Pekny den vsetkym.
Som rada, ze ste si tento prispevok vobec otvorili. Potrebujem pomoct..
Vsetko to zacalo mojimi sedemnastinami. Nasla som si uzasneho chlapca, milovala som ho nadovsetko. Planovala som s nim buducnost, deti. Vravel mi, ze si ma vezme a budeme navzdy spolu. Verila som mu kazde slovo, milovala som ho a na to, ze ho raz mozem stratit som ani nemyslela, lebo som si to nedokazala predstavit.
Lenze raz sa stalo.. Otehotnela som. Rodicia boli nahnevani. V tom case som uz dovrsila 18. Akonahle sa to priatel dozvedel, zlakol sa, opustil ma a odvtedy o nom nic neviem.. Bola som uplna na dne. Neskutocne som sa ozrala. Aj som na to doplatila.. O dieta som prisla. Bolelo to. Vsetko. Velmi. Vtedy mi pomohla kamaratka. Nenavidela som chlapov a chcela som pomstu. Zacala som vyuzivat skoro kazdeho, ktory mal o mna zaujem. Kamaratka mi aj radila, nech sa spamatam, ale marne.. Skolu mam, dokoncenu obchodnu akademiu. Mohla som sa aj uplatnit lepsie. Ale ja som zacala v.. Bordeli.. Ano, hanbim sa za to a bola to moja najvacsia zivotna chyba. Ked to moja kamaratka zistila, strasne na mna kricala, ze sa spravam ako mala. Ze mam zabudnut, najst si normalnu pracu, normalneho chlapa a zacat zit plnohodnotne. Lenze mna to nastvalo a prerusila som s nou vsetky kontakty. Dnes viem, ze mala pravdu. Niekolko rokov som sa zivila ako (ano, priznavam to) stetka. Teraz mam 32, pracu upratovacky na ZS, prisla som o kamaratov aj rodicov. V skole to o mne vedia vsetci zamestnanci a aj mnohi starsi ziaci. Kazdy, kto ma pozna, si na mna ukazuje. Chlapi z regiona ma nechcu. Kazdy z nich bol v tom bordeli aspon raz a spoznavaju ma.
Prosim, ako to mozem zmenit? Nechcem takto zit. Chcem si zalozit rodinu, uz mi pomaly ale isto tikaju biologicke hodiny. Ale.. Ako to urobit? Kto by chcel za zenu byvalu ku*vu? Ved nikdy nevies, kde ta podvedie, komu vsetkemu uz dala/da a ci od nej nieco nechytis..
Da sa nemozne? :(
Byvala radodajka
Az na to, ze ,,slapat,, a ,,robit v bordely,, je dost velky rozdiel
asi ako robit upratovacku za par eur a mat vlastnu firmu... Fake tema.
taktonebude. Poznam z realu jeden manzelsky par kde ju este on vozil do bordelu, kde ona "pracovala". A bolo to od ih trvaleho bydliska iba kusok. A zhodou okolnosti realne pracovala robila pre jednu upratovaciu firmu (ale oni upratovali firmy podniky). No ona mala iba zakladku, lebo uz od strednej slapala takze si strednu nestihla ani dorobit
vymyslená téma.
Mam kamosa, raz bol v bordeli, spoznal tam jednu babu, zacali spolu chodit, vytiahol ju odtial a vzal si ju za zenu. Vsetci sme to o nej vedeli a vsetci sa k nej spravali normalne. Kto je dospely aj rozumovo berie to normalne. Je to jej vec, ona vie preco tam bola. Dolezitejsie podla mna je, ze chce, a aj ty, zit normalne.
Kazdy robi predsa chyby.
Ic prec, do ineho mesta, kde zacnes odznovu. Minulosti vsak neujdes, je to uz tvoja sucast. V prvom rade sa ty musis s tym zmierit, prestan si vsimat debilov.
Inak ja denno-denne stretavam tolko kuriev a su to hlavne muzi, lebo to je charakter.
Ludi nesudim a ani sa do nich nestaram.
Ziadna baba tej doby neni natolko tupa ze v meste kde byva bude aj robit v bordely. V 32 nehovor ze si odkazana na pracu upratovacky!!ziadna baba odtial nepojde v 30tich robit upratovacku,ked je zvyknuta na peniaze a uplne iny zivot, to vies komu hovor!! Fake tema ojeb. Blbost. Este ze decka v skole to vedia...a odkial prosimta?aj oni tam chodily? Ziadny chlap ktory tam bol nebude riskovat aj keby ta poznal... pretoze tam sa robia zaznamy, pouzivaju sa plat karty a ine nieje problem na zenateho klienta keby robil tebe problemy vytiahnut dokazy, protiutok...tiez ma zaraza ze sama seba nazves stetka radodajka..v bordeloch sa zasadne nejebe ale ojebava!! toto je FAKE TEMA, VYMYSEL
čím skor sa zbal a odíd preč... nechces snád robiť upratovačku do konca zivota..?
ked nemás kamaratov, rodinu, nič ta tam nedrží,..
bud silná,.. najdi si na nete prácu najlepsie aj s ubytovanim niekde o 200km dalej... alebo ak mas odvahu chod do zahranicia ak vies jazyk,.. tiez nie je problem najst prácu s ubytovaním...
ale niečo rob,...lebo niekte začať musíš..
a tam kde si teraz nič nove nenajdeš, kazdy bude len prstom na teba ukazoať...
Ahoj. Jedine riesenie je odchod. Lebo myslenie spravanie a pristup ludi tam kde teraz zijes k tebe - nezmenis. Ak to aj niekto o tebe vediet nebude, postaraju sa zas o to ludia a povedia aj co nevedia. Aj navyse.
Takze odid. Prec, do ineho mesta kraja, na uplny opak republiky.
Co najdalej. Toto je vsetko v ramci SK.
Ale ak ta tu nic nedrzi, odid aj inde. Cechy, ci uplne prec do zahranicia.
Pozri. Kazdy moze spadnut, klesnut. Dolezite je, ze si vstala a neostala v tej spine, ze si cista, nie si zavisla od drog, ze netrpis na pohl.choroby, si OK ai.
Chces zit inak, uz aj zijes. No najst si seriozny vazny vztah, mat dieta rodinu - hladaj na novom mieste kde sa rozhodnes zit a zacat odznova.
Toto vsetko sa ti najlepsie podari niekde uplne mimo, kde nebudu na teba ukazovat prstom, kde ta nebudu poznat. Ver, aj tvoje dieta by to malo tazke tam, kde teraz si.
Spal za sebou mosty a zacni nanovo inde. Vsetko dobre
Je veľa ludì podobne akebo horšie na tom ako ty.Preto myslím horšie lebo maju napr.deti nejakého darmožrâča vedla seba kopec dlhov závislosť na niečom a nemožnosť odpùtať sa od rodiny ktorá ich navyše ešte zneužìva .....atď.Neviem nakolko uprimne a presne si opìsala svoj životnýprìbeh ale .....Ak nemáš deti je to ovela lahšie začat niekde kde ta nikto nepozná.Navyše je to jediná možnosť ako začať z čistým stìtom niekde .Oveľa ťažšie je odísť od priatelov od rodiny.Ďalej ak mâ človek zàzemie prácu atď tak isto je to ťažsie.Taku pracu ako robìš nájdeš hocikde.Odìț niekde prec najdi si nových priatelov a máš to .Nehovor že sa to nedá .
Nerozmyslala si odist do ineho mesta alebo mimo sr a zacat novy zivot?