Chcel by som sa spýtať tých z vás, ktorí ste pracovali alebo pracujete v tejto firme, aké to tam je (čo sa týka kolektívu, nadriadených) ? Bol som na pohovore a všimol som si, že je to vlastne jedna veľká miestnosť typu open office. Keďže som ešte nikdy nepracoval medzi takto veľa ľuďmi, mám obavy, ako by som to zvládol. Ešte by ma zaujímalo, či treba plniť nejaké normy, či sa sleduje počet spracovaných dokumentov ?
Swiss Post Solutions
Pokúsim sa to zhrnúť. 1. Legislatíva. Za prvých odpracovaných 16hodin, z ktorých 2 sú školenie (ne)dostanete mzdu 40€ (za oba dni) po odpracovaní 3 mesiacov. Až potom sa rozhodnú, či vám dajú zmluvu na skúšobnú dobu alebo nie, čiže zákonník práce tejto firme nič nehovorí. 2. Prostredie. Nie je to kancelária, skôr stoly v sklade, kľudne si môžete obliecť tepláky do práce. 3. Pracovná doba. Keď sú problémy s pc/netom, tak vás pošlú domov a na druhý deň si to musíte nadrobiť, takto si niektoré museli nadrábať aj 8h... 4. Kariérny rast. Žiadna šanca, pokyny dostávate z Francúzska a Slovensko je len lacná pracovná sila. 5. Politika firmy. Ich vlastnými slovami - Industralizácia administratívy.