Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mladší chalan-staršia žena

Príspevok v téme: Mladší chalan-staršia žena
len3

. ženy, mali ste zaujem už o mladšieho chalana kde velky rozdiel až 10 a viac rokov-dali by ste to najavo, aj keď by bol o toľko mladši ? Myslim aj len na sex, nie vztah.
A muži-ako by ste zareagovali, keby sa do vas o toľko staršia zaľubila. Alebo len chcela sex a ine. Vadilo by vam to? (predsa len už vrasky, povadla koža aj vytahana .... a ine.) Napíšte mi vaš nazor.

len3

Nie, za nikym nepalim len ma zaujimaju nazory. Hlavne mužov.
Nepytam sa na 50ročne, ale mladšie, nie až tak stare. 35+ ako to beru mladši muži, taky 23-28ročny ... :)

a_dr1a

Ja som obklopena hlavne mladymi ludmi. Moja kamka mala pred mesiacom narodky 22r ale strie celulitidu ma taku, ze ja taku nemala nemam a to mam dobre po 30tke
A to nie je jedina, je ich viac. Spolu chodime von, na akcie kulturu zabava nakupy ai, travievame spolocne vela casu. Zapadam k nim a malokto mi tipuje vek aky skutocne mam. Neviem, kde si vzal/a vyzor opis zeny ako ty uvadzas :D Ked aj poznam zeny v takom veku, tak sa lepsie udrziavaju vyzeraju lepsie ako mnohe dnesne mlade babenky. Makaju viac na sebe nez mlade. Skor vyzeraju ako Catherine Zeta-Jones vo filme Sexy 40, ci herecky zo serialu Sex v meste ai.
Mam skusenost (zena starsia a muz mladsi) s ovela cacsim vek.rozdielom, ale tam to bolo o vztahu laske citoch. A nie ze si chce zajacik uzit vyskusat ai. Takychto najdes cele more)) Aj sa ti sami budu nukat podkladat. Ak chces prave toto tak do toho pod, ale ja by do takehoto nesla. Zalezi, co chces a co hladas ocakavas

lienka777

Moje ty by si chcel? ŽEnam ide o viac ako sex ,porozumenie a lasku.
10 ročný rozdiel nie je rozdiel.Dnešne 40-50 rocné ženy, vyzeraju výborne, a nemajú vyťahanú kožu, maju pevnu. Aj 20 ročné maju celulitidu.
Netreba urážať, To si robiš srandu alebo niečo chceš.
Možno ty vyzeraš horšie.Na veku nazáležíi.Ide o niečo iné.
Maš pokrivene nazory.Kolko maš rokov, chlapček, ked takéto elementárne veci nevieš?

lienka777

Moje ty by si chcel? ŽEnam ide o viac ako sex ,porozumenie a lasku.
10 ročný rozdiel nie je rozdiel.Dnešne 40-50 rocné ženy, vyzeraju výborne, a nemajú vyťahanú kožu, maju pevnu. Aj 20 ročné maju celulitidu.
Netreba urážať, To si robiš srandu alebo niečo chceš.
Možno ty vyzeraš horšie.Na veku nazáležíi.Ide o niečo iné.
Maš pokrivene nazory.Kolko maš rokov, chlapček, ked takéto elementárne veci nevieš?

emilia55

10 rokov je veľký rozdiel ak je žena staršia :( ak by to bolo opačne tak si myslím že by to bolo ok ale takto nie.. chalan si len chce dokázať že zbalí každú aj staršiu

Lollka

Ja ak mam hovorit len sama za seba tak do takeho vztahu by som nesla a tiez nie som typ, co vyhladava len sexualne znamosti. Teraz ma bali jeden o 10 rokov mladsi, nemyslim ze mu ide o vztah, sam povedal, ze chce vyskusat starsiu zenu. Tak nech si nejaku vyskusa ak mu nejaka da, ja o neho zaujem nemam.

wreck

no sice neviem co konkretne sa deje, ale napisem ti aj tak, ze sa vo svojom prispevku zaoberas nepodstatnymi vecami. ziadne vrasky a vytahana koza nemaju nijaky vplyv na to, ako to tym dvom spolu ide. jedine na com zalezi je ako sa zladia, ci sa vzajomne pritahuju, ci maju podobne preferencie v sexe, atd. vtedy tych 10+ rokov nehra ziadnu rolu. okrem toho zena vo vekovom rozpati, ktore uvadzas, je vyzreta. ma naplno rozvinutu sexualitu, pozna sa, vie co by chcela, vie co by nechcela, tazi z toho, ze uz ma nieco prezite.

ak sa bojis toho, ze v takom veku je uz 'vytahana', je to nezmysel. nic take sa nedeje. posva je ovladana svalmi a tie sa daju trenovat. sex s takou zenou, ba aj starsou, vie byt neuveritelny. doslova sa ti pri orgazme vypina mozog, uvedomujes si, ze si nepamatas kratke casove useky, ze po orgazme na par sekund odpadnes na nu, bud do mikrospanku alebo kratkej straty vedomia. su to uplne transcendentne stavy, niekedy az nechapes co sa ti to deje s hlavou.

musi tam byt zladenie a najma chut, tuzba dat seba tomu druhemu. ked obaja myslia len na svoj vlastny prospech, je to nanic a k uvedenym stavom sa to ani len nepriblizi. nehovorim, ze s dvadsatrocnou kraskou sa toto zazit neda, ale hovorim, ze so 40+ celkom urcite ano, ak su splnene spominane kriteria na oboch stranach.