Ahojte, zaujímal by ma Vás názor na danú situáciu. Pred niekoľkými rokmi som spoznala jedného chalana. Začal ma baliť a boli sme spolu párkrát von. Po niekoľkých stretnutiach sa však už neozval a ja som bola z toho veľmi smutná. Naši spoloční známí mi povedali, že to bolo preto, lebo on využíval baby len na sex a mne nechcel ublížiť. Vraj mám byť šťastná, lebo by sa so mnou aj tak len pohral a potom by ma odhodil. Nevedela som čo je na tom pravdy ale nechala som to tak. Minule mi len tak z ničoho nič začal písať, nejako ma našiel na FB a píše mi už niekoľko mesiacov, som trošku chladná a vždy mu odpíšem len tak neutrálne resp. sa prvá neozývam. Teraz mi navrhol stretnutie. Za to čo mi spravil pred rokmi som mu vynadala a spýtala sa ho na dôvod. Povedal niečo v zmysle že bol vtedy debil a že sa bál čo povedia ostatní či čo....ale žeby som mu dala šancu spoznať ho na káve...Pred rokmi sa mi páčil..ale ubehlo veľa času? A čo tá jeho povesť že zneužíva baby? Asi by to o ňom nehovorili viacerí len tak.. Neviem či mu potom všetko mám dať šancu :/
Dali by ste mu šancu?
Jasné že mu daj šancu veď ukončiť to môžeš kedykoľvek nejdeš sa za neho vydávať.Nehovor mu čo o ňom vravia iný sprav si vlastný názor len buď opatrná.Ak to neskúsiš nezistíš čo a ako .
Jasne, ze daj sancu. Ludia toho nohovoria...