Je rozumné kupíť lacný bežiaci pás?

Leveland

NAJMENEJ STRATÍŠ AK SI KÚPIŠ ČO NAJLACNEJŠÍ.LEBO AJ TAK BEHAŤ NA ŇOM NEBUDEŠ!!!!!!!!!!!!!
Čiže odpoveď znie oplatí áno.

pedag1

Lacné mäso psy jedia. Ver mi, že ak už niečo chceš a už si si aj rozmyslela, že to chceš, tak si kúpiť niečo kvalitnejšie a stabilnejšie a nie nejaký shit, potom sa ti to bude kaziť a pod. a investuješ do toho napokon toľko, koľko by si dala za drahší. Ja si už zabehať nemôžem, pesničku Don´t stop me now mám síce rád, ale dokončiť beh zrážkou s osobným motorovým vozidlom sa mi už nechce po tretíkrát zopakovať. Musím brať ohľad:-D

behatvonku

Súhlasím s väčšinou príspevkov podomnou, radšej treba ísť zabehať vonka, keď budete behať na páse, nezlepšíte si tak kondíciu, ako behom vonka a navyše ušetríte nejaké peniaze a ešte bežiace pásy robia strašný hrmot a samozrejme aj strava je dôležitá a nerobím sa múdrym, ale o behu viem takmer všetko.

iy

Nikdy nepochopím, načo sa k otázke vyjadrujú tí, ktorí nemajú čo povedať... Na jednoduchú otázku ani jedna relevantná odpoveď... Názor pre a proti už zrejme má pani vyriešený, nepotrebuje blbé pripomienky. Tie môže napísať zrejme len taký človek, ktorý vidí len sám seba a svoje potreby. Nechápe, že niekto môže mať zdravotné obmedzenie (alergik, alebo po operácii... ako máme v rodine, prípadne iné...), alebo môže mať priestorové obmedzenie (ja napr. ošetrujem 90- ročnú babičku, nemôžem si ako niekto hocikedy nájsť hodinu vzdialiť sa z domu... aj keď v dome mám dosť času, čističku vzduchu a v zime aj zvlhčovač...), môže to byť aj časové obmedzenie (napr. niektorá mamička je rada, že sa dieťa hrá, alebo zaspalo, tak si môže rýchlo obuť tenisky a kým sa nezobudí, zabehať si..). Nie každému vyhovuje behať v mraze, zime, daždi, po sídlisku plnom výfukových plynov, alebo v noci... Nie každý má peniaze, alebo dostupnosť na posilku... Komenty ako: "choď von a pod." môže napísať len primitív. Taká výpoveď nemá žiadnu váhu, aj malé dieťa vie, že za ideálnych podmienok je lepšie behať vonku ako behať dnu. Ale ak sa niekto rozhodol pre kúpu bežiaceho pásu, asi má na to dôvod. Asi to nebude tak nerozumné, keď sa ich predáva toľko.
Predsa otázka neznela, či kúpiť, či nie, ale či je rozumné kúpiť lacný pás. Za mňa môžem povedať, že tiež som dlhšie premýšľala nad tým, koľko investovať a aký typ kúpiť vzhľadom na moje potreby a obmedzenia. Pod 500,- Eur sa mi zdalo všetko málo kvalitné a keďže som v minulosti využívala aj profi pás v posilke, v podstate som v tej cenovej hladine nenašla nič, čo by som mohla dlhšie využívať a prípadne aj viacerí z rodiny. Takže lacnejší som nezvažovala. Môj stál niečo cez 1000,- Eur, nemám ho dlho, používame ho (ja takmer denne) a zatiaľ vyhovuje.

tedi

Nad nami máme susedov, masírujú sa, majú bežecký pás, no a 3 hodiny nám to duní nad hlavami a kýva sa nám luster,len aby zhodili tie tučné rite miesto toho aby behali po vonku.

flinstone

kristepane! zdravšie je ísť na kyslík a behať tam, do prírody, na bežeckú dráhu, večernou alebo rannou ulicov ked je klud..

Staniq

Ahoj, určite nie je lacnejší nejaký horší, akurát má možno menej funkcií alebo vymožeností ako ten drahší. Avšak pokiaľ chceš len jednoducho behať, stačí ti aj obyčajný, ja osobne by som ti odporučila tento: www.insportline.sk ak si si teda ešte žiadny iný nekúpil :) dokonca teraz sú v InSportline aj nejaké zľavy a akcie, kuk sem: -odkaz odstránený-

denisaf

oli vsetko je to aj tak z 80% o strave...darmo budes mat doma bezecky pas ked budes jest nezdravo mimo cvicenia....

RunReality

podla mojho nazoru sa neoplati kupit ziadny posilovaci stroj do domacnosti - vid referencie na internete(takmer u vsetkych zakaznikov je to tak).
Po case to cloveka prejde a stane sa z toho vesiak a iba bude zavadzat. Okrem toho ak by to aj niekoho furt bavilo, casom si telo na monotonny pohyb zvykne a nebude to mat taky prinos.

Viac sa oplati(=vacsi prinos) chodit do posilky a striedat stroje, nakolko sa zapoji viac roznych svalovych partii a telo si nezvykne na monotonny pohyb.

konretne k bezeckemu trenazeru: radsej chod behat von, ak sa da. usetris za stroj, elektriku,... samotny beh bude dynamickejsi, ... urcite budes mat lepsiu kondiciu ako zo stroja.