Stále som hladná

Príspevok v téme: Stále som hladná
Denaaa

Ahojte... asi pred mesiacom som začala cvičiť a samozrejme aj zdravo jesť. Lenže som stále hladná. V kuse proste aj keď sa najem o štvrť hodinku cítim hlad. Snažím sa obmedzovať sladké, jedine v káve cukor si dovolím. Občas zhreším nejakou tou maličkosťou, veď to telo potrebuje. Ale proste stále a stále som hladná. Naraňajkujem sa a už skoro počas tých raňajiek sa teším na to, ako budem desiatovať, pri desiatej už rozmýšlam nad obedom...skoro celý deň mysím len na jedlo. Aj keď nemám na nič chuť, cítim že mám prázdny žalúdok. Neviete mie niekto poradiť? Už som z toho zúfalá.

Ipsik

Si to zober z trochu iného uhla pohľadu. Chudnutie nie je o tom, že čo budem jesť, aké jedlá budem jesť, ale je to o tom, ako nejesť. Stále myslíš na jedlo preto, lebo tvoj žalúdok vysiela signály do mozgu, aby si stále jedla a vieš prečo? Je tomu tak preto, lebo tvoj žalúdok je zvyknutý na väčšie dávky, ako mu aktuálne dodávaš. Mala by si nejaký ten deň jesť len minimum, aby sa ti žalúdok trochu stiahol. Potom už nebudeš potrebovať až takú vôľu, aby si prekonala pocit hladu. Aj keď to všetko dodržíš tak, ako som ti poradil, tak aj tak to ešte nemusí veľa znamenať. Nemusia ťa pustiť ďalej gény a s tým potom už nenarobíš nič a už keď, tak len na krátku dobu. Potom príde aj tak známy džo-džo efekt a je po paráde.