne...tazko to tu vysvetlit iba napisanim... v kazdom pripade maj ich na haku a ked mas zaujem napis mi :) ja 33r sport sympos ;) shitiak@azet.sk

GOING

Čo bolo, bolo.
Presťahuj sa ako už bolo písané a nezaťažuj sa minulosťou a okolím. Zbytočne ťa to brzdí v napredovaní vo všetkých oblastiach vzťahových aj pracovných.

Zameraj sa na PRÍTOMNOSŤ a BUDÚCNOSŤ. To je pre teba dôležité.
Chce to urobiť radikálnu zmenu.

Stelka3

Janko daj mail, poslem ti pozvanku do Warxtremu, je to na dark internete, uz je uzavrety, no ja som clenka a HP5 tam je ako som kvoli tebe kukala :)

murivo

dievca keby ti ludia vedeli kolko je takych radodajok co aj vydate su, rozvedene aj deti maju a predsa. Muzi su v praci zatial co ony....
A to su medzi nimi ucitelky a mozno aj na tej skole sa najdu take, to urcite minimalne dve...
lekarky a jednu taku poznam, sekretarky, uradnicky, casnicky, podnikatelky....
Ty si s tym skoncila ale ony to robia za chrbtom manzelov a partnerov...

uterak

Dobre napisali vsetci, co ti radia opustit rodne mesto a odstahovat sa niekam daleko. Prakticky tebe nic nebrani odist do takeho Nemecka, vsak aj tam mozes robit upratovacku a za ine peniaze. Pre Nemca tuziaceho po rodine, ktory uz je starsi a zabezpeceny a za svoj pracovny zivot nadobudol majetok, dom ma a vsetko, len zena mu chyba... pre takeho je ale, ze fakt brutalne tazke najst si zenu - Nemku. Lebo Nemky su take ine, no proste nechcu rodit deti. U nich je na prvom mieste vysoka skola, studium, emancipacia a najdenie si dobre plateneho jobu prinaleziaceho VS vzdelaniu, aby boli financne sebestacne ako zeny, potom samozrejme antikoncepcia a uzivanie si dobreho sexu... pricom chlapov beru iba ako sexualne hracky, nie ako rovnocennych partnerov na zalozenie si rodiny, ktoru si zalozit nechcu. Cize Nemec, ktory vazne uvazuje o manzelstve a o detoch, prakticky nema inu moznost, len si vziat za zenu cudzinku a tych je tam neurekom. Ale oni tiez rozlisuju medzi pojmom cudzinec a cudzinec. Jak by si mal zobrat zabezpeceny Nemec cernosku utecenkynu odkialsi z Afriky a este aj moslimku so zenskou obriezkou, s hustym ciernym pralesom v podpazusi a tam dole, tak to si radsej vezme Slovenku - peknu, oholenu, cistotnu a vonavu a bez zenskej obriezky a bez burky na hlave. Pravdiva rozpravka: Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna mlada pojasena teenagerka, ktora ani nedokoncila strednu skolu. Lebo chodila sexovat po diskotekach. A po*ebali ju cele Zlate Moravce, cela Nitra a okolie :) Kdesi v 18tich sa s tym, ze sa jej ratala iba ZS a zle znamky na vysvedcku z nej, pobrala mlada dama do Nemecka. Povedalo sa, ze opatrovat. Nevedno, co tam robila naozaj, ale dnes je vydata za bohateno Nemca a ma s nim asi 4 deti. A co? On je s nou stastny, ona s nim tiez a co tam po ludoch, nech si klebetia a nech si ohovaraju, kolko chcu. On bol rad, ze vobec nasiel taku, co je ochotna deti rodit. A fakt mu nevadilo, ze je zo Slovenska. Ci poznal jej minulost, tazko povedat. Prostitutku asi oficialne akoze nerobila, ale pubertu mala viac, nez burlivu. Ale to si on nema ako overit :)

pavel y

Za 1. - za to, že si otehotnela s chalanom, s ktorým si sa zrejme dlho nepoznala, môžeš aj ty. Takže nehádž všetku vinu len na neho.

Za 2. - tvoja skúsenosť ťa neospravedlňuje v tom, že si robila kurvu. Určite si si to patrične užívala, kým si bola mladšia a krajšia - sex aj prachy. To by si však nebola ženská, aby si svoju hlúposť sama pred sebou aj pred inými nejako neospravedlnila...

Marosko-n

Dobrá rada , odsťahuj sa aspoň o 250 km od miesta kde ťa poznali ako bordelhviezdu.
A tam začni nový život.