Ahojte, zaujímal by ma Vás názor na danú situáciu. Pred niekoľkými rokmi som spoznala jedného chalana. Začal ma baliť a boli sme spolu párkrát von. Po niekoľkých stretnutiach sa však už neozval a ja som bola z toho veľmi smutná. Naši spoloční známí mi povedali, že to bolo preto, lebo on využíval baby len na sex a mne nechcel ublížiť. Vraj mám byť šťastná, lebo by sa so mnou aj tak len pohral a potom by ma odhodil. Nevedela som čo je na tom pravdy ale nechala som to tak. Minule mi len tak z ničoho nič začal písať, nejako ma našiel na FB a píše mi už niekoľko mesiacov, som trošku chladná a vždy mu odpíšem len tak neutrálne resp. sa prvá neozývam. Teraz mi navrhol stretnutie. Za to čo mi spravil pred rokmi som mu vynadala a spýtala sa ho na dôvod. Povedal niečo v zmysle že bol vtedy debil a že sa bál čo povedia ostatní či čo....ale žeby som mu dala šancu spoznať ho na káve...Pred rokmi sa mi páčil..ale ubehlo veľa času? A čo tá jeho povesť že zneužíva baby? Asi by to o ňom nehovorili viacerí len tak.. Neviem či mu potom všetko mám dať šancu :/
Dali by ste mu šancu?
Ahojte tak nakoniec som zrušila sretko :/ nepáčilo sa mi že najprv so mnou flirtoval..a nakoniec mi povedal že rieši jednu babu ale moc to nechce posunúť do vzťahu tera a my sa ideme stretnúť ako keby len ako kamaráti :/
Ako ze ho nepozna? Okaslal ju uz raz a zrazu sa ozval po rokoch.. co chce? Konkretne, o co mu ide? Okrem stretnutia...by sa uz vyjadril, upresnil, vysvetlil ti, ked spolu pisete a ma seriozne zaujem o teba.
Je to divne a nie nesla bych do toho, ani na stretnutie nie. Das do toho energiu, svoj cas a on ta znovu okasle...
Ako ze ho nepozna? Okaslal ju uz raz a zrazu sa ozval po rokoch.. co chce? Konkretne, o co mu ide? Okrem stretnutia...by sa uz vyjadril, upresnil, vysvetlil ti, ked spolu pisete a ma seriozne zaujem o teba.
Je to divne a nie nesla bych do toho, ani na stretnutie nie. Das do toho energiu, svoj cas a on ta znovu okasle...
Neboj, zaspíš určite :D
Ak by ťa aj oblbol, tak budeš mať skúsenosť :) Človek sa nenarodí preto, aby neriskoval. Ak chceš niečo poznať, tak sa to treba naučiť, ak chceš niekam ísť, tak tam choď...bez toho nespoznáš nič :)
Vo svojej podstate sa ľudia nemenia a sú rovnakí celý život. menia sa často len ich postoje a návody (dozrievajú).
Nepoznáš ho ani ty sama, máš len interpretované informácie, ktoré nemáš potvrdené.
Ak by to aj bola pravda, čo by si robila? Nešla by si s ním na to rande? Nevyčítala by si si to neskôr? Určite áno. Takže moja rada znie, skús.
Mesačný princ ! To nevadí :D beriem na seba riziko prosím napíš mi to...si ma navnadil a ja teraz nezaspím kým sa to nedozviem :D heh..ako jasné ja ho beriem s rezervou...len sa bojím aby ma nejako neoblbol abo čo..on to s babami totiž celkom vie :/
Vie aké slová a kedy povedať...
Zapamataj si jedno , nikdy never tomu čo ostatný nakecajú . možno mal svoje dovody nato , ale viem zo svojho hladiska kde som stratil moje milované dievča len kvoli rečiam , dal som na druhych a bol som debil .. FAKT radšej sa otom presvedč pytaj sa ho nato atd .. Možno zbadaš že to neni to očom vyprávali ... Držím ti palce.. Kiež by som uz aj ja našiel niakúú babu čo by ma dokázala milovat.. :(
Mesačný princ...v akom zmysle Ti to nesedí?
Tiez si myslim, zeby si mu mala dat sancu. Ved pojdete iba na kavu, mozno na obed a keby z toho nic nebolo tak si sa aspon zadarmo najedla... Vytvor si vlastny nazor na neho a ziadaj vysvetlenie preco konal tak ako konal predtym. Co ty vies... Mozno to dopadne ako v 50 odtienoch temnoty :DDDDDDD