Mladší chalan-staršia žena

Príspevok v téme: Mladší chalan-staršia žena
len3

. ženy, mali ste zaujem už o mladšieho chalana kde velky rozdiel až 10 a viac rokov-dali by ste to najavo, aj keď by bol o toľko mladši ? Myslim aj len na sex, nie vztah.
A muži-ako by ste zareagovali, keby sa do vas o toľko staršia zaľubila. Alebo len chcela sex a ine. Vadilo by vam to? (predsa len už vrasky, povadla koža aj vytahana .... a ine.) Napíšte mi vaš nazor.

emilia55

Určite to nemôže dlhodobo fungovať keďže ženy dospievame oveľa rýchlejšie takže aj skorej čakáme od toho vzťahu niečo viac ako muźi :) na tom ale nie je nič zlé

Prezyvka055

Jedno prislovie hovori ze: na starej p... dobre sa cvici :D.
Ale no neviem, ja by som to neriskoval. Osobne sa mi viac pacia mladsie vyzorom.

Barboreenka

Mam kamaratku, ktora bola asi 3 roky z mladsim chalanom ale potom to aj tak stroskotalo, kedze ona ocakavala nieco ine od neho. Podla mojho nazoru nikdy zena nevydrzi s mladsim chalanom. Jedine s takym, ktory je fakt vyspeli (ale takych je malo)

emilia55

Prečo by nemal mať aj na nejakú normálnu ženu ? Sú určite aj staršie normálne ženy ktoré si radi užijú s niekým mladším aj keď ich je určite strašne málo

Yak

Chlapce TY ked chces starsiu tak by si to mal skusit jedine na nejaku primitivku, na taku mas. Podla tvojich reakcii ako ta citam mas sancu jedine u takych. Ale take sa najdu neboj. Vies nie je zena ako zena. To ci objekt tvojho zaujmu je primitivka nezistis podla vzdelania a kariery, pozor. To ti pripominam v pripade moznosti ze ides po nejakej udajnej pokladnicke. Sleduj povahu, spravanie, nie karieru, vzdelanie. Pica moze mat aj dva tituly a zena co za nieco stoji moze mat len ucnovku. A plati to aj naopak, zena co za nieco stoji moze mat tie dva tituly a pica ucnovku. Cize v preklade = sleduj povahu a chod po primitivkach.1 z 10 ti snad da. Ked vyzeras dobre mozno 5 z 10.
Aj starsia co za nieco stoji sa da zbalit ale na take ty nemas. Takze ked sa ti zadari potom sa prid pochvalit.

emilia55

Ten sex si myslím že nebude fungovať úplne dobre keď je tam taký rozdiel, chalan bude ešte skúšať kadečo nové a to pre takú staršiu Lady nebude ono.