Ahojte,chcem sa vas spytat ci ma niekto podobny "problem". Mam nizky tlak tak cca 100/70 -60... a vysoky tep ten sa pohybuje od tych 70-100. Kdesi som citala,ze to pri nizkom tlaku byva. Nesposobuje mi to problemy,necitim nejake silne busenie,ale ked si zmeriam tep tak vacsinou je to priemer tak okolo 80. Myslite ze je to ok alebo treba zajst k dr? Co som si to vsimla to trva mozno uz aj pol roka.dakujem
Vysoky tep
lebže ona to nema stale tých sto veď to uviedla.ma aj menej. To musí byť dlhodobé vysoke, muž ma tep vyšší ako žena.
Ktovie čo si robil v tom čase,po prebudení,nebol si nepokojný.
Lieky sa rozpustia v žludku, s potravou- akým zazrakom idú do ciev aby ten organizmus ovplyvnili, neješ inú potravu, možno viac piješ- to hovoria pri kontrolach piť.
Zazračna pilulka neexistuje.,raz je to tak inak tak.
lebže ona to nema stale tých sto veď to uviedla.ma aj menej. To musí byť dlhodobé vysoke, muž ma tep vyšší ako žena.
Ktovie čo si robil v tom čase,po prebudení,nebol si nepokojný.
Lieky sa rozpustia v žludku, s potravou- akým zazrakom idú do ciev aby ten organizmus ovplyvnili, neješ inú potravu, možno viac piješ- to hovoria pri kontrolach piť.
Zazračna pilulka neexistuje.,raz je to tak inak tak.
Ja som mával po prebudení pulz 90-110. Nakoniec po internom vyšetrení som dostal lieky a už mávam do 80..
Nad 90 v pokoji sú už vysoké čísla a srdce zbytočne pracuje a namáha sa.
Ked to maš od 60 70 80 A niekedy len 100 tak je to v poriadku.
Sportovcom pri športe vybehne aj na 200.
Aj ked sa clovek boji.
Viac tekutín piť.Norma je norma..
novorodenci cca 120-150,1-5 ročné 90-120, deti 3-15 ročné 70-100-,cca-60-100-- dospelý.Človek sa počas života vyvíja a rastie, tak su aj odchylky.
To je len priemer to neznamená ked sa to vuchyli hore alebo dole tak je problém. musela by si pocitovat,
Tlak mas dobry, pit vody viac pre lepšiu činnost všeobecne.
Myslim že sa nad tým nmusíš zamýšlať.Kludne si ži
Počas choroby sa mení tlak a pulz,ked sa bojíme , podľa toho čo jeme.atd netreba nad tým špekulovať
Ked to maš od 60 70 80 A niekedy len 100 tak je to v poriadku.
Sportovcom pri športe vybehne aj na 200.
Aj ked sa clovek boji.
Viac tekutín piť.Norma je norma..
novorodenci cca 120-150,1-5 ročné 90-120, deti 3-15 ročné 70-100-,cca-60-100-- dospelý.Človek sa počas života vyvíja a rastie, tak su aj odchylky.
To je len priemer to neznamená ked sa to vuchyli hore alebo dole tak je problém. musela by si pocitovat,
Tlak mas dobry, pit vody viac pre lepšiu činnost všeobecne.
Myslim že sa nad tým nmusíš zamýšlať.Kludne si ži
Počas choroby sa mení tlak a pulz,ked sa bojíme , podľa toho čo jeme.atd netreba nad tým špekulovať
Tak skus na zapasti aj na krku a porovnaj.
Ked ti nebuši tak by to nemalo byt nič strašné. Niekolko dni po sebe
Tak skus na zapasti aj na krku a porovnaj.
Ked ti nebuši tak by to nemalo byt nič strašné. Niekolko dni po sebe
Nie ja praveze necitim ziadne trochu panie ani busenie... nahodne som nato prisla... vyskusam este rano po prebudeni zmerat a uvidim co to spravi
Ked si dlhodobo v klude, meraj, najlepšie po prebudení, a ked to bude vysoké stale tak si chod dat urobit EKG.
Ja mam po prebudeni 60,,70, 80.Teraz som v domacom prostredí
dlhodobo klud, len chodím a občas niečo urobím mam 80.Ked zacnem gruntovať bude vyšší.Merala som tepnu na krku.
Niekedy može byť na zapastí menej,tak skus tam.Na krku je hlavná tepna, tam može byť vyššie.
Trepe ti srdce?
Ked zacnem cvičiť behať bude aj 160...rozumieš? alebochodiť a zabezpečovať veci.
Kď budeš mať dlhodobo v klude bez stresu. na zapastí napr. 100 daj si urobiť EKG.. Nemože byť furt 100, neješ nejaké veci ktoré to zvyšuju, lieky?
No ja sa snazim merat po chvilkovom pokoji... to mavam vacsinou 70-80... hned po prebudeni som si este nemerala... no sem tam neviem mozno aj nejaky vnutorny stres a hned mam aj nieco malo cez 100.. ale ja necitim nejake extra busenie...