Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera?

Príspevok v téme: Nevera?
Jalenjamarika

Prosim vas poradte mi, neviem ci som len histerka, alebo si fakt len namyslam somariny... S priatelom sme spolu 2 roky, v septembri sa mame brat, on ma dlho chcel, no ja som ho stale odmietala, az sme sa nakoniec len predsa dali dokopy. uz na zaciatku som zistila, ze si pise fakt dost intimne spravy so svojou ex milenkou,,,podotykam milenkou, nie frajerkou, ktora je mimochodom vydata a podvadzal s nou kazdu svoju ex....samozrejme som vybuchla, chcela som sa hned rozist, no vtedy mi slubil, ze to uz neurobi a podobne....po roku a pol ma poziadal o ruku, vsetko bolo OK a teraz, par mesiacov pred svadbou som zistila, ze si s nou stale pise a vola. On mi hovori, ze je to OK, ze je to normalne, ze s nou hovori len o nasej svadbe...akoze to co je? s byvalou (snad byvalou) milenkou si volat a riesit nasu svadbu? nedokazem mu verit uz akosi, uplne som sklamana, ze toto riesi a pride mu to normalne, dokonca mi povedal, ze spravy co si s nou pise, nie su flirt, ale ze on to mysli zo srandy....ze vraj pokial nema o nu zaujem, tak to neni flirt, ale sranda.....uplne som z toho mimo, nechapem, ze tieto veci povzuje za normalne....poradte mi co dalej....mam sa aj ja hrat na to, ze je to OK a normalne? alebo som fakt len paranoidna?

Pravdaboli

A načo to chceš počuť ? Uistiť sa , že to máš spraviť , že ho máš opustiť ? Koľko potrebuješ príspevkov ,aby si to spravila ? A aj tak vahas ? Je to kokot a ty budeš pica, čo na to doplati, keď si ho vezmeš , ja by som toto netolerovala ,má mať oči len pre teba a vztah / svadbu riešiť s tebou , je mi luto , ze to mas takto , ale presne radsej si pockaj na niekoho ferovejsieho , ex - vztahy stale fungujuce z toho nic dobre nevzide

stastnazena

Mila autorka neber si ho za muza. Hovorim ti z vlastnej skusenosti mas nato aby si si nasla lepsieho nie niekoho s kym mas uz teraz neistu buducnost a niekoho kto nedokaze ukoncit sexualny vztah s minulosti. To len zeny na Slovensku su take sproste ze maju malo sebavedomia a vezmu kadejakejo prveho debila len aby same neostali a okolie na nich nepozeralo . AKu si myslis ze s nim budes mat buducnost a co vase dieta alebo deti? Ved to je trest mat takeho otca. Chlapov na svete mas milion nemysli si ze mas obmedzene moznosti . Da sa najst aj lepsi urcite taky co si bude vazit teba a bude hrat fer. Drzim palce!

jedna

Violett nerobila by som to na jej mieste, taketo veci sa jej mozu vypomstit ani nevie ako, vies - karma a okrem toho naozaj nikto nevie dopredu, kto by s kym vydrzal alebo bol stastny alebo nestastny, lebo ine je sa len stretavat sem tam, pisat si alebo spolu zit, az vtedy dvaja pridu na to, ci by spolu mohli byt alebo nie,
autorka bud si s nim urobis poriadok a rozhodnes sa mu verit alebo to radsej nechaj tak, iba sa budes trapit pochybnostami..ale podla mna je velmi nepravdepodobne, ze spolu nic nemaju, ale moze byt aj to, ze si len pisu, dnes si uz ludia dost bezne vypisuju a su len kamarati

Violett

Ak chces vediet,na com si,tak anonymne informuj manzela tej zeny. Aj s kym ho podvadza. Bud to ich milenecky vztah uplne ukonci,alebo budu spolu. Teraz mi to pripada,ze spolu nie su len preto,ze ona je vydata. Mozno keby bola bez zavezkov,tak nie su milenci,ale partneri. Aspon budes vediet,nacom si.

medikamentus

Pokusam sa vzivat, lebo som len muz.
Uz som sa vzil a svatbu by som odlozil.
Klamar zostane klamarom.
Ale je to na tebe.

lLily

to uz je tak zlozity vztah, ze ani netusim na akych zakladoch stoji, ked by mal stat na dovere a nie podozrievani a podvadzani sa. Z milenky bude tazko kamoska, zlvast ked s nou podvadzal vsetky jeho ex. Mozno to len blbo chapem, no vyzera tot ak, ze sa mu podarilo zalepit ti usta recami o svatbe ku ktorej bud nikde nedojde alebo ked dojde, tak sa budes msueit zmierit, ze ta zena v jeho zivuote nadalej bude zotrvavat, pokym ju neposle on sam do teplych krajin, co neposle.