Dali by ste mu šancu?

Príspevok v téme: Dali by ste mu šancu?
zdravovedaex

Ahojte, zaujímal by ma Vás názor na danú situáciu. Pred niekoľkými rokmi som spoznala jedného chalana. Začal ma baliť a boli sme spolu párkrát von. Po niekoľkých stretnutiach sa však už neozval a ja som bola z toho veľmi smutná. Naši spoloční známí mi povedali, že to bolo preto, lebo on využíval baby len na sex a mne nechcel ublížiť. Vraj mám byť šťastná, lebo by sa so mnou aj tak len pohral a potom by ma odhodil. Nevedela som čo je na tom pravdy ale nechala som to tak. Minule mi len tak z ničoho nič začal písať, nejako ma našiel na FB a píše mi už niekoľko mesiacov, som trošku chladná a vždy mu odpíšem len tak neutrálne resp. sa prvá neozývam. Teraz mi navrhol stretnutie. Za to čo mi spravil pred rokmi som mu vynadala a spýtala sa ho na dôvod. Povedal niečo v zmysle že bol vtedy debil a že sa bál čo povedia ostatní či čo....ale žeby som mu dala šancu spoznať ho na káve...Pred rokmi sa mi páčil..ale ubehlo veľa času? A čo tá jeho povesť že zneužíva baby? Asi by to o ňom nehovorili viacerí len tak.. Neviem či mu potom všetko mám dať šancu :/

Mesačný princ

kiddo - odkiaľ vieš, že ťa využije každý chlap znovu a znovu??? Si snáď jasnovidec?

Toto za učenie nepovažujem, skôr za traumatizujúcu skúsenosť a vytvorenie komfortnej zóny zohľadňujúcej možné riziko z opätovného sklamania. Čiže neriskujem, aby som sa náhodou nepopálila, lebo medveď....

ale je to každého voľba

grckagrc

Pises o tom ako o nejakej hotovej veci a nieco strasne vaznom. Ved ta pozval, len na kavu. Sluzi mu ku cti, ze ti to chce nejak vysvetlit.
Chlapi su zbabelci, casto to robia, ze sa neozvu, lebo sa im to nechce vysvetlovat a krik, plac zien atd.
Ja by som siel, aspon si to v sebe uzavries, co ak nad tym budes dumat cely zivot?
Znamej sa to tiez stalo, cele roky sa bala, co sa s nim stalo. Na tu kavu sla a zistila, ze je to obycajny debil a posero, ze sa vlastne dobre stalo, len keby sa zbytocne netrapila kvoli magorovi.

kiddo

Mesacny princ, vravis, ze negeneralizujte. Ja zase vravim, ze nechaj na kazdej zene, nech sa sama rozhodne. Pretoze ja uprednostnujem generalizovanie pred nechanim sa vyuzit znovu a znovu. V podstate sa tomu hovori ucenie sa. A ked si zena vazi samu seba, urcite da prednost sebe ako davaniu sance kazdemu na pockanie len preto, aby sme nahodou niekomu nekrivdili. Ak ma niekto chce naozaj, nech to dokaze. A je mi uplne fuk, ci to zranuje jeho sebavedomie alebo cosi ine.

Mesačný princ

Negeneralizujte...je smutné, že má väčšina ľudí takéto zážitky a následne návod, ktorý aplikuje na všetkých. Len to som tým chcel napísať. Samozrejme, že môžete mať pravdu len ma to trošku mrzí.

kiddo

Mesacny princ, teba sa ziadny chalan nesnazil divadielkom dostat az do postele a urobit si dalsi zarez. Neuveris, ale chalani su schopni investovat velmi vela casu, energie a hereckeho nadania iba kvoli jedinemu sexu. V mojom pripade plati, ze ma najskor musi presvedcit, ze mu ide o mna. A sorry ale tento typek je presne na opacnom konci stupnice.

denisaf

mesacny princ taky ako on sa nezmenia ver mi... teraz nema druhu tak si spomenul na zakladatelku temy a na sex mu bude dobra aj ta...ja som si s chlapmi prezila svoje ked su v nudzi vedia sa ozvat aj tej na ktoru srali celu dobu.... a ked si najdu nieco lepsie tak zase sa na tu babu vykaslu a takto to bude dokolecka dokola.... chlapi ked nieco chcu vedia by strasne ocarujuci ...

Mesačný princ

To sú mi dedukcie...omg

Vôbec nepripúšťate možnosť, že by to tak nemuselo byť a uvádzate len jedinú možnú alternatívu...Hrôza, kam tento svet speje.

kiddo

Autorka, nech ti ani nenapadne sa s nim stretnut. A byt tebou, prestanem si s nim pisat. Z toho, co si uviedla, az tak krici, ze tento chalan ta chce iba pretiahnut a odkopnut. Nebud blba, prosim ta.