. ženy, mali ste zaujem už o mladšieho chalana kde velky rozdiel až 10 a viac rokov-dali by ste to najavo, aj keď by bol o toľko mladši ? Myslim aj len na sex, nie vztah.
A muži-ako by ste zareagovali, keby sa do vas o toľko staršia zaľubila. Alebo len chcela sex a ine. Vadilo by vam to? (predsa len už vrasky, povadla koža aj vytahana .... a ine.) Napíšte mi vaš nazor.
Mladší chalan-staršia žena
pozri si fotky dnes 40 od 25 niekedy nerozoznas.
Myslim že ked je niekto 35 a ten druhy 25 tak to tak nerieši,ale až ked je niekto 5O a 40 tak to rieši, alebo sa boji, lebo ten rozdiel može vidno,ale nemusí.
A čo sa týka sex, mladý poznavaju, a starši su kludnejši v tomto,
aj tam je kvalita ale jasne že s laskou.
pozri si fotky dnes 40 od 25 niekedy nerozoznas.
Myslim že ked je niekto 35 a ten druhy 25 tak to tak nerieši,ale až ked je niekto 5O a 40 tak to rieši, alebo sa boji, lebo ten rozdiel može vidno,ale nemusí.
A čo sa týka sex, mladý poznavaju, a starši su kludnejši v tomto,
aj tam je kvalita ale jasne že s laskou.
zbaliť a vyprášiť staršiu nieje problém
Stačí k tomu trocha alkoholu a správne dotyky na správnych miestach plus atmoška kde ju zavedieš robí tiež svoje. A podľa mňa by každá jedna podľahla ak je chlapec ešte aj príťažlivý :-D
Illy, toto?
www.zdravie.sk
Nazory zien su nepodstatne? No ked budes chciet vyprasit nejaku starsiu tak bude velmi podstatne ci do toho ona chce ist. Takych chlapov co by chceli vyskusat starsiu je mraky.
aj mne sa zdá že či sa nepýta ten čo poškuľuje po tej pokladničke z potravín :-DDD
Ale je to jedno, pozri chlapče, ja ti poviem tak, môžeš si začať so staršiou.. prečo nie? Keď môžu 50 roční muži súložiť a zakladať rodiny s 20 ročnými žabami prečo by nemohli 25 roční mládenci súložiť s 40 ročnými ženami? Prečo? Keď môžu jední, môžu aj druhí nech je tá rovnoprávnosť nie?! :-D
A čo sa týka výzoru tak si vedle jak tá jedle. Robil som jeden čas maséra a nechci vedieť aké majú rozkysnuté zadky a stehná 20 ročné baby. Ten ovislí tuk na stehnách a celulitída je aj na tele 20 ročných slečien ak sú stučnelé. A zase masíroval som aj 35 a viac ročné ženy a boli medzi nimi aj také čo by mohli konkurovať 20tníčkam. Takže nesúď podľa veku najmä nie v dnešnej dobe kedy mnoho žien po 30ke vyzerá mladšie ako dnešné 18tky.
ako sory ale ked vidim ake su dnesne mlade baby tucne celulitidove tie starsie vyzeraju castokrat omnoho lepsie... zaujimave ze ked si muz vezme o 30 rokov mladsiu tak to vobec nikto uz neriesi ale akonahle je zena starsia co i len o rok tak na slovensku sa z toho ide kazdy pokakat... uz by sme tie nazory mali zmenit konecne nieje 10 storocie ... dolezite je aby boli ludia stastny vek je len a len cislo....darmo budu dvaja na oko dokonaly par vekovo , vyzorovo ale ked su tam ine defekty mozu ist vsetky tieto krasne veci nabok....
no ja mam 31 a chalan 23 a tiez vaham ci do toho ist :( ale ja vyzeram mladsie ako on a on zase starsie na svoj vek. takze nikto by to neriesil. asi len ja :/
Nemam žiadne. A pytam sa ja.
Wreck odpovedal k teme presne -z pohladu muža. Ženy vlastne ani pisať nemusia, ich nazor je tu nepodstatny :D
Tak vidis nazory - su roznorode a aky mas na to nazor ty ci skusenost?